Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(adriatic @ 2017 02 07, 12:48)
turejom su 2 ratais gale, kai sunui buvo 2-3 metai. kitokiu tada tiesiog nebuvau macius LT pardese.
vaikas su juo ir griuvinedavo, ir ratas galinis spirtis trukde, nes kulnu i ji atsitrenkdavo. tekdavo einant salia pasilenkus rankena prilaikyti, malonumas man menkas buvo, o vaziuot sunus norejo biggrin.gif

Mes irgi isbandem su dviem ratukais gale. Spiriantis ratukas kliuna, nepatogu, griuna. Niekad tokio nebepirkciau
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas renkate SportsDirect? 4u.gif Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 07 vasario 2017 - 13:06
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 07, 12:01)
Nebus, maniske nuo 2 metu puikiai vazineja.

___

Viktorija, labai brangu stiklai. Pvz mano tevu vien stiklai 250 eur.
Ryt suzinosiu, ar reikia sunui akinuku verysad.gif

O kodel nenorit siustis is zenni optical?
Parsisiunciau sau pries kelis menesius. Iprastai nesioju linzes, bet akiniu vis tiek reikia (kai linzes issiimu arba keliaujant akinius noriu turet, jei kas su linzemis atsitiktu).
Man vardiniu, ar kazkokiu brangiu nereikia. Pirkau remelius paprastus uz 10 dol. Tai remeliai su stiklais, kurie neploninti, bet turintys uv protection, anti reflective coating ir anti scratching coating) kainavo 18 eur su atsiuntimu (siunciant iki 22 eur, lietuvoj neprisideda jokie papildomi mokesciai)
Atsakyti
pradejote kalbeti apie akinius. Reikia ir man vyrui akiniu. Gal galte parasyti is kur siunciates, nes cia nusipirkti daug proto nereikia smile.gif o pasizvalgyti noreciau , kas ka siulo ir kokiomis kainomis. Reiketu su minusu gan dideliu , tai reiketu plonintu, tai kas siunciates isduokite is kur. Ziuresime kas ka siulo.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 07, 13:15)
pradejote kalbeti apie akinius. Reikia ir man vyrui akiniu.  Gal galte parasyti is kur siunciates, nes cia nusipirkti daug proto nereikia smile.gif o pasizvalgyti noreciau , kas ka siulo ir kokiomis kainomis. Reiketu su minusu gan dideliu , tai reiketu plonintu, tai kas siunciates isduokite is kur. Ziuresime kas ka siulo.

Pasidairykit cia http://www.zennioptical.com/
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2017 02 07, 14:44)
As irgi rasiau, tai gavau siandien atsakyma, kad iki rytdienos visi dinge siuntiniai turi atsirasti sistemoje

Man irgi taip pat atsake ESWD 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Audry @ 2017 02 07, 15:24)

Visada vyrui iš čia siunčiu, jau turbūt kokie 8 metai- sake skirtumo tarp šių ir Lietuvoje gaminamu uz 300 lt (litais yra pirkes Lietuvoje) nepastebėjo ir nepajuto. Pirmuosius užsakant reikėjo išmatuoti turimus akinius, nes ir ten yra tiek platesniais tiek siauresniai galvai, taip pat ir tarpelis skiriasi per vidurį tai visada pataikiau išrinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 07, 13:47)
visi apie paspirtukus, o gal galima apie riedučius pašnekėti smile.gif
kokius turit, kur perkat?

Rollerblade, pirkau LT, puikūs. Turiu jau nemažai metų.
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2017 02 07, 12:53)
Worker (cekiskus) sunus turi. Pirkau insportline.eu (gamintojo psl cia)

rieda smagiai ir tyliai, nors maniskis dazniau ziema ant ledo juos naudoja, vasarini varianta nera gerai ivaldes dar smile.gif pas mus rieduciai / paciuzos.

o cia super 2in1 aciuks.gif

Lux, kodėl pirkot LT? užjūrį nebuvo pigiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 07, 14:47)
o cia super 2in1  aciuks.gif

Lux,  kodėl pirkot LT? užjūrį nebuvo pigiau? smile.gif

Seniai buvo, užjūriuose dar tik Amerikę buvau atradus biggrin.gif Beje, mokėjau mažiau, nei 100 Eur, žiemą pirkau.
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2017 02 07, 14:05)
lesiukai abieju Essilor trio danga
fielmann dukrai 11 metu is nemokamu remeliu kolekcijos panasius issirinko i turetus violetinius tai patys remeliai nekainavo, lesiukai po 12,50 euru ( 25 uz du ) bazine akiniu kaina 25,50, kuri praktiskai ir minusavo suteikiama 24,50 eur nuolaida ir vienas euras uz darba -tai gavosi 26 eurai 11 metu vaikui.

Kas yra bazinė akinių kaina? Kiek suprantu ji pliusuojasi prie rėmelio ir lešių kainos? Aš pirkau dukrai prieš 1.5m akinius iš fielmann, tai tokios kaip "bazinės kainos" nebuvo. Rėmelius išsirinko nemokamus, o lęšius ėmiau už ~25eu. Tai tiek ir kainavo viskas, jokių papildomų mokėjimų nebuvo. Tiesa ir akcijos -25eu nebuvo smile.gif
Atsakyti
15 min. bėgyje pirksiu zalando.co.uk. Galiu priimti su 15 proc. nuolaida. Persiuntimas į LT pagal svorį. Varėna, galiu persiūsti.
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2017 02 07, 13:21)
pet24.lt 10Eur nuolaida perkant nuo 39Eur. Galioja iki 02.09 MINUS10

Aš apsipirkau  bigsmile.gif

aciu labai labai, aprupinau seses skotuka maistu, nereali kaina , aciu 4u.gif
Atsakyti