Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kripu @ 2019 06 27, 15:14)
Gal kas nors dar planuojat uzsakinet is Vertbaudet ir galetumet prijungti? Idealiausia butu is Vilniaus  smile.gif

As irgi vis tiek nespejau prisijungti😢, jei kas uzsakinejat is vertbaudet, priimkit ir mane🙂
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 06 27, 15:14)
Gal kas sias striukes ciupinejot ar fainos?

https://www.zara.com...c...&v2=1307103

Man nepatiko. Norėjau jos, bet apsigalvojau. Medziaga tokia kietoka, celofanas, nezinau kaip paaiškinti
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2019 06 27, 18:51)
Man nepatiko. Norėjau jos, bet apsigalvojau. Medziaga tokia kietoka,  celofanas, nezinau kaip paaiškinti

To celofaninio stovejimo ir bijojau. Labai aciu, kad paraset 4u.gif Jau ejau siusti uzsakymo smile.gif
Atsakyti

Sveikos, kas esate pirkę iš GAP šlepetes. Nelabai susigaudau dydžiuose, ten yra S, M, L, XL, o nuo kurio iki kurio numerio europietiško maždaug? Niekur nerandu...

https://www.gap.eu/g...ipflops#start=4

Atsakyti

o kam su vilna? jas sunku plaut, ta vilna blizget ima, baisios ir tragiskos. as ziema kombineyona ant virsaus ir per duris, o mokzkloj visad silta. nebent zra kitu sumetimu.

JMD, o galite tų kelnių longer ilgį pakomentuoti, ar jos ilgesnės nei pagal lentelę? 

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2019 06 27, 20:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72456573" data-time="1561110576"><div><p>o kam su vilna? jas sunku plaut, ta vilna blizget ima, baisios ir tragiskos. as ziema kombineyona ant virsaus ir per duris, o mokzkloj visad silta. nebent zra kitu sumetimu.</p></div></blockquote><p>JMD, o galite tų kelnių longer ilgį pakomentuoti, ar jos ilgesnės nei pagal lentelę? </p>

Kaip suprast ilgesnės nei pagal.lentelę? Jos skirtos vaikam kojom ilgesnėm. Nes būna tokių kad kelnės lyg ir geros pagal ūgį turėtų būt bet kyšo čiurnos. Tai šitos tokiem ištysėliam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 27 birželio 2019 - 19:26
Gal Kaune kas renkate Vertbaudet ir GAP?
Atsakyti

Kaip suprast ilgesnės nei pagal.lentelę? Jos skirtos vaikam kojom ilgesnėm. Nes būna tokių kad kelnės lyg ir geros pagal ūgį turėtų būt bet kyšo čiurnos. Tai šitos tokiem ištysėliam biggrin.gif

Nu mano nėra ilgakojis, bet regular nėra norimų, tai jei imsiu longer ar tinka pagal liemenį, klubus? 

Atsakyti
Ir aš Vilniuje prisijungčiau su Vertbaudet.
Bijau, kad jei pati rinksiu, prisirinksiu per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2019 06 27, 20:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72459465" data-time="1561656283"><div><p>Kaip suprast ilgesnės nei pagal.lentelę? Jos skirtos vaikam kojom ilgesnėm. Nes būna tokių kad kelnės lyg ir geros pagal ūgį turėtų būt bet kyšo čiurnos. Tai šitos tokiem ištysėliam vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu mano nėra ilgakojis, bet regular nėra norimų, tai jei imsiu longer ar tinka pagal liemenį, klubus? </p>

Elizieja, aš nematavau ką rašo lentelėj ir pačių kelnių. Nelyginau jų. Jos tiko mano vaikui. Ėmiau būtent longer length nes bėda su tom kojom ilgom biggrin.gif pritiko. Mano vaiks džiūsninis.
Atsakyti

Elizieja, aš nematavau ką rašo lentelėj ir pačių kelnių. Nelyginau jų. Jos tiko mano vaikui. Ėmiau būtent longer length nes bėda su tom kojom ilgom biggrin.gifpritiko. Mano vaiks džiūsninis.

O slim jam gražiai gula, neaptemtos?   :4u: 

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2019 06 27, 20:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72459475" data-time="1561657272"><div><p>Elizieja, aš nematavau ką rašo lentelėj ir pačių kelnių. Nelyginau jų. Jos tiko mano vaikui. Ėmiau būtent longer length nes bėda su tom kojom ilgom vartotojo įkelta nuotraukapritiko. Mano vaiks džiūsninis.</p></div></blockquote><p>O slim jam gražiai gula, neaptemtos?   4u.gif </p>

Dar antras toks į jas tilptų biggrin.gif bet nėra parašiutai.
Mano lelis 155 cm ir 40 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 27 birželio 2019 - 20:22