Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Rita003 @ 2019 06 28, 08:44)
Man per 3d.d. pristate  4u.gif

Kaip greitai! Geros žinios, ačiū! 4u.gif
Atsakyti
merginos, atsimenu, kazkada raset, kad yra grupe ar tarpininke, kuri perka turkijoje, priminkite prasauuu 4u.gif
Atsakyti

merginos, atsimenu, kazkada raset, kad yra grupe ar tarpininke, kuri perka turkijoje, priminkite prasauuu 4u.gif

lavista212@gmail.com  :4u:  
Atsakyti
Ar alegro siuncia i Lt? Ar verta siustis nieko nesuprantu, tik radau, kad mano katino maistas pigesnis biggrin.gif :
https://allegro.pl/o...n...;bi_m=reco
Atsakyti
Klausimas ne i tema ziauriai, bet labai reik biggrin.gif su vyru norim islekt dviese trumpu 4-5 paru atostogu- Kipras, Kreta, Malta, ka rinktis? Gal kas esat buve visur? Mes tik Kretoj. Ir vyras vel ten nori, nes labai maistas mum ten skanus wub.gif planas laika praleist aktyviai, pavazinet su masina. Kaip kainos tose salose? Kretoj man ok buvo, kitus pigiau, brangiau? Aktualu masinos nuoma, kavines, viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 06 28, 13:30)
Klausimas ne i tema ziauriai, bet labai reik biggrin.gif su vyru norim islekt dviese trumpu 4-5 paru atostogu- Kipras, Kreta, Malta, ka rinktis? Gal kas esat buve visur? Mes tik Kretoj. Ir vyras vel ten nori, nes labai maistas mum ten skanus wub.gif planas laika praleist aktyviai, pavazinet su masina. Kaip kainos tose salose? Kretoj man ok buvo, kitus pigiau, brangiau? Aktualu masinos nuoma, kavines, viskas biggrin.gif

Nei ten, nei ten biggrin.gif Barselona wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 06 28, 16:21)
Nei ten, nei ten  biggrin.gif  Barselona wub.gif

Mes juros norim smile.gif ir ten nesveikai karsta dabar, mes liepa planuojam, tai salose vesiau...
Atsakyti
..gal kuri pirko is Asdos toki mokyklini svarka mergaitei ?Kaip nesiuojasi,kokybe , dydis ? Vertas demesio ar nelabai ? rolleyes.gif

https://direct.asda....cgid=D10M2G1C17
Atsakyti
ar butu norinciu kooperuotis uzsakymui is cocooncenterio (www.cocooncenter.co.uk)? Vilnius
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 06 28, 13:30)

MAljorka 😍
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2019 06 28, 19:06)
Plaunam su siuo sampunu be blogiuku  - https://lt.coral-clu...DE=872976564826 (13,91eur po registracijos puslapyje, mums uztenka labai ilgam).

Ir mano klausimas:
ar butu norinciu kooperuotis uzsakymui is cocooncenterio (www.cocooncenter.co.uk)? Vilnius

Būtų
Atsakyti
Gal kas gali pasidalinti info apie perkamas busimiems pirmokams kuprines? Kada geriausia ziuret, ar jau pavelavau:) Aciu
Papildyta:
Gal kas gali pasidalinti info apie perkamas busimiems pirmokams kuprines? Kada geriausia ziuret, ar jau pavelavau:) Aciu
Atsakyti