Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2019 05 23, 22:04)

:O
O koks kodas? 4u.gif Psl randu kažką 35+10, o ne 40+10 biggrin.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad prieš porą savaičių Amazon.fr nuskaitė 49 € už Prime narystę. Matyt pirkdama buvau kažką prispaudžiojusi, nes prancūzų visai nesuprantu. Ar įmanoma susigrąžinti tuos pinigus?Gal kam yra taip buve?Ką reikia daryti?
Atsakyti

GAP su kodu insider taiko -40% nuo visko :) Ir dar galioja -10%, tai sumoj visai neblogai gaunasi ;)

Aciu kad pasidalinot. Ir as apsipirkau. Gaila, dydziu nelabai jau buvo.

Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif Jūs visažinės, gal galite rekomenduoti kur ieškoti pigiau miunchkin gertuvės.
Ir kur kuprinių ieškoti 4-tokui ir 6-tokei ax.gif Landsend pernai pirkau tai man jos ne tokios patvarios pasirodė kaip Poterrybarnkids. Gal ką galite parekomenduoti
Ačiū smile.gif
Atsakyti

merginos, skubiai ruosiuosi uzsakineti is FEELUNIQUE, renku iki 200eur uzsakyma, nes tada bus 25 proc nuolaida VISKAM!

vilnius,galiu persiusti per lpexpress

giedrek84@yahoo.com

Atsakyti
Sveiki, gal galite man atsiųsti pakvietimą vynams apsipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2019 05 23, 19:13)
<p>GAP su kodu insider taiko -40% nuo visko smile.gif Ir dar galioja -10%, tai sumoj visai neblogai gaunasi ;)</p>

Oi kaip ačiū 4u.gif Pilna vaikiškų prekių už superines kainas bigsmile.gif Reikėjo smarkiai valdytis, kad nepripirkti visokių grožių po kelis euriukus, ypač dukrai. Radau viską, ko reikėjo. Bernui žieminę parką už 24 eur. Nu labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Attractive @ 2019 05 23, 22:19)
Pastebėjau, kad prieš porą savaičių Amazon.fr nuskaitė 49 € už Prime narystę. Matyt pirkdama buvau kažką prispaudžiojusi, nes prancūzų visai nesuprantu. Ar įmanoma susigrąžinti tuos pinigus?Gal kam yra taip buve?Ką reikia daryti?

na sugrąžint gal nesugrąžins, bet bent atsisakykit, kad paskui kitą mėn. vėl nenuskaičiuotų
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2019 05 24, 10:19)
<p>merginos, skubiai ruosiuosi uzsakineti is FEELUNIQUE, renku iki 200eur uzsakyma, nes tada bus 25 proc nuolaida VISKAM!</p><p>vilnius,galiu persiusti per lpexpress</p><p>giedrek84@yahoo.com</p>

Parašiau jums.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2019 05 24, 10:35)
Oi kaip ačiū 4u.gif  Pilna vaikiškų prekių už superines kainas  bigsmile.gif Reikėjo smarkiai valdytis, kad nepripirkti visokių grožių po kelis euriukus, ypač dukrai. Radau viską, ko  reikėjo. Bernui žieminę parką už 24 eur. Nu labai gerai.

Kaip aš jos norėjau, bet jau nelikę buvo XL verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2019 05 24, 10:35)
Oi kaip ačiū 4u.gif  Pilna vaikiškų prekių už superines kainas  bigsmile.gif Reikėjo smarkiai valdytis, kad nepripirkti visokių grožių po kelis euriukus, ypač dukrai. Radau viską, ko  reikėjo. Bernui žieminę parką už 24 eur. Nu labai gerai.

o dar papildomai 10% ipritaike automatiškai? man kazkaip netaiko, tik tuos 40 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 24 gegužės 2019 - 11:05
QUOTE(debesiuke:) @ 2019 05 23, 18:13)
<p>GAP su kodu insider taiko -40% nuo visko smile.gif Ir dar galioja -10%, tai sumoj visai neblogai gaunasi ;)</p>

cia is gap.eu perkat? ar tiesiai i lietuva siunciate? kiek siuntimas? nukainuotoms prekems yra nuolaida?
Atsakyti