Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2017 02 06, 08:53)
Gal kam reikia bliuzono XS (pilkas), su visom nuolaidom gavosi 20,10 eur
http://www.gap.eu/br...mp;cid=1076866#
Viena narė prisijungė ir nebeatsiliepia. Jei niekam nereikia, grąžinsiu atgal. Aš irgi pasimokiau, kad pinigus reikia imti iš anksto.

reikia tiketis , kad atsilieps , ir nieko blogo nenutiko, bet parasykite jos Varda , kitos zinos , kad atsargiau reikia.
Atsakyti
Gal kas Cocconcenter pirks Vilniuje?Prisijungciau.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 02 06, 09:53)
Gal kam reikia bliuzono XS (pilkas), su visom nuolaidom gavosi 20,10 eur
http://www.gap.eu/br...mp;cid=1076866#
Viena narė prisijungė ir nebeatsiliepia. Jei niekam nereikia, grąžinsiu atgal. Aš irgi pasimokiau, kad pinigus reikia imti iš anksto.

Gal ir SM nebuvo pasijungus?
Jei jau tikrai ilgai laukiat - viesinkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 06, 10:01)
Gal ir SM nebuvo pasijungus?
Jei jau tikrai ilgai laukiat - viesinkite 4u.gif

Buvo prisijungus, rašiau ir el. paštu ir SM. Ir svarbiausia ne kartą bendravom, tikrai visad buvo labai patikima, pati esu irgi jungusis ne kartą, kažkaip keista net. Dar laukčiau, bet paskui GAP nebegalėsiu grąžinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 06 vasario 2017 - 09:14
QUOTE(ovilija @ 2017 02 06, 08:49)
4u.gif  laba rytą.
Amazon.fr per ką uzsakot? I Lt tiesiai ar per Ewds dabar reiktų? Ar kaip? Iš prancūziško psl. nesusidūriau niekad..  4u.gif

ESWD neturi adreso FR. Nors siaip keista. Delamodai turi labai gerai isvystyta kroviniu gabenimo tinkla FR
Atsakyti
https://www.amazon.f...e...=UTF8&psc=1 kai kuriu dydziu gera kaina😉
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2017 02 06, 09:23)

4u.gif ir šitų kaina gera. Bet nerandu per ką pirkt. Nejaugi reiks tarpininkem naudotis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ovilija @ 2017 02 06, 09:31)
4u.gif  ir šitų kaina gera. Bet nerandu per ką pirkt. Nejaugi reiks tarpininkem naudotis?  unsure.gif

i LT nesiuncia? o i DE? o i UK? ar labai brangu?
Atsakyti
Sveikos. Mokėjimą ESWD atlikau ketvirtadienį, atsiėmimas Verkių g., bet iki šiol pranešimo, kad galiu atsiimti negavau... Kad mokėjimą gavo - pranešimą gavau, sąskaitą atsiuntė už tą mokėjimą... Labai daug visokių papildomų formalumų, o man norisi TIK prekes atsiimti, bet dar leidimo/pakvietimo negaunu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 06 vasario 2017 - 09:34
QUOTE(ovilija @ 2017 02 06, 09:31)
4u.gif  ir šitų kaina gera. Bet nerandu per ką pirkt. Nejaugi reiks tarpininkem naudotis?  unsure.gif

Tai kad siuncia I LT, tik siuntimas nuo 9.99 €
Atsakyti
Jei kas pirktų iš amazon.fr pasidalinti siuntimo išlaidomis - prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2017 02 06, 09:34)
Sveikos. Mokėjimą ESWD atlikau ketvirtadienį, atsiėmimas Verkių g., bet iki šiol pranešimo, kad galiu atsiimti negavau... Kad mokėjimą gavo - pranešimą gavau, sąskaitą atsiuntė už tą mokėjimą... Labai daug visokių papildomų formalumų, o man norisi TIK prekes atsiimti, bet dar leidimo/pakvietimo negaunu...

o kur raso jusu siunta? nes as ir apmokejau bet siunta pirminiame sandely, o tai reiskia ner Lt dar smile.gif
Atsakyti