Merginos, gal kas neseniai pirkot buitinę techniką virtuvei? Kur geriausias kainas pasiūlė?
Ačiū
Smiggle užsakiau. Neberašykit
QUOTE(saulegraza72 @ 2019 06 18, 16:16)
Gal dar kas uzsakinesite?Noreciau prisijungti😊
matyt kazkas pasikeite - tikrai free shippa i LT gavau, jis atsiranda tik nuo 70 svaru sumos. Jau ir pagal invoice visus daiktus supliusavau - suma lygiai tokia kiek kainuoja daiktai ju el.parduotuvej, o uz siuntima lygiai 0. ;)
QUOTE(maltakava @ 2019 06 18, 17:22)
Gal dar kas uzsakinesite?Noreciau prisijungti😊
Aš irgi prisijungčiau prie vilniečių.
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 06 18, 17:41)
<p>matyt kazkas pasikeite - tikrai free shippa i LT gavau, jis atsiranda tik nuo 70 svaru sumos. Jau ir pagal invoice visus daiktus supliusavau - suma lygiai tokia kiek kainuoja daiktai ju el.parduotuvej, o uz siuntima lygiai 0. ;)</p>
Tai gal jie pagal sumą pirkinių žiūri, nes pas mane rašė taip, dar draugei siunčiau parodyt, kad patikėtų
Subtotal £272.60
European Delivery £0.00
ORDER TOTAL GBP (including VAT) £287.18
Užsakinėsiu Klaipėdoje Smiggle tiesiai į LT.
https://www.smiggle....ack?colour=NAVY
Mano prekės 35£. Šiandien noriu užsakyti.
Galiu persiųsti per terminalus.
https://www.smiggle....ack?colour=NAVY
Mano prekės 35£. Šiandien noriu užsakyti.
Galiu persiųsti per terminalus.
Priklausomybe, bet tai VAT yra PVM, o ne shipping costs.. del to realiai uz deliveri tai 0 svaru
as dar vis neismokstu kaip cia atsakyt cituojant reikia - kazkaip man nesigauna..
QUOTE(priklausomybe @ 2019 06 18, 19:33)
Tai gal jie pagal sumą pirkinių žiūri, nes pas mane rašė taip, dar draugei siunčiau parodyt, kad patikėtų
Subtotal £272.60
European Delivery £0.00
Subtotal £272.60
European Delivery £0.00
Yra free shipas tikrai isidejau del idomum 2 kuprines, kuriu verte 74 svarai ir kuo puikiausiai shipa rodo free jau einant prie mokejimo korteles duomenu ivedimo!
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 06 18, 19:54)
<p>Priklausomybe, bet tai VAT yra PVM, o ne shipping costs.. del to realiai uz deliveri tai 0 svaru </p>
<p> </p>
<p>as dar vis neismokstu kaip cia atsakyt cituojant reikia - kazkaip man nesigauna.. </p>
<p> </p>
<p>as dar vis neismokstu kaip cia atsakyt cituojant reikia - kazkaip man nesigauna.. </p>
Hm, nu rimtai gal, tada už siuntimą kažkam likau skoloj . Nu reiks prisėst suskaičiuot viso kasiko sumą ramiai.
QUOTE(Tresor @ 2019 06 18, 13:34)
Jie ilgai nenuskaiciuoja ir neissiucia sita tai tikrai zinau
aciukas
Papildyta:
[quote=Kristi05,2019 06 18, 14:57]
<p>As ir prisispaudziau, bet nieko nesumokejusi buvau, tai jie atsiunte laiska su duomenimis, pervedziau per banka. Keliu dienu begyje uzskaite pavedima ir viskas gerai</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="rasamal" data-cid="72454079" data-time="1560835035"><div><p>
aciukas, padariau pavedimą, tikiuosi bus gerai
Gal kas prijungtumet smiggle su persiuntimu ?