Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Merginos kur perkat pilkus mokyklinius svarkus ax.gif asdaj pilku neteko matyti unsure.gif
Atsakyti

Kirisama,

anais metais liepa as nupirkau, dydziu buvo.. galvoju, gal ir jie sudometi papildyt - juk taip perka pries mokslo metus.

kasdien paspauskit ant nuorodos ir manau viena diena pagausit ;)

Atsakyti
Pirksiu crocs.eu - gal kas nori prisijungti? ax.gif
Rinksiu iki nemokamo siuntimo (nuo 75 €), kol kas turiu maždaug pusę reikiamos sumos.
Vilnius (bet jei kam apsimoka, galėsiu ir persiųst) 4u.gif
Rašykit AŽ arba iškart tiesiai į eglynas@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Gyvūnų mylėtojos jungiames 😁😁😁

Ieškau norinčių iš zooplus.de užsakymui koperuotis.

Esu Kaune, bet jeigu bus norinčių, galėsim suderinti ir siuntimą.😉
Papildyta:
Gyvūnų mylėtojos jungiames 😁😁😁

Ieškau norinčių iš zooplus.de užsakymui koperuotis.

Esu Kaune, bet jeigu bus norinčių, galėsim suderinti ir siuntimą.😉
Atsakyti
Gal Vilniuje kas nors www.mytoys.de renka?
https://www.mytoys.de
Arba galėčiau parinkti pati
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 02 liepos 2019 - 05:25

Vi_ktorija, ka ten randat? pareklamuokit ;)

Atsakyti
Mamos, kas pirkote ilgarankovius polo marškinėlius, parekomenduokite, kurie geriausiai nešiojasi ir kokia kaina pagavote?

Aš pernai siunčiausi iš USA iš Old Navy trumpom, buvo po 3 dol. Bet nepagalvojau, kad rudeniui ir žiemai reikia ilgom rankovėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 02 liepos 2019 - 07:54
QUOTE(oplia5 @ 2019 07 02, 08:54)
Mamos, kas  pirkote ilgarankovius polo marškinėlius, parekomenduokite, kurie geriausiai nešiojasi ir kokia kaina pagavote?

Aš pernai siunčiausi iš USA iš Old Navy trumpom, buvo po 3 dol. Bet nepagalvojau, kad rudeniui ir žiemai reikia ilgom rankovėm.

J Crew ir RL.
Atsakyti
Per kiek laiko ateina siuntinukai iš Smmigle.

Atėjo patvirtinimas į paštą, kad šsiųstas 06.24, sekimo nuoroda neveikia. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lašas jūroj: 02 liepos 2019 - 10:09
QUOTE(oplia5 @ 2019 07 02, 07:54)
Mamos, kas  pirkote ilgarankovius polo marškinėlius, parekomenduokite, kurie geriausiai nešiojasi ir kokia kaina pagavote?

Benetton ir Gap 4u.gif
Atsakyti
Į Asdos temą, išpirko man reikalingo dydžio švarkus, tai nerenku. Jei kam reikia naujų juodos spalvos, regular kelnių berniukui, turiu 116-122 ir 110-116 cm iš Asdos, pirkau saviškiui, bet taip ir išaugo neužsidėjus. Atiduočiau po 2 € + siuntimas.
Atsakyti
Gal kas namus įsirenginėja ir reikia gartraukio? biggrin.gif Cilindro formos, tvirtinamas prie sienos, A klasė, baltas ax.gif
užsakant tokio reiktų laukti 6-8 savaites, o čia va nors šiandien galiu atiduot biggrin.gif parduosiu pigiau, nei pas mus parduotuvėse kainuoja.

Aprašymas ir visos techninės specifikacijos čia:
https://www.faberspa...dra-gloss-plus/

atrodo štai taip:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 02 liepos 2019 - 11:34