Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rasamal @ 2019 06 18, 09:17)
Labukas. Merginos HELP  4u.gif

Pirkau easyCOSMETIC

Vokiškai nei bum bum, tai kažką netaip prispaudžiau:

Rašo ačiū už pirkinius, bet mano nesumokėta

Tai ten reikia pavedimą daryti per banką?
Ar reikėjo kažką kitą pasirinkti?

Jie ilgai nenuskaiciuoja ir neissiucia sita tai tikrai zinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamux121 @ 2019 06 18, 11:37)
<p>Gal dar kas tų kuprinių pirktų, mielai prisijungciau. Vilnius</p>

Aś taip pat prisijungciau su viena arba dviem kuprinem 4u.gif
Vilnius
Atsakyti

Gal dar kas tų kuprinių pirktų, mielai prisijungciau. Vilnius

Aš pirksiu tiesiai į LT, renku iki nemokamo siuntimo.
Šakiai, galiu persiųsti terminalais.

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 06 18, 09:58)
galesiu vakare nufotkint. siaip nerealiai lengvos jos. kaip Pukas. stebejausi. mano vaikui - dabar bus treciokas, tai labai patiko. gaila pramiegojau jo norima penala. bet tikiuos dar ides jus, arba atsiras nauju biggrin.gif

Ačiū, luktersiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza72 @ 2019 06 18, 12:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mamux121" data-cid="72454221" data-time="1560847026"><div><p>Gal dar kas tų kuprinių pirktų, mielai prisijungciau. Vilnius</p></div></blockquote><p>Aš pirksiu tiesiai į LT, renku iki nemokamo siuntimo.
Šakiai, galiu persiųsti terminalais.
</p>

jus čia apie Smiggle kalbate? prijungtumete mane su penalu?
Atsakyti

As ir prisispaudziau, bet nieko nesumokejusi buvau, tai jie atsiunte laiska su duomenimis, pervedziau per banka. Keliu dienu begyje uzskaite pavedima ir viskas gerai

Labukas. Merginos HELP 4u.gif

Pirkau easyCOSMETIC

Vokiškai nei bum bum, tai kažką netaip prispaudžiau:

Rašo ačiū už pirkinius, bet mano nesumokėta

Tai ten reikia pavedimą daryti per banką?
Ar reikėjo kažką kitą pasirinkti?

Atsakyti
Merginos,gal butu norinciu prisijungti prie next europietisko uzsakymo,kad ir su vienu rubu? Biski truksta iki nemokamo pristatymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnulia: 18 birželio 2019 - 12:58
Sveiki, kazkada maciau pokalbi apie gertuves, buvo neaktualu, dabar nerandu. Rekomenduokite gera gertuve be siaudelio vaikui, ir kur perkate? Aciu!! 4u.gif
Atsakyti

jus čia apie Smiggle kalbate? prijungtumete mane su penalu?

Taip, apie Smiggle. Gerai, prijungsiu,- parašykit į až.

Atsakyti
Prisijungciau prie Smiggle. Gal kuri Šiauliuose renkate?
Atsakyti

na, o mano patirtis su Smiggle tokia, kad pakeisti pristatymo is UK i international jie negali, bet susisiekus telefonu tiesiog anuliavo mano uzsakyma ;) pinigai bus grazinti 1-3 d. i saskaita, tad siandien viska uzsakiau is naujo ir dar pigiau nei vakar buvo.. plus su free shipu i LT (nuo 70 svaru sumai galioja). Tad labai likau patenkinta ir aciu visoms paprotinusioms, nes buciau sedejus ir laukus prekes is ESWD :D

o dabar kvieciu jungtis prie https://www.sassandbelle.co.uk dar turiu papildoma -10% viskam (net ir akcijinem prekem) ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 18 birželio 2019 - 14:49
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 06 18, 15:47)
<p>na, o mano patirtis su Smiggle tokia, kad pakeisti pristatymo is UK i international jie negali, bet susisiekus telefonu tiesiog anuliavo mano uzsakyma ;) pinigai bus grazinti 1-3 d. i saskaita, tad siandien viska uzsakiau is naujo ir dar pigiau nei vakar buvo.. plus su free shipu i LT (nuo 70 svaru sumai galioja). Tad labai likau patenkinta ir aciu visoms paprotinusioms, nes buciau sedejus ir laukus prekes is ESWD biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>o dabar kvieciu jungtis prie <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.sassandbelle.co.uk'>https://www.sassandbelle.co.uk</a> dar turiu papildoma -10% viskam (net ir akcijinem prekem) ;)</p>
<p> </p>
<p> </p>

Free shipo į LT nėra, atidžiau patikrinkite. Man ir rašė Free, deja, jie ten kažkaip įdomiai susumuoja viską.
Atsakyti