Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Musmiryte @ 2017 02 06, 10:37)
Jei kas pirktų iš amazon.fr pasidalinti siuntimo išlaidomis - prisijungčiau  ax.gif

kai kurie dydziai 39eurai aulinukai geox

https://www.amazon.f...a...6N6DQ8&th=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 06 vasario 2017 - 09:53
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 06, 10:38)
o kur raso jusu siunta? nes as ir apmokejau bet siunta pirminiame sandely, o tai reiskia ner Lt dar smile.gif

Kai dariau mokėjimą, jau buvo siuntos LT sandėlyje. Rinkausi atsiėmimą Verkių g. Tai dabar net nežinau laukt pakvietimo ar jau va taip imt ir važiuot atsiimt ten? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 02 05, 17:18)
Mergaites, kaip suvesti lenkijos parduotuveje pristatymo adresa? Nes man kur nurodyta gatve, tai netelpa unsure.gif

Cia as apie aptekagemini.pl unsure.gif

Mergaites,labai rekia jusu pagalbos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 02 06, 10:03)
Mergaites,labai rekia jusu pagalbos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kas netelpa? Ten kur gatvė, tai tik gatvės pavadinimą ir vedat.
Atsakyti
Jei kas nors rinksite mytoys, siuntimui pasidalinti - parašykite. Dar geriau per až, kad pamatyčiau.
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, dėl Ugg smile.gif Aš nesu turėjusi nei UGG, nei AL, tai ir renkuosi. Buvau Bearpaw parsisiuntusi (susigundžiau kaina smile.gif), bet nepataikiau dydžio, ir šiaip pasirodė tokie kažkokie griozdiški.
Atsakyti
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2017 02 06, 10:30)
Ačiū, merginos, dėl Ugg smile.gif Aš nesu turėjusi nei UGG, nei AL, tai ir renkuosi. Buvau Bearpaw parsisiuntusi (susigundžiau kaina smile.gif), bet nepataikiau dydžio, ir šiaip pasirodė tokie kažkokie griozdiški.

Jie visi nera labai jau "zgrabni". UGG tik matavau, bet nepirkau. Antrus metus deviu AL. Tai jie man kaip nauji. Turejau Byrpawus, pasidare tragiski greitai. Vaikui tik vis pirkdavau, nes laikydavo puikiai. Siemet vaikui nupirkau EMU tai atrodo suvaryti. O devejo gal kokius 5 kartus. Nebais as suzaveta.
Atsakyti
gal vertbaudet koks kodas yra perkant ne pirma karta?
Atsakyti

QUOTE(Maja Di @ 2017 02 06, 08:53)
Gal kam reikia bliuzono XS (pilkas), su visom nuolaidom gavosi 20,10 eur
http://www.gap.eu/br...mp;cid=1076866#
Viena narė prisijungė ir nebeatsiliepia. Jei niekam nereikia, grąžinsiu atgal. Aš irgi pasimokiau, kad pinigus reikia imti iš anksto.

Niekur nedingau. Neišeina turbūt su Jumis per AŽ susisiekti. Rašau, rašau, o va kaip gavosi.
Parašiau į emailą.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 02 06, 11:35)
gal vertbaudet koks kodas yra perkant ne pirma karta?

7300 duoda 20proc nenukainuotoms prekėms
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 06, 10:33)
Jie visi nera labai jau "zgrabni". UGG tik matavau, bet nepirkau. Antrus metus deviu AL. Tai jie man kaip nauji. Turejau Byrpawus, pasidare tragiski greitai. Vaikui tik vis pirkdavau, nes laikydavo puikiai. Siemet vaikui nupirkau EMU tai atrodo suvaryti. O devejo gal kokius 5 kartus. Nebais as suzaveta.

Jo, žinau, kad jie visi tokie netaikantys į elegantiškumo viršūnę biggrin.gif bet esu turėjus kažkokius Step tope pirktus no name, tai jie geriau atrodė nei Bearpaw. O dukrai aš beje irgi Bearpaw nupirkus, tai tikrai gražiai atrodo ir gerai nešiojasi.
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2017 02 06, 09:08)
Kas netelpa? Ten kur gatvė, tai tik gatvės pavadinimą ir vedat.

tai nereikia ten tu visu box ir ten kitu veste, kurprie eswd nurodyta? 4u.gif
Atsakyti