Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2019 05 24, 12:35)
cia is gap.eu perkat? ar tiesiai i lietuva siunciate? kiek siuntimas? nukainuotoms prekems yra nuolaida?

Yra viskam. Nuo 50 eur siuntimas nemokamas.
Atsakyti
Kur perkate pirčiai kvapus, eterinius aliejus?
Papildyta:
QUOTE(raimaza @ 2019 05 24, 09:31)
Sveiki, gal galite man atsiųsti pakvietimą vynams apsipirkti 4u.gif

parašykite savo el paštą, atsiusiu pakvietimą
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2019 05 24, 11:36)
Yra viskam. Nuo 50 eur siuntimas nemokamas.

o kaip su grazinimu netikus? gal yra nemokamas?
bet gap.eu nukainuotoms prekems tik 10 proc nuolaida taikosi. ar yra koks kitas kodas, kad daugiau nukainuotu? ar as cia perdaug gerai noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 24 gegužės 2019 - 12:16
QUOTE(padraika22 @ 2019 05 24, 13:10)
o kaip su grazinimu netikus? gal yra nemokamas?
bet gap.eu nukainuotoms prekems tik 10 proc nuolaida taikosi. ar yra koks kitas kodas, kad daugiau nukainuotu? ar as cia perdaug gerai noriu  bigsmile.gif

Tai Jūs pati citavot žinotę, kurioje kodas įrašytas. biggrin.gif insider
Papildyta:
QUOTE(Tahoe @ 2019 05 24, 12:04)
o dar papildomai 10% ipritaike automatiškai? man kazkaip netaiko, tik tuos 40  unsure.gif

Žinokit net netikrinau. Buvo puikios kainos, pirkau kuo greičiau, kad dydžiai nedingtų.
10 proc automatiškai taikė įdėjus į krepšį, nežinau ar ši nuolaida liko suvedus kodą.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2019 05 24, 13:00)
Tai Jūs pati citavot žinotę, kurioje kodas įrašytas.  biggrin.gif  insider
Papildyta:
Žinokit net netikrinau. Buvo puikios kainos, pirkau kuo greičiau, kad dydžiai nedingtų.
10 proc automatiškai taikė įdėjus į krepšį, nežinau ar ši nuolaida liko suvedus kodą.

aha, del to kodo insider tik daaug kartu perskaiciusi zinute ji pamaciau smile.gif

gal kas siauliuose gap renkat? nesurenku viena. arba as nupirkciau. gal kas norit jungtis?
Atsakyti
Padėkit susigaudyt, 10 metų vaikui, kokį dydį imt? ax.gif
Ar čia normalūs dydžiai nurodyti, t.y. atitinka įprastinius suaugusiųjų dydžius? Tai vaikui turėtų tikt xs arba s?

https://www.gap.eu/g...a...648&start=1

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Busimai 10-metei numatomo 158cm ugio, pirkau XXL dydzio parka. Kazin nebusiu padidinusi? unsure.gif https://www.gap.eu/g...k...650&start=6
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 05 20, 18:57)

Baltarusijoj. Bielita.

siuntėtės, ar pirkot jau ten vietoj?
Atsakyti

Tai niekam nereikia nieko is feelunique su 25% nuolaida? 😋 Visdar laukiu (giedrek84@yahoo.com) Labai apsimoka: estee lauder armani pudras, anastasia naked ir kt a seliu paletes, lancome tusai ir daug visko

Ps kvepalu nesiuncia (tiksliau brangus siuntimas 20eur) 

Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2019 05 24, 17:04)
siuntėtės, ar pirkot jau ten vietoj?

Ten nupirko
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2019 05 24, 14:28)
Padėkit susigaudyt, 10 metų vaikui, kokį dydį imt? ax.gif
Ar čia normalūs dydžiai nurodyti, t.y. atitinka įprastinius suaugusiųjų dydžius? Tai vaikui turėtų tikt  xs arba s?

https://www.gap.eu/g...a...648&start=1

Ačiū 4u.gif

L dydis yra 10-11 m arba 137-145 cm. Taip raso ant mano sunaus dzinsu.
Atsakyti
QUOTE(Attractive @ 2019 05 24, 00:19)
Pastebėjau, kad prieš porą savaičių Amazon.fr nuskaitė 49 € už Prime narystę. Matyt pirkdama buvau kažką prispaudžiojusi, nes prancūzų visai nesuprantu. Ar įmanoma susigrąžinti tuos pinigus?Gal kam yra taip buve?Ką reikia daryti?

Rašykit graudų laišką, kad per klaidą, netyčia ir tt. Man grąžino ;)
Atsakyti