Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 06 28, 16:21)
Nei ten, nei ten  biggrin.gif  Barselona wub.gif

Buvom šiemet Barselonoj. Bet aš vis tik Kretą rinkčiausi. Dėl maisto, nos ir Katalonijoj labai skanu buvo, žmonės Kretoj labai mieli ax.gif . Kipras, Malta brangu, 4-5 paroms neapsimoka.
Atsakyti
QUOTE(R&V. @ 2019 06 28, 22:03)
Gal kas gali pasidalinti info apie perkamas busimiems pirmokams kuprines? Kada geriausia ziuret, ar jau pavelavau:) Aciu
Papildyta:
Gal kas gali pasidalinti info apie perkamas busimiems pirmokams kuprines? Kada geriausia ziuret, ar jau pavelavau:) Aciu

Atsižvelgčiau į tai ar pats keliaus kasdien ir nešiosis visas knygas. Jei bus m-kloje pradlionkėj, darys pamokas, visiškai nėr reikalo eit dėl tų kuprinių iš proto. Trečiokui nupirkau iš smiggle. Labai labai lengva ir vaiks sakė patogi.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 06 28, 21:28)
Trečiokui nupirkau iš smiggle. Labai labai lengva ir vaiks sakė patogi.

Galima nuorodą ?
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2019 06 28, 22:45)
Galima nuorodą ?

https://www.smiggle..../bags/backpacks
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 06 28, 19:48)
..gal kuri pirko is Asdos toki mokyklini svarka mergaitei ?Kaip nesiuojasi,kokybe ,  dydis ? Vertas demesio ar nelabai ? rolleyes.gif

https://direct.asda....cgid=D10M2G1C17

Aš turiu toki 17-18 m. naują parduoti. Dariau kooperaciją ir užsakiau per klaidą 2 vnt. O mano mergina tik šiemet į 1 klasę eis. Atiduosiu net pigiau, nei kainavo su siuntimu iš george.
Atsakyti
Laba, gal kas pigiau sita produkta pirkote kur

https://www.academie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 29 birželio 2019 - 07:55
Sveikos mamytes 4u.gif Kažkada mačiau postus kai dalinotes kur perkat gerus keptuvių ir puodų rinkinius. Dabar kaip tik ieškau tokio. Būsiu labai dėkinga kas patars, pasidalins.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 06 28, 15:23)
Mes juros norim smile.gif ir ten nesveikai karsta dabar, mes liepa planuojam, tai salose vesiau...

Nėra jūros Barselonoj? biggrin.gif
O šiaip ten orai gana vėsus, net sako, kaip ne Ispanijoj, visada labai skiriasi.
Salose irgi bus labai karšta ax.gif

Aš esu iš mažumos, kuriai baisiai nepatiko Kreta. Buvom 14 dienų, tai man nuobodu buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 06 29, 10:24)

Aš esu iš mažumos, kuriai baisiai nepatiko Kreta. Buvom 14 dienų, tai man nuobodu buvo unsure.gif

o mums nenuobodu, nes keliavom po salą biggrin.gif, bet na 14 dienų man jaučiu visur jau būtų nuobodu, buvom tik 8 - tai greit pralėkė
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 06 28, 13:30)
Klausimas ne i tema ziauriai, bet labai reik biggrin.gif su vyru norim islekt dviese trumpu 4-5 paru atostogu- Kipras, Kreta, Malta, ka rinktis? Gal kas esat buve visur? Mes tik Kretoj. Ir vyras vel ten nori, nes labai maistas mum ten skanus wub.gif planas laika praleist aktyviai, pavazinet su masina. Kaip kainos tose salose? Kretoj man ok buvo, kitus pigiau, brangiau? Aktualu masinos nuoma, kavines, viskas biggrin.gif

aš buvau visur
labiausiai patiko Kreta
tada Kipras
paskui Malta
Bet čia kiekvienam savaip

Nuomos kainos visur panašios
Kretoj ir Kipre aplamai panašus maistas ir kainos
Maltoj maistas brangiau arba mums taip papuolė.
Atsakyti
Iš kur be ASDOS dar perkate mokyklinius melynus megztinukus berniukams ?
nes Asdoj šiemet užsagstomų visai nera unsure.gif
Atsakyti

O as mokykliniu liemeniu zaliu pasigedau. Asda ir next neturi:(

Atsakyti