Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2017 02 06, 10:44)
tai nereikia ten tu visu box ir ten kitu veste, kurprie eswd nurodyta? 4u.gif

Aš nežinau, koks ten tas ESWD adresas, tai tiksliai pakomentuoti negaliu.

Ulica: gatvės pavadinimas
Nr domu: namo numeris
Nr mieszkania: buto numeris
Kod: pašto kodas
Miasto: miesto pavadinimas
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2017 02 06, 11:40)
Niekur nedingau. Neišeina turbūt su Jumis per AŽ susisiekti. Rašau, rašau, o va kaip gavosi.
Parašiau į emailą.

Viskas ok, užtat ir sakau, kad visad viskas patikima buvo, ne kokia pirmą kart besijungiu ir aš ir jūs. Atsiprašau, kad šaršalą pakėliau 4u.gif .
Atsakyti
Gal kuri norit M dydžio vyriškų Promod marškinių, 5eur ir 8,50eur
http://www.part.lt/p...8789b841949.jpg
http://www.part.lt/p...7802590a574.jpg
Pirkau Vente sale.
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2017 02 06, 09:47)
Aš nežinau, koks ten tas ESWD adresas, tai tiksliai pakomentuoti negaliu.
Ulica: gatvės pavadinimas
Nr domu: namo numeris
Nr mieszkania: buto numeris
Kod: pašto kodas
Miasto: miesto pavadinimas

ar galiu su jumis per az pasikonsultuoti 4u.gif
Atsakyti
Gera kaina, kam dydis tinka 24 https://www.amazon.f...=naturino varna

Gal kas turėjote tokius, ar tiks mūsų žiemoms? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 06 vasario 2017 - 11:20
Laba diena, gal galėtumėt parašyt, kokie kurjeriai pristato cocooncenter? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mamos, sakykit kaip tie Superfit husky batukai su vilnele? Ar verti demesio? nera labai platus aulas? tieskeltim nera labai platu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2017 02 05, 12:07)
O aliexpress ne tokios pacios pedkelnes?
vartotojo įkelta nuotrauka

Su kinietiskom pedkelnem geriau neprasideti. Paveiksliukas tas pats, bet gryna sintetika bus is tu pedkelniu
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 06, 08:26)
pirkau per tarpininkes iš potterybarnkids.com
S dydis su visais įpakavimais svėrė 500 gr.
Papildyta:
Classic short juodi už 100 jau gal visai ir nieko. Tik UGG paskutiniu metu pagrinde su UGG pure būna (vilna), o ne kailis. Tai todėl net nebežiūriu jų biggrin.gif

as nesioju vienus ugg pure antrus metus, ir esu turejusi ir dabar turiu viso kokias 4 poras kailiniu ugg. Bent as enmatau skirtumo siltume
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2017 02 06, 11:20)
Mamos, sakykit kaip tie Superfit husky batukai su vilnele? Ar verti demesio?  nera labai platus aulas?  tieskeltim nera labai platu ?    4u.gif

batuai labai grazus, tvarkingai pasiuti turejome sia ziema net du vnt. be zinokite salti batukai. Pirmas vaikas 3,6 judrus lakste - kojos saltokos, 2 vaikas mergaite daugiau sedejo- kojos saltokos. Kitai ziemai gristu prie sorel, nors jie ir sunkus , bet kojos budavo visada siltos. Pliurzai crocsai, jau prisipirkau gera kaina, o ziemai , saltukui as pirksiu sorelus, sunkus batai , bet kiek tu salciu buna. Siais metais su superfitais ejo pora kartu, nes pastoviai sliapia, tai vos ne visa ziema su crocsais. Aisku dar mazas vaikas pas mane , daug sirgo , daug namuose buvo. Jei jusu vyresnis tada kita situacija , i mokykla su sorel jau nelabai
Atsakyti
Merginos, ar Angelo Kids tikrai italiska kokybe, ar tokia a la italiska? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 06 vasario 2017 - 11:44
QUOTE(Lyn @ 2017 02 06, 12:37)
as  nesioju vienus  ugg  pure antrus  metus,  ir esu  turejusi  ir dabar  turiu viso  kokias  4  poras  kailiniu  ugg. Bent  as enmatau  skirtumo  siltume

Aš dabar turiu Ugg su vilna, tikrai labai šilti, prie -20C labai daug po miestą vaikščiojau, kojos nesušalo. Ankstesnius UGG turėjau su kailiu. Kai jis susigulėjo jie ne tokie šilti pasidarė.
Atsakyti