As irgi vis tiek nespejau prisijungti😢, jei kas uzsakinejat is vertbaudet, priimkit ir mane🙂
As irgi vis tiek nespejau prisijungti😢, jei kas uzsakinejat is vertbaudet, priimkit ir mane🙂
Man nepatiko. Norėjau jos, bet apsigalvojau. Medziaga tokia kietoka, celofanas, nezinau kaip paaiškinti
To celofaninio stovejimo ir bijojau. Labai aciu, kad paraset Jau ejau siusti uzsakymo
Sveikos, kas esate pirkę iš GAP šlepetes. Nelabai susigaudau dydžiuose, ten yra S, M, L, XL, o nuo kurio iki kurio numerio europietiško maždaug? Niekur nerandu...
o kam su vilna? jas sunku plaut, ta vilna blizget ima, baisios ir tragiskos. as ziema kombineyona ant virsaus ir per duris, o mokzkloj visad silta. nebent zra kitu sumetimu.
JMD, o galite tų kelnių longer ilgį pakomentuoti, ar jos ilgesnės nei pagal lentelę?
Kaip suprast ilgesnės nei pagal.lentelę? Jos skirtos vaikam kojom ilgesnėm. Nes būna tokių kad kelnės lyg ir geros pagal ūgį turėtų būt bet kyšo čiurnos. Tai šitos tokiem ištysėliam
Kaip suprast ilgesnės nei pagal.lentelę? Jos skirtos vaikam kojom ilgesnėm. Nes būna tokių kad kelnės lyg ir geros pagal ūgį turėtų būt bet kyšo čiurnos. Tai šitos tokiem ištysėliam
Nu mano nėra ilgakojis, bet regular nėra norimų, tai jei imsiu longer ar tinka pagal liemenį, klubus?
Bijau, kad jei pati rinksiu, prisirinksiu per daug
Elizieja, aš nematavau ką rašo lentelėj ir pačių kelnių. Nelyginau jų. Jos tiko mano vaikui. Ėmiau būtent longer length nes bėda su tom kojom ilgom pritiko. Mano vaiks džiūsninis.
Elizieja, aš nematavau ką rašo lentelėj ir pačių kelnių. Nelyginau jų. Jos tiko mano vaikui. Ėmiau būtent longer length nes bėda su tom kojom ilgom pritiko. Mano vaiks džiūsninis.
O slim jam gražiai gula, neaptemtos?
Dar antras toks į jas tilptų bet nėra parašiutai.
Mano lelis 155 cm ir 40 kg