Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sekmadieni krikstysiu berniuka, mamos tiesiai sviesiai paklausiau ka dovanu, sake smagu butu, kad prisideciau pinigais...tai desiu i vokeli pinigu ir pagal uzsakyma pagaminta padovanosiu dekupazine dezute su vaiko vardu ir keliais graziais zodziais butent skirtais krikstasuniui. Tikrai nepirksiu nei sauksteliu, nei kryzeliu...smile.gif
Atsakyti
su krikštynom dabar labai sunku - labai priklauso nuo kiekvienos šeimos įsivaizdavimo. Mano pvz isivaizdavimu, krikšto tevai turėtų dovanoti atminimui kažkokį daiktą (mes dovanojom sidabrini rozini (auksinio neradau, o laiko pagal uzsakymą daryti nebuvo)), o sveciai tai atsivezti gera nuotaiką ir vokeli biggrin.gif jei vaikas tokio amžiaus, kad jau supranta kas yra dovana - tai dar kokią smulkią dovanele. Nes kai pradeda tempt dovanas vieni uz kitas didesnes, tai uzsikemša namai ir ner kur det biggrin.gif
Ir dar - jei perkat papuošalus - pirkit suaugusiems skirtus, o ne leliukiskus. kur det pvz leliukiska apyrankę arba grandinele? dovanoja auksinius, o po poros metu neber ka su ja daryt, nes vaikas per didelis tokiam mažam papuosalui.
Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2019 07 04, 15:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="padraika22" data-cid="72463091" data-time="1562243559"><div><p>Gintarinius karoliukus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pernai dovanojau. Nesu tikra, kad nešiojo.  rolleyes.gif​ </p>

kokia proga? jei be progos - saldainiu
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 07 04, 15:17)
Rankų darbo dvi lėles.
brangi dulkių rinkykla? ar čia ne tokios? tada noriu kontaktų

Atsakyti

Man reikia 2 ir 4 m. mergaitėms, užsieny gyvenančioms simbolinių dovanėlių. Gal ką patarsit?  :rolleyes:

LT igarsintas knygeles ;) UK tokiu nenusipirks ;)

plem, ismokau cituot!!! :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 04 liepos 2019 - 17:54

oi, piktai cia nuskambes.. :D bet mane labai uzerzine visi niekuciai krikstynu proga, nei tas vaikas uzauges ta grandinele nesios (nes jinai nei siuolaikiska bus, nei papuosalas afigenai grazus), nu sauksteliu gal dar mama pamaitins, nors atsimenu buvom toki sidabrini gave, kuris juodavo net ir naudojamas, ir dar buvo toks platus (arbatinis), kad mazas vos apziodavo... taip kad geriausia - nuosirdus ranka rasytas atvirukas, kuri mama issaugos, ir tikrai praktiska dovana - pinigelis ar cekis koks pagal galimybes. O tos visos dezutes, s...dutes ir visoks kitoks dulkiu kaupimo niekalas - sau pasidovanokim, jei labai reik :D bet man tai nereik :D as visas barachlo atsargas is namu metu metu metu, o jo vis i namus prieina ir prieina... :D

aisku, nuomone asmenine :) buna zmones megsta kaupt, lentynos pilnos visko nustatytos kaip kokiam muziejuj..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 04 liepos 2019 - 17:55
Pries 2 savaites pirkau crocs.eu atsiunte 2 poras is 5 , parasiau laiska kada laukti pinigu grazinimo, tyla, cia normalu taip pas juos😬
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 07 04, 17:51)
<p>oi, piktai cia nuskambes.. biggrin.gif bet mane labai uzerzine visi niekuciai krikstynu proga, nei tas vaikas uzauges ta grandinele nesios (nes jinai nei siuolaikiska bus, nei papuosalas afigenai grazus), nu sauksteliu gal dar mama pamaitins, nors atsimenu buvom toki sidabrini gave, kuris juodavo net ir naudojamas, ir dar buvo toks platus (arbatinis), kad mazas vos apziodavo... taip kad geriausia - nuosirdus ranka rasytas atvirukas, kuri mama issaugos, ir tikrai praktiska dovana - pinigelis ar cekis koks pagal galimybes. O tos visos dezutes, s...dutes ir visoks kitoks dulkiu kaupimo niekalas - sau pasidovanokim, jei labai reik biggrin.gif bet man tai nereik biggrin.gif as visas barachlo atsargas is namu metu metu metu, o jo vis i namus prieina ir prieina... biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>aisku, nuomone asmenine smile.gif buna zmones megsta kaupt, lentynos pilnos visko nustatytos kaip kokiam muziejuj..</p>

gaila nera SM like funkcijos biggrin.gif pas mus irgi tas pats... aš metu, o jie dauginasi geometrine progresija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 07 04, 17:23)
brangi dulkių rinkykla? ar čia ne tokios? tada noriu kontaktų

Ne kolekcinė, o žaisti galima.
Galėsiu parašyti.

QUOTE(Spanguole123 @ 2019 07 04, 18:51)
<p>oi, piktai cia nuskambes.. biggrin.gif

Čia labai daug niuansų.
Prirašiau litaniją ir ištryniau.
Juvelyrika - berniukų medalionai neišeina iš mados, jei padarysi ne bele kokį, o su mintim, pas gerą juvelyrą ir pan.
Mergaitei auskariukai irgi naudojami vos ne iš karto gali būti..
Trumpai - jei išieškota, originalu ir pan. - dovanos irgi gali džiuginti. Ypač, kai tai svarbiausios šventės. Nekalbu apie gimtadienius. Va čia jau dovanų nebūtina smile.gif Bet man krikštynos kiek kita šventė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 liepos 2019 - 19:09
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 07 04, 19:09)
Bet man krikštynos kiek kita šventė..

bet ar paprasti svečiai turi "išieškotas" dovanas dovanot?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 07 04, 10:01)
Sitoe kosmiskai didintos. Siunciau drauges sunui L dydi, tai ta striuke paciai draugei tiko ir dar biski didoka biggrin.gif  biggrin.gif  as saviskiui (155 ugio dabar mazdaug) turiu atsisiuntus ir M ir L, tai tikrai matau, kad M bus gera ziema

Zinokit, nepasakyciau. Maciau jusu ankstesni komentara apie sia striuke ir vos nepasiemiau M pries pora menesiu. Paskutine minute i L pakeiciau. Ir ka gi - kaip tik, vaikas irgi mazdaug 155-156 cm, lieknas smile.gif Gal nuo partijos priklauso? g.gif

Beje, vaikas sake nenesios, nes pamusalas rozinis biggrin.gif (nepagalvojai kazkaip uzsakinedama), jau gavau kita, o sita parduodu, gal kam reik?
https://www.amazon.d...F...=UTF8&psc=1
ketvirta striuke, melyna su roziniu pamusalu, L dydis. 32 Eur gavosi su siuntimu.
Atsakyti

gaila nera SM like funkcijos biggrin.gif

Ogis yra - pažiūrėk žinutės apatiniam dešiniam kampe :D

Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2019 07 04, 19:50)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Loram" data-cid="72463243" data-time="1562257523">
<div>
<p>gaila nera SM like funkcijos vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ogis yra - pažiūrėk žinutės apatiniam dešiniam kampe biggrin.gif</p>

aš senamadiška smile.gif senoj versijoj nėra... ar daug naudojančių dar seną versiją?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 07 04, 20:09)
Ne kolekcinė, o žaisti galima.
Galėsiu parašyti.
Čia labai daug niuansų.
Prirašiau litaniją ir ištryniau.
Juvelyrika - berniukų medalionai neišeina iš mados, jei padarysi ne bele kokį, o su mintim, pas gerą juvelyrą ir pan.
Mergaitei auskariukai irgi naudojami vos ne iš karto gali būti..
Trumpai - jei išieškota, originalu ir pan. - dovanos irgi gali džiuginti. Ypač, kai tai svarbiausios šventės. Nekalbu apie gimtadienius. Va čia jau dovanų nebūtina smile.gif Bet man krikštynos kiek kita šventė..

Nafigam tie išieškojimai. Viską tvojau lauk. Be gailesčio. Vaikui tuo labiau 100 metų iki tų šūdniekių. Tam vartotojiškam pasauly taip nebereik to šlamšto, užknisę viskas negyvai. Garbės žodis.
Atsakyti