Mum marskiniai geriausi sitie, bet ju daznai nelieka pardavime:
Parduodu tokius naujus, balti su sviesiai melynom juostelem (nuotraukoje atorodo tik tamsiau.) originalius Tommy Hilfiger marskinius 4 ir 7 metai. atiduosiu uz 10eur/1vnt
QUOTE(kryyste @ 2019 07 01, 13:10)
Irgi buvau pries kelis metus. Lego house dar nebuvo atidarytas. Bet eiciau, manau max pusdienio reikia. I zoo neisivaizduoju kaip be masinos nes paciam zoo vaziuoji su masina. Vaziuoji kaip safari kokiam I liutu narva irgi su masina vaziuoji. Gal ten traukinukai kokie yra kur veza, nepamenu. Vandens parke nebuvom. Nuomavomes toliau nuo miesto per Airbnb, Kolding miestukas. 14 km nuo Legolando, bet mes masina nuomavomes. Greitai nuvaziuoji, keliai geri. Legolande buvom 1 diena, musu mergina buvo maza dar tai jai ne viskas idomu buvo. Mums uzteko. Buvom rugseji. Ir dar reik ziuret darbo laikus kada tas Legolandas dirba nes man rofos bent jau rugseji ne visom savaites dienom dirba
Kur čia toks zoo parkas kur su mašina važinėji po jį?
Gal kam ko reik iš www.crocs.eu?
Trūksta man 25 eur iki free ship'o. Kaunas, bet galiu persiųsti paštomatu
Trūksta man 25 eur iki free ship'o. Kaunas, bet galiu persiųsti paštomatu
QUOTE(Musmiryte @ 2019 07 01, 13:15)
Kur čia toks zoo parkas kur su mašina važinėji po jį?
Šitas manau: Givskud zoo
Mes į tokio tipo Vokietijoje važiavom, Serengeti, labai patiko.
Prisireike keliu daikteliu is Smiggle, truksta apie 30 euru iki nemokamo, butu norinciu? Vilnius, nesiunciu
clarks.co.uk imanoma pirkti ar nepriima lietuvisku korteliu?
QUOTE(Dziugile @ 2019 07 01, 14:54)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="MajaLi" data-cid="72461307" data-time="1561984900"><div><p>clarks.co.uk imanoma pirkti ar nepriima lietuvisku korteliu?</p></div></blockquote><p>Anksčiau nepriimdavo. Nebent kas pasikeitė. Pirkdavau per tarpininkę arba Amazon.co.uk būdavo kartais tokios pat kainos. Pažiūrėkit. </p>
Dekui uz atsakyma pabandysiu amazon pasizvalgyti.
QUOTE(JMD @ 2019 07 01, 10:26)
Į raidos centrą katiną už nepaklusnumą
Sugriežtinto rėžimo pataisos namai nebent padėtų šitam naglam snukiui.
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 07 01, 12:33)
<p>Mum marskiniai geriausi sitie, bet ju daznai nelieka pardavime:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://direct.asda.com/george/boys-school-shirts/boys-white-slim-fit-long-sleeve-school-shirt-2-pack/GEM526821,default,pd.html?cgid=D10M1G1C1'>https://direct.asda.com/george/boys-school-shirts/boys-white-slim-fit-long-sleeve-school-shirt-2-pack/GEM526821,default,pd.html?cgid=D10M1G1C1</a></p><p></p><p></p>
Ar būna dydžių papildymai asdoj? Ar čia iki rugsėjo dabar be šansų pagaut?