Merginos, kas neseniai pirkote gap.eu- per kiek mazdaug laiko pristate prekes? Aciu!
QUOTE(Auruma @ 2017 02 07, 16:22)
Kas yra bazinė akinių kaina? Kiek suprantu ji pliusuojasi prie rėmelio ir lešių kainos? Aš pirkau dukrai prieš 1.5m akinius iš fielmann, tai tokios kaip "bazinės kainos" nebuvo. Rėmelius išsirinko nemokamus, o lęšius ėmiau už ~25eu. Tai tiek ir kainavo viskas, jokių papildomų mokėjimų nebuvo. Tiesa ir akcijos -25eu nebuvo
As Fielmane nedirbu, tai nezinau-parasiau kas yra saskaitoje itraukta
QUOTE(Auruma @ 2017 02 07, 14:22)
Kas yra bazinė akinių kaina? Kiek suprantu ji pliusuojasi prie rėmelio ir lešių kainos? Aš pirkau dukrai prieš 1.5m akinius iš fielmann, tai tokios kaip "bazinės kainos" nebuvo. Rėmelius išsirinko nemokamus, o lęšius ėmiau už ~25eu. Tai tiek ir kainavo viskas, jokių papildomų mokėjimų nebuvo. Tiesa ir akcijos -25eu nebuvo
prieš pusantrų metų pirkau Fillmann akinius ir aš. Rėmeliai nekainavo ir lęšiai su darbu atsiėjo 64 eur. Neatlaikė rėmeliai 1,5 metų ir dar papildomai gydytoja dabar stipresnius išrašė. Taigi bazinė kaina išaugo keliais kartais, nes stiklai stori, reik plonint. Rėmelių, kokių mano vaikas norėjo, Fielmann neturėjo, tad pirkom kitoje optikoje.
Jeigu pliusas/minusas nedidelis, pakanka tų bazinių kainų, bet jei truputį daugiau, viskas, bet kurioje optikoje kaina kyla.
Sveikos, kas pirkot per ESHOPWEDROP? Per kiek laiko jums pristatė jūsų siuntinį namo, nuo to laiko, kai jis atsidūrė Lietuvos sandėlyje? Jau keturios dienos, kai jau mano siuntinys Lietuvoje, bet nesulaukiu kurjerio. Jie mano adresą turi, už pristatymą sumokėta. Nežinau ką daryt, ar dar laukt, ar jau jiems skambinti?
Kadangi "dulkių siurblių" tema išmirusi, paklausiu čia - merginos kas turite siurblius-šluotas ar šis siurblys tikrai neatstoja normalaus laidinio siurblio? Suprantu, kad jo veikimo trukmė limituota, bet tam galima nusipirkti papildomą bateriją, na konteinerio tūris mažesni, bet jį galima ištuštinti prekybcentryje konsultantas aiškino, kad siurblys-šluota neatliks normalaus siurblio funkcijų t.y jis netinka "generaliniam" valymui, o tik šiaip "lengvam" pasiurbimui .
QUOTE(rufalija @ 2017 02 06, 21:13)
Pirksiu is Amazon.de vaikiskus batus per UK adresa, gal butu norinciu prisijungti. Pirksiu valandos begyje. Vilnius, Vievis, Elektrenai, galiu persiusti. rufalija@gmail.com
o per kur jūs perkate?
Noriu pirkti sportinį vežimuką iš vokiečių parduotuvės. Tik galvoju, kaip bus su garantiniu aptarnavimu? Gal kas gali pakomentuoti? Ačiū labai
QUOTE(Inga++ @ 2017 02 07, 16:15)
Noriu pirkti sportinį vežimuką iš vokiečių parduotuvės. Tik galvoju, kaip bus su garantiniu aptarnavimu? Gal kas gali pakomentuoti? Ačiū labai
Visoms kartoju kaip "Tėve mūsų", kad ES galioja bendra 2 metų kokybės garantija
http://www.ecc.lt/lt...pping/warranty/http://www.ecc.lt/lt...pping/services/
http://www.ecc.lt/lt...ing/e_commerce/
QUOTE(jurgittux @ 2017 02 07, 12:04)
Skaitau, bet man vis tiek kyla neaiškumų.. Pildant grąžinimo etiketę reikia nuorodas (reference on label) nurodyti. Ką tai?
uzsak nr.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 07, 12:24)
Kainos visur baisios. Mano vaikui senieji akiniai sulūžo, keitem į kitus. Tuo pačiu nuėjus pas trečia gydytoją, šįkart į Universiteto optiką, paaiškėjo, kad jam reikia stipresnių pačių akinių.
Kadangi pas jį didelis pliusas, lęšiai stori, norint, kad būtų vaikui patogiau, t. y. nebūtų sunkūs ir t.t. reikia plonint. Rėmelių kaina 49 eur. Čia yra niekis, palyginus, su tuo, kiek kainuoja patys stiklai.
Planavau už tą sumą nupirkti sau ir vaikui akinius, išėjo tik vaikui...
Kadangi pas jį didelis pliusas, lęšiai stori, norint, kad būtų vaikui patogiau, t. y. nebūtų sunkūs ir t.t. reikia plonint. Rėmelių kaina 49 eur. Čia yra niekis, palyginus, su tuo, kiek kainuoja patys stiklai.
Planavau už tą sumą nupirkti sau ir vaikui akinius, išėjo tik vaikui...
kažkada savaitgalį dukra sulaužė akinius ir teko extra varyti kažko pirkti, išliaužiojau visas optikas, visur pakraupusi nuo kainų nevilties vedina užsukau į optpmetrijos centrą ir vos negavau širdies smūgio, kai stilingi akinukai+stiklai+pagaminimas per valandą kainavo 9,99 , net 3 kartus pasitikslinau ar čia ne pokštas koks
http://optometrija.l...aug-nekainuoja/
Moteros, mažu kuri perkat iš EASYCOSMETIC?
QUOTE(agise @ 2017 02 07, 15:53)
Kadangi "dulkių siurblių" tema išmirusi, paklausiu čia - merginos kas turite siurblius-šluotas ar šis siurblys tikrai neatstoja normalaus laidinio siurblio? Suprantu, kad jo veikimo trukmė limituota, bet tam galima nusipirkti papildomą bateriją, na konteinerio tūris mažesni, bet jį galima ištuštinti prekybcentryje konsultantas aiškino, kad siurblys-šluota neatliks normalaus siurblio funkcijų t.y jis netinka "generaliniam" valymui, o tik šiaip "lengvam" pasiurbimui .
Man dyson siurblys - sluota atstoja normalų