QUOTE(irmante @ 2019 06 06, 09:21)
<p>per ka perkat is UK. Labas </p>
Per eshopa as perku, kartais per tarpininke is tam tikru pardu
QUOTE(kryyste @ 2019 06 06, 09:44)
Pas kaimynus į Ventspilį! Puikūs paplūdymiai, o jei bus prastas oras siaip veiklos yra.
Mes vis neissiruosiam i ta Ventspili, nors visi giria. Bet man kazkaip susidare ispudis, kad ten problem su apgyvendinimu, as tu visokiu butu nemegstu...na tiesiog, as tokia gan britki esu, visada renkames viesbucius poilsiui. Pajuryje turim savo buta, tai man i svetimus vaziuot no no no...Bulgarijoje gyvenom aparamentu tipo viesbutyje, tai ten kaip ir butas, naujas, sviesus, grazus, ir ji tvarko kasdien kambarines, tai tada man ok,o maltis savaite ir paciai ten sluota mojuot, kai smelio prinesa, tai aciu, ne. Zodziu, as buoze ir man Ventspilio atostogu formatas nea. Bandziau ziurinet viesbucius, tai ne kazka ten su jais, kazkokia caro ruriko laiku keli yra ir tiek
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 06 06, 09:51)
Ir Lenkijoj smagu - Sopotas, Gdanskas. Tiek pailsėti, tiek pamatyti yra ką
Svarstem i ta Sopota keliom dienom, bet dabar net nezinau. Buvo pernai mano pazistama, tai sake pas mus pajury geriau Svaresnis pliazas...apgyvendinimas ten nepigus kiek paziurejau (na pagal savo kriterijus), tai net nezinau ar verta...su vaikais savo as po Gdansko senamiesti neprivaiksciosiu