Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

ar yra norinciu jungtis? noriu siandien uzsakyt :)

db jau truksta daugiau iki free ship, sunus dar sutarem siemet su senaja kuprine pavaikscios, tad tik dukrai perku :) mano suma pie 50 svaru krepsiuke ;)

rasykit tiesiai: natalija.lidak@gmail.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 17 birželio 2019 - 21:43
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 06 17, 22:29)
<p>ar yra norinciu jungtis? noriu siandien uzsakyt smile.gif</p>
<p> </p>
<p>db jau truksta daugiau iki free ship, sunus dar sutarem siemet su senaja kuprine pavaikscios, tad tik dukrai perku smile.gif mano suma pie 50 svaru krepsiuke ;)</p>
<p> </p>
<p>rasykit tiesiai: natalija.lidak@gmail.com</p>

O prie kokios parduotuvės jūs norite, kad jungtųsi biggrin.gif Reikia praversti kelis puslapius atgal, kad suprasti, apie ką jūs čia rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas. Merginos HELP 4u.gif

Pirkau easyCOSMETIC

Vokiškai nei bum bum, tai kažką netaip prispaudžiau:

Rašo ačiū už pirkinius, bet mano nesumokėta

Tai ten reikia pavedimą daryti per banką?
Ar reikėjo kažką kitą pasirinkti?
Atsakyti
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 06 17, 23:29)
<p>ar yra norinciu jungtis? noriu siandien uzsakyt smile.gif</p>
<p> </p>
<p>db jau truksta daugiau iki free ship, sunus dar sutarem siemet su senaja kuprine pavaikscios, tad tik dukrai perku smile.gif mano suma pie 50 svaru krepsiuke ;)</p>
<p> </p>
<p>rasykit tiesiai: natalija.lidak@gmail.com</p>

Cituokit postus, nes tikrai sunku susigaudyt ka jus komentuojat kiekvienu atveju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 06 17, 19:47)
O tas smiggle i LT siuncia? Ar per tarpininkus?

Siunčia į LT (bent prieš porą mėn. tikrai siuntė)
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2019 06 18, 09:38)
Siunčia į LT (bent prieš porą mėn. tikrai siuntė)

Na taip, dabar paziurejau, kad tikrai siuncia...
Spanguole, is ko nusprendet, kad nesiuncia i LT?? blink.gif
Atsakyti

mielosios, 

Smiggle uzsakyta.

o kad viena nors vakar parašytumėt dėl pristatymo į LT, kur visos buvot dingusios??   :D

matyt kazkas pasikeitė nuo mano paskutinio siuntimo, nes ankščiau nesiųsdavo... parašiau jiem laiškelį, gal pavyks adresą deliverio palkeist, na jei ne, tai ne, vis tiek mano kuprinė už labai jau gerą kainą :D o dar krūva kitų reikalų, laukiam jau su vaikais laimės maišo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 18 birželio 2019 - 08:39

Merginos,

ieškau norinčių jungtis: https://www.sassandbelle.co.uk

pristatymas į LT 11, 50 eur, tad pasidalintume ;) kuo daugiau norinčių, tuo smagiau.

Pristatymas į UK 3,50 svaro, tad plius per ESWD neapsimoka ;)

daug nuolaidų šiuo metu, papuoškim vaikų kambarius? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 18 birželio 2019 - 09:30
QUOTE(JMD @ 2019 06 17, 20:11)
Mano antrokiuks su tokia 155 cm. Nerealiai gera  tongue.gif

Merginos, gal galite kas realią nuotrauką tų kuprinių įkelti? Ar jos tikrai kokybiskos, neskystalas? tinkančios pirmokams? dar žiūrinėju Pottery firmos, bet jos brangesnes, kas ir kokybiskesnės? 4u.gif ieskau savo pirmokei apie 140 cm., ar ji tokios su 42 cm. aukscio nebutų per didelė?
Ar tokia mergaitei tiktu?
https://www.smiggle....-1?colour=BLACK
Ačiū, kas pasidalins? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jasaičiukas @ 2019 06 18, 10:39)
Merginos, gal galite kas realią nuotrauką tų kuprinių įkelti? Ar jos tikrai kokybiskos, neskystalas? tinkančios pirmokams? dar žiūrinėju Pottery firmos, bet jos brangesnes, kas ir kokybiskesnės? 4u.gif  ieskau savo pirmokei apie 140 cm., ar ji tokios su 42 cm. aukscio nebutų per didelė?
Ar tokia mergaitei tiktu?
https://www.smiggle....-1?colour=BLACK
Ačiū, kas pasidalins? 4u.gif

galesiu vakare nufotkint. siaip nerealiai lengvos jos. kaip Pukas. stebejausi. mano vaikui - dabar bus treciokas, tai labai patiko. gaila pramiegojau jo norima penala. bet tikiuos dar ides jus, arba atsiras nauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 06 17, 22:11)
Mano antrokiuks su tokia 155 cm. Nerealiai gera  tongue.gif

Na ir jega, nusipirkau, ir dar penala smile.gif tik nezinau ar bus patogus tas 1 skyriaus, bet is esmes jis ne is tvarkinguju bernu, tai i tuos skyrius skyrelius skyriuliukus visko graziai nesidelioja, sumeta daugmaz bet kaip, tai kam jam vargs su tais 2 skyriais zmogui, samoningai pirkau 1 skyriaus biggrin.gif
Atsakyti

Gal dar kas tų kuprinių pirktų, mielai prisijungciau. Vilnius

Atsakyti