QUOTE(oplia5 @ 2019 06 13, 14:59)
Mamos, patarkite dėl parkelių pirmokams. Pernai mačiau diskutavote ir iš kažkur pirkote, šiemet būsimai pirmokei ir mums aktualu. Gal dar kažkokių patarimų dėl priemonių pirmai klasei?
Gal kas parduodate raudonos ar pilkos spalvos polo marskinelius ar golfukus 134-140 ugiui mergaitei?
Jei jūs iš Kauno, Kaune Tometoj yra visokių polo iš šiaip moyklinių maikučių ;
Parkeriai atyt aimės ir indivdualalumo dalykas - būna rašo "pigutis" ilgai, o būna brangus greit "pareina";
QUOTE(Kirisama @ 2019 06 14, 13:27)
Labai panašų sąrašą buvau gavus pernai rugsėjį savo priešmokyklinukui, tai šįmet gegužės pabaigoj kai iš spintelės rinkau likusius daiktus, guašas net uždžiūvęs taip ir nebuvo nei karto panaudotas... ir kuo klijai nuo lipalo skiriasi? Tuo, kad vieni skysti, o kiti nebūtinai? Kam juos abu pirkt, negi vieno kurio nors neužtenka? Toks įspūdis, kad prirašė bile prirašyt...
Matyt kaip kur... Mano tai viską surašė ir supaišė
Klijų tai tikrai reikia sausų ir lipalo - skirtingiem tikslam.
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 06 14, 14:21)
<p>su mano pirmoke panasiai - plastilinas ir guasas net nepaliesti, naudojo tik akvarele... flomasteriai - uzdziuve, nes uzduotis liepta piestukais spalvint (kad nepersigertu i kita uzduociu lapo puse). Na o kad pirmokai braizys ant braizybu popieriaus, tai jau visai aukstas lygis... </p>
Tai gal ten ne braižymo, o akvarelinis? [spėju
] ? / ;, dar A3 formato prašo būna
[ir naudoja ;-))
--
matyt skirtngai visur. Mums tai viskas "suėjo", gal kiek mažiau paletę dažų maišymo naudojo;