Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(svirpile @ 2017 01 06, 10:50)
nu žodžiu - pabandžiau apmokėti ucb iš kelių kompiuterių, prekės dinginėja, o nesiseka nei pro kur, būsiu sutaupius

jei turit kokį šeimos narį ar šiaip patikimą žmogų, tai pasukit jam, kad pabandytų apmokėti, gal pavyks.
Atsakyti
Merginos, o jei cia raso, kad junior 40 dydis, tai jau moteriskei su 40 dydzio koja niekaip? biggrin.gif

https://www.amazon.d...ords=timberland
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 01 06, 11:21)
Merginos, o jei cia raso, kad junior 40 dydis, tai jau moteriskei su 40 dydzio koja niekaip?  biggrin.gif

https://www.amazon.d...ords=timberland

as manau bus siauresni nei suaugusiu batai
Atsakyti

Labas rytas:)

pora klausimu (is anksto aciu padejusioms:))):

- kaip apmokate Groupon (tiek de, tiek uk), na niekaip man jokia kreditine is LT nepraeina.

- zinau, kad kai kas PA adresu perkate Nex UK. O man niekaip neleidzia prisiregistruoti (ir vasara bandziau ir rdeni ir dabar, ir bandziau net suvesti siaip Londono koki adresa, ir savo skirtingus meilus ir net pavardes skirtingas (:))) kad po to pasikeisti i PA ir vis tiek gale meta: prasom skambinti negalime priregistruoti. Itariu, kad mano IP uzblokino. Taigi klausimas: ar tikrai kas perka per PA, ir kaip prisilogino?

Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 01 06, 11:23)
as manau bus siauresni nei suaugusiu batai

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 01 06, 11:28)
<p>Labas rytas:)</p><p>pora klausimu (is anksto aciu padejusioms:))):</p><p>- kaip apmokate Groupon (tiek de, tiek uk), na niekaip man jokia kreditine is LT nepraeina.</p><p>- zinau, kad kai kas PA adresu perkate Nex UK. O man niekaip neleidzia prisiregistruoti (ir vasara bandziau ir rdeni ir dabar, ir bandziau net suvesti siaip Londono koki adresa, ir savo skirtingus meilus ir net pavardes skirtingas (smile.gif)) kad po to pasikeisti i PA ir vis tiek gale meta: prasom skambinti negalime priregistruoti. Itariu, kad mano IP uzblokino. Taigi klausimas: ar tikrai kas perka per PA, ir kaip prisilogino?</p><p></p>

Groupon.de man pirkt neleido.
Atsakyti
Sveikos, sakykit prisiregistruoti prie Next yra sudėtinga ar ne? Visus jie priregistruoja? Kaip dėl parsisiuntimo, siunčiatės per adreso nuomą? Gal maždaug žinot kiek siuntimas iki LT kainuotų?
Galvoju bandyti pirkti, tik neįsivaizduoju kaip bus su siuntimu unsure.gif
Atsakyti
Merginos, ar susiduret su akiniais, kur nebutinai turi buti su dioptrijomis, bet pasaugo aky nuo kompiuterio???

nes turiu problema, gryzau i darba, tai kompas plius stiprus sildymas ir sakes, vos galiu ziureti, kaip akys sauseja verysad.gif lasiukai nepadeda verysad.gif((( blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2017 01 06, 11:49)
Sveikos, sakykit prisiregistruoti prie Next yra sudėtinga ar ne? Visus jie priregistruoja? Kaip dėl parsisiuntimo, siunčiatės per adreso nuomą? Gal maždaug žinot kiek siuntimas iki LT kainuotų?
Galvoju bandyti pirkti, tik neįsivaizduoju kaip bus su siuntimu  unsure.gif

Siuncia tiesiai i Lietuva, nuo 35 € nemokamai http://www.next.lt/en
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 05, 20:44)
Merginos, nextdirect uzdare ??  blink.gif

aha uzdare,vakar norejau apsipirkti.Tai dabar next.lt ir apmokejimas saugesnis pasidare,ismeta I tavo banka ir ten reik kodus visokius suvesti. Ir pristatymo laika raso nebe 3-4 dienos,o 5-6 darbo dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 06 sausio 2017 - 10:55
Mergaitės, čia prieš šventes pirkote Columbia kombius visos, dar bijojot, kad tik striukės bus. Skaičiau viena akim. Kokia kaina jums gavosi jie? Iš kokio puslapio? Ieškau savo panai XXS. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 01 06, 10:50)
Merginos, ar susiduret su akiniais, kur nebutinai turi buti su dioptrijomis, bet pasaugo aky nuo kompiuterio???

nes turiu problema, gryzau i darba, tai kompas plius stiprus sildymas ir sakes, vos galiu ziureti, kaip akys sauseja verysad.gif lasiukai nepadeda verysad.gif((( blink.gif

užsakinėjant akinius gali pasirinkti dangą, kuri specialiai yra darbui su kompiuteriu. Labai ją giria. Tai gal ir be dioptrijų galima tokius akinius užsisakyti.
Atsakyti