Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Wild*Heart @ 2019 06 29, 16:56)
Ar www.eavalyne.lt  yra patikima parduotuvė ? Kas pirkote, ar prekės originalios?

Patikima ir puikus aptarnavimas, pirkau ga kokius penkis kartus ir sukalbami buvo batukai su mažu defektuku tai ir nuolaida nemažą padarė , lengvai susitraėm dėl visko ir greit atsiunčia
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 06 29, 16:32)
Maljorkai kazi ar pakaks 4-5 dienu...isleisim nemazai, o pamatysim tik dali
Man Kreta labai patiko, labai wub.gif su mielu noru grizciau ir 4 ir 5 karta😀

O gi tada varykite į Jordaniją! Aš tai dar tiek nesu daug mačius, kad grįžčiau ten, kur jau buvus.
Mane tai žavi Petra, na kažkas tokio! O kur nakvynė dykumoje wub.gif Negyvoji jūra wub.gif Trys viename.
Bilietų kainos juokingos, ten nėr labai papigiai, bet įpirksit (ir aš lėkt žadu bigsmile.gif )
Gal nors kartą be vaikų, nes vis dėl jų ir jiems.. vis man gaila juos palikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 06 30, 00:54)
O gi tada varykite į Jordaniją! Aš tai dar tiek nesu daug mačius, kad grįžčiau ten, kur jau buvus.
Mane tai žavi Petra, na kažkas tokio! O kur nakvynė dykumoje  wub.gif Negyvoji jūra wub.gif Trys viename.
Bilietų kainos juokingos, ten nėr labai papigiai, bet įpirksit (ir aš lėkt žadu bigsmile.gif )
Gal nors kartą be vaikų, nes vis dėl jų ir jiems.. vis man gaila juos palikt  biggrin.gif

Gaila ir mum vis! Bet siemet kazkaip nutarem, kad nusipelnem wub.gif pernai per vasara rudeni su vaikais du kart atostogu vykom, reikia kartais ir be ju...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 06 30, 00:11)
Gaila ir mum vis! Bet siemet kazkaip nutarem, kad nusipelnem wub.gif pernai per vasara rudeni su vaikais du kart atostogu vykom, reikia kartais ir be ju...

aš net neįsivaizduoju tokių atostogų, tik svajoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 06 30, 00:11)

Mes ir Kretoje, ir Rode buvome. Aisku abejose salose yra ka pamatyti. Bet Rode is visu kelioniu didziausia ispudi paliko Tsambika vienuolynas ant kalno. Pasakiski vaizdai atsiveria. Taip pat Lindos miestelis labai grazus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 30 birželio 2019 - 08:33
QUOTE(-Braskeele @ 2019 06 29, 15:32)
Man Kreta labai patiko, labai wub.gif su mielu noru grizciau ir 4 ir 5 karta😀

O į Kretą per agentūrą skrendate, ar savarankiškai? Aš jau planuoja kitų metų atostogas ;) labai noriu Santorini aplankyti. Kokiam mieste geriau apsistoti ? Žinau yra atskira Kretos tema, bet kad čia jau pradėjote pokalbį ;)
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 06 29, 23:54)
Mane tai žavi Petra, na kažkas tokio! O kur nakvynė dykumoje  wub.gif Negyvoji jūra wub.gif Trys viename.
Gal nors kartą be vaikų, nes vis dėl jų ir jiems.. vis man gaila juos palikt  biggrin.gif

sutinku dėl Jordanijos, bet tik ne liepos-rugpjūčio mėn
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2019 06 30, 14:25)
sutinku dėl Jordanijos, bet tik ne liepos-rugpjūčio mėn

O taip...ir siaip arabai kazkaip man nelabai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 06 30, 13:33)
O taip...ir siaip arabai kazkaip man nelabai unsure.gif

viskas ten gerai su tais arabais, ten anksčiau aplamai daug krikščionių buvo tai ir jordaniečiai nuosaikesni arabai. Ir šiaip jie faini žmonės visai paslaugūs ir neįkyrūs.

O už tokią kainą, kaip dabar gali pagaut bilietus, tai labai gerų patirčių šalis.
Tik sakau, kad skrist reikia po rugsėjo vidurio.

Beje kas buvot legolande Danijoj, gal man galėtų kas info suteikti
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2019 06 29, 21:43)
Gal kas renka ASDA?norėčiau prisijungti  wub.gif

Aš planuoju artimiausiu metu pirkti. Vilnius.
Atsakyti
Gal yra auginančių mažuosius šaulius ir gali patart,kur pigiau aprangą ir pan galima įsigyti? ir kokybiškus kerzavus? o gal yra mamyčių, kurių vaikai lanko Kadetų mokyklą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2019 06 30, 13:39)
viskas ten gerai su tais arabais, ten anksčiau aplamai daug krikščionių buvo tai ir jordaniečiai nuosaikesni arabai. Ir šiaip jie faini žmonės visai paslaugūs ir neįkyrūs.

O už tokią kainą, kaip dabar gali pagaut bilietus, tai labai gerų patirčių šalis.
Tik sakau, kad skrist reikia po rugsėjo vidurio.
Beje kas buvot legolande Danijoj, gal man galėtų kas info suteikti

Buvom. Kokios info reikia?
Atsakyti