Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal galit priminti kaip reklamas užblokuot, seniausiai buvau užblokavus, dabar matyt kažką ne tą paspaudžiau, vėl mėto blink.gif .
Atsakyti
AdBlock
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 02 06, 19:47)
aš rudenį už ~48 eur pirkau.

O iš kur pirkot? Nors aišku artėjant sezonui vis mažiau šansų gera kaina pagaut...
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2017 02 06, 21:37)
O iš kur pirkot? Nors aišku artėjant sezonui vis mažiau šansų gera kaina pagaut...

Cia nakiki ispardavinejo pries pasikeiciant
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2017 02 06, 20:06)
O matmenys neturi viršyti 180 cm. (ilgis+plotis+aukštis)?

Eschopwedrop atsirado skaičiuoklė puslapyje, 1,80 cm neskaičiuoja papildomai.
Ir kainiinke nieko nėra apie maksimalias kraštines http://eshopwedrop.l...kles-ir-salygos
Taisyklėse atradau:
DĖMESIO! Apmokestinamasis svoris, dauguma atvejų, yra lygus Siuntinio masei (fiziniam svoriui, išreikštam kilogramais). Tačiau tuo atveju, jeigu Tūrinis svoris viršija Siuntinio masę, Apmokestinamasis svoris gali būti nustatytas atsižvelgiant į Siuntinio tūrį (taigi, atsižvelgiant į Tūrinį svorį). Tokiu atveju, Kaina yra nustatoma vadovaujantis arba Siuntinio mase, arba Tūriniu svoriu, kuris iš jų yra didesnis. Siuntinio Tūrinis svoris yra apskaičiuojamas vadovaujantis toliau nurodyta formule:
(ilgis (cm) x aukštis (cm) x plotis (cm)) / 6.000

Maksimalus leistinas kiekvieno Siuntinio parametro (ilgio, aukščio, pločio) dydis yra 2,4 m ir maksimalus leistinas apmokestinamas svoris kiekvienam Siuntiniui skaičiuojant
atskirai lygus 1 000 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 06 vasario 2017 - 20:55
QUOTE(Lux @ 2017 02 06, 21:37)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute_o @ 2017 02 06, 14:21)
Sveiki, dėl akinių tai Fielmane vaikam 25eur nuolaida, paskutinį kartą kai reikėjo keisti tik akinių lęšius ir ėmėm pigiausius nes kas pusę metų reikia keisti tai tik 1 eur kainavo. O pirmą kartą su rėmeliais ir su lęšiais brangiau, bet ir pritaikė 25eur ir skirtumą reikėjo sumokėti:)

ka tik gryzau is fielmann mirksiukas.gif tai tikrai super gaunasi. Vaikui 25 euru nuolaida pritaiko nuo sumos, nes mums irgi reikes keisti kas pusmeti 4u.gif lyginant su optikos pasauliu darbas ( 9 eur) kainuoja tik 1 eur Fielmane, tokie patys lesiukai irgi gavosi pigiau Fielman po kelis eurus nuo vienetuko, negu Optikospasaulyje
Atsakyti
Gal kas gavot iš Vente winter išpardavimo Conversus? Sakykit, kaip su dydžiais?
Vyras parvežė siuntas ir tikrinu. Ir man atrodo, kad visiškos pievos su tais dydžiais. blink.gif Nesuprantu, pagal ką ten buvo nurodyti dydžiai. O ne mano vienos batai... frusty.gif
Atsakyti
Pirksiu is Amazon.de vaikiskus batus per UK adresa, gal butu norinciu prisijungti. Pirksiu valandos begyje. Vilnius, Vievis, Elektrenai, galiu persiusti. rufalija@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 02 06, 16:03)
pas mane tas pats
4u.gif

Ir pas mane.jau 4 siuntos lt, labai laukiu sitos vienos, kad viska paimt. Siandien bandziau jiems prisiskambint- nepavyko
Atsakyti
QUOTE(Nicka1 @ 2017 02 06, 12:17)
O as nusivyliau labai ECCO XPEDITION. Pirkau kaip ale pacius silciausius is ECCO, salo kojas vaikas pastoviai. Dar prie to kad ne silti nusidroze labai greit. Pas mus 120€ kainuoja, buciau nusiverkus.

Saviskei pirkau ECCO Snowboarde, salciu siemet l.dideliu nebuvo, bet visa ziema isnesiojo ir ant kalniuku po kelias valandas prabudavo, specialiai tikrinau kojytes, nes visokiu atsiliepimu apie ecco batus buvo, nei karto nebuvo vesios ar slapios ax.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrute_o @ 2017 02 06, 12:21)
Sveiki, dėl akinių tai fielmane vaikam 25eur nuolaida, paskutinį kartą kai reikėjo keisti tik akinių lęšius ir ėmėm pigiausius nes kas pusę metų reikia keisti tai tik 1 eur kainavo. O pirmą kartą su rėmeliais ir su lęšiais brangiau, bet ir pritaikė 25eur ir skirtumą reikėjo sumokėti:)

As irgi F pirkau 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Julija* @ 2017 02 06, 16:25)
Parašykit prašau, kai gausit, ar viskas gerai, nes atsiliepimai labai prieštaringi apie rakuten.

Žalia rūta - aš irgi msxi micro medžioju, bet 83.60 iš de pigiausia kol kas.. jei rasit pigiau - šaukit garsiai smile.gif

Kuriame psl matėte? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitilda: 06 vasario 2017 - 23:36