Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(AstaRaud @ 2019 06 29, 12:16)
o mums nenuobodu, nes keliavom po salą biggrin.gif, bet na 14 dienų man jaučiu visur jau būtų nuobodu, buvom tik 8 - tai greit pralėkė

Mes irgi keliavom, pakeitėm net 3 viešbučius. Matyt ne mano sala. Maljorka man labiau patiko.
Atsakyti
Ar www.eavalyne.lt yra patikima parduotuvė ? Kas pirkote, ar prekės originalios?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2019 06 28, 20:36)
MAljorka 😍

Maljorkai kazi ar pakaks 4-5 dienu...isleisim nemazai, o pamatysim tik dali

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 06 29, 12:24)
Nėra jūros Barselonoj? biggrin.gif
O šiaip ten orai gana vėsus, net sako, kaip ne Ispanijoj, visada labai skiriasi.
Salose irgi bus labai karšta ax.gif

Aš esu iš mažumos, kuriai baisiai nepatiko Kreta. Buvom 14 dienų, tai man nuobodu buvo unsure.gif

Man Kreta labai patiko, labai wub.gif su mielu noru grizciau ir 4 ir 5 karta😀
Atsakyti
Gal klaipedoje kas perkat vertbaudet?
Atsakyti
QUOTE(Wild*Heart @ 2019 06 29, 15:56)
Ar www.eavalyne.lt  yra patikima parduotuvė ? Kas pirkote, ar prekės originalios?

Patikima, pirkus ne kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 06 29, 11:24)
Nėra jūros Barselonoj? biggrin.gif
O šiaip ten orai gana vėsus, net sako, kaip ne Ispanijoj, visada labai skiriasi.
Salose irgi bus labai karšta ax.gif

Aš esu iš mažumos, kuriai baisiai nepatiko Kreta. Buvom 14 dienų, tai man nuobodu buvo unsure.gif

as dar niolika kartu ten vaziuociau. vaziavau n ir vis rasdavau ka apziuret. ar visus tarpeklius apejot? viska isnarset? vienintele vieta, kuomet dar tik lektuvui leidziantis pasakiau, kad nenoriu is cia isvaziuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2019 06 29, 13:16)
o mums nenuobodu, nes keliavom po salą biggrin.gif, bet na 14 dienų man jaučiu visur jau būtų nuobodu, buvom tik 8 - tai greit pralėkė

Man 10 dienų irgi per mažai buvo. Tarpeklių grožis wub.gif, Santorinis, Spinalonga wub.gif . Įsimylėjau Graikiją wub.gif . Kada nors vėl į Kretą važiuosiu, man net labiau nei visų išgirtoj Tenerifėj patiko. Kažin kaip Korfu, mažesnė sala, gal 4-5 dienos būtų pats tas ax.gif , nesu buvus, bet manau ten irgi gražu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 06 29, 19:36)
Man 10 dienų irgi per mažai buvo. Tarpeklių grožis wub.gif, Santorinis, Spinalonga wub.gif  . Įsimylėjau Graikiją wub.gif .  Kada nors vėl į Kretą važiuosiu, man net labiau nei visų išgirtoj Tenerifėj patiko. Kažin kaip Korfu, mažesnė sala, gal 4-5 dienos būtų pats tas ax.gif , nesu buvus, bet manau ten irgi gražu.

Man tai kažkaip nelabai sekasi su ta Graikija
kai buvau Santorinyje visą dieną pylė lietus smile.gif
kai buvau Kretoj neveikė Samarijos tarpeklis, kuriuo taip norėjau prasieit smile.gif
Ir nepaisant to vis tiek Kretoj buvo labai faina

Įdomu ar Rodas ar Korfu įdomesnis?

Atsakyti
Sveiki. Mes naudojam 5m. Mergaitei ši šampuna. Mums labai tinka. Nereikia jokiu kondicioneriu. Bet yra tokios firmos ir kondicioneriai.

https://www.mini-max...ngo-250-ml.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodnaja: 29 birželio 2019 - 19:32
QUOTE(keistuole @ 2019 06 29, 20:24)
Man tai kažkaip nelabai sekasi su ta Graikija
kai buvau Santorinyje visą dieną pylė lietus smile.gif
kai buvau Kretoj neveikė Samarijos tarpeklis, kuriuo taip norėjau prasieit smile.gif
Ir nepaisant to vis tiek Kretoj buvo labai faina

Įdomu ar Rodas ar Korfu įdomesnis?

Kai stovėjau Firos aikštėje, termometras rodė +52 biggrin.gif bet asiliukų taku ėjom pėsčiomis biggrin.gif Samariją ėjau su tik ką sugijusia po lūžio koja biggrin.gif paskutinį kartą Kretoj buvau kai mano kleckui buvo 1,5 metų. Bais noriu atgal biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 birželio 2019 - 19:48
Gal kas renka ASDA?norėčiau prisijungti wub.gif
Atsakyti
Ieškau norinčių iš zooplus.de užsakymui koperuotis.
Gal būtų norinčių.

Kaunas
Atsakyti