Merginos kur perkat pilkus mokyklinius svarkus asdaj pilku neteko matyti
Kirisama,
anais metais liepa as nupirkau, dydziu buvo.. galvoju, gal ir jie sudometi papildyt - juk taip perka pries mokslo metus.
kasdien paspauskit ant nuorodos ir manau viena diena pagausit ;)
Pirksiu crocs.eu - gal kas nori prisijungti?
Rinksiu iki nemokamo siuntimo (nuo 75 ), kol kas turiu maždaug pusę reikiamos sumos.
Vilnius (bet jei kam apsimoka, galėsiu ir persiųst)
Rašykit AŽ arba iškart tiesiai į eglynas@gmail.com
Rinksiu iki nemokamo siuntimo (nuo 75 ), kol kas turiu maždaug pusę reikiamos sumos.
Vilnius (bet jei kam apsimoka, galėsiu ir persiųst)
Rašykit AŽ arba iškart tiesiai į eglynas@gmail.com
Gyvūnų mylėtojos jungiames 😁😁😁
Ieškau norinčių iš zooplus.de užsakymui koperuotis.
Esu Kaune, bet jeigu bus norinčių, galėsim suderinti ir siuntimą.😉
Papildyta:
Papildyta:
Vi_ktorija, ka ten randat? pareklamuokit ;)
Mamos, kas pirkote ilgarankovius polo marškinėlius, parekomenduokite, kurie geriausiai nešiojasi ir kokia kaina pagavote?
Aš pernai siunčiausi iš USA iš Old Navy trumpom, buvo po 3 dol. Bet nepagalvojau, kad rudeniui ir žiemai reikia ilgom rankovėm.
Aš pernai siunčiausi iš USA iš Old Navy trumpom, buvo po 3 dol. Bet nepagalvojau, kad rudeniui ir žiemai reikia ilgom rankovėm.
QUOTE(oplia5 @ 2019 07 02, 08:54)
Mamos, kas pirkote ilgarankovius polo marškinėlius, parekomenduokite, kurie geriausiai nešiojasi ir kokia kaina pagavote?
J Crew ir RL.
Per kiek laiko ateina siuntinukai iš Smmigle.
Atėjo patvirtinimas į paštą, kad šsiųstas 06.24, sekimo nuoroda neveikia.
Atėjo patvirtinimas į paštą, kad šsiųstas 06.24, sekimo nuoroda neveikia.
QUOTE(oplia5 @ 2019 07 02, 07:54)
Benetton ir Gap
Į Asdos temą, išpirko man reikalingo dydžio švarkus, tai nerenku. Jei kam reikia naujų juodos spalvos, regular kelnių berniukui, turiu 116-122 ir 110-116 cm iš Asdos, pirkau saviškiui, bet taip ir išaugo neužsidėjus. Atiduočiau po 2 + siuntimas.
Gal kas namus įsirenginėja ir reikia gartraukio? Cilindro formos, tvirtinamas prie sienos, A klasė, baltas
užsakant tokio reiktų laukti 6-8 savaites, o čia va nors šiandien galiu atiduot parduosiu pigiau, nei pas mus parduotuvėse kainuoja.
Aprašymas ir visos techninės specifikacijos čia:
https://www.faberspa...dra-gloss-plus/
atrodo štai taip:
užsakant tokio reiktų laukti 6-8 savaites, o čia va nors šiandien galiu atiduot parduosiu pigiau, nei pas mus parduotuvėse kainuoja.
Aprašymas ir visos techninės specifikacijos čia:
https://www.faberspa...dra-gloss-plus/
atrodo štai taip: