Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 05, 19:01)
aciu , kad parasete.  matyt siusiu vyra i vasitine . Jau zinokte atpratau googlinti kainas musu vaitineje , labai daug kas brangiau tai automatiskai apie lenkus pagalvojau, bet si karta tikrai neverta, del buteliuko zaisti. Aciu smile.gif
Papildyta:

Viktorija , as zinau jus siuntetes mytoysa i de , ir po to i lt . Kiek gaunasi jums toks atsiuntimas ?

Mytoysa ir aš perku per de. De nemokamas būna. O paskui juk pagal įkainius ir svorį. Šiaip per de toysas ateina daug greičiau nei tiesiai į lt.
Atsakyti
Gal kas Body shop koki koda turit, be to, kur yra ju puslapyje ? smile.gif ax.gif
Koki 40 % gal kas radote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 05, 19:07)
Mytoysa ir aš perku per de. De nemokamas būna. O paskui juk pagal įkainius ir svorį. Šiaip per de toysas ateina daug greičiau nei tiesiai į lt.

viskas butu liuks, neisivaizduoju kiek ta deze sveria smile.gif nes isivaizduoju ant dienu ateis kodas , turesiu net du , tai noriu pirkti per de . Tai pvz jei nupirksiu 4 poras batu , ir biski drabuziu , na pvz taip pat 4 vnt. Siaip man tas svertu iki 3 kg . Aisku priklauso kokie batai, bet ar toki kieki detu i ta didele deze ? ar jie vidaus siuntiniams turi maisus ? mazesnes dezutes ? Gal galite pasakyti ka pirkote paskutini karta ( preliminariai ) ir kiek sumokejote ? kad galeciau orientuotis , ir butu paprasciau nuspresti ka daryti. Nes man tas EShopas kad bus verkiu gatveje labai patinka smile.gif Tada galiu ir is DE ir is PL pirkti, labai smagu , ten buciau nevaziavusi, o cia visada galiu prisokti.
Atsakyti
Eikit į yoox - free ship nepriklausomai nuo pirkimo sumos ar batų porų kiekio ir minus 10 proc.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 05, 19:22)
viskas butu liuks, neisivaizduoju kiek ta deze sveria smile.gif nes isivaizduoju ant dienu ateis kodas , turesiu net du , tai noriu pirkti per de . Tai pvz jei nupirksiu 4 poras batu , ir biski drabuziu , na pvz taip pat 4 vnt. Siaip man tas svertu iki 3 kg . Aisku priklauso kokie batai, bet ar toki kieki detu i ta didele deze ? ar jie vidaus siuntiniams turi maisus ? mazesnes dezutes ? Gal galite pasakyti ka pirkote paskutini karta ( preliminariai ) ir kiek sumokejote ? kad galeciau orientuotis , ir butu paprasciau nuspresti ka daryti. Nes man tas EShopas kad bus verkiu gatveje labai patinka smile.gif Tada galiu ir is DE ir is PL pirkti, labai smagu , ten buciau nevaziavusi, o cia visada galiu prisokti.

Aš perku nedaug. Ir kad man nereiktų kažkieno klenčint kad nupirktų arba rinkt didelius užsakymus tai siunčiu per de. Pliusas tas kad nelygina pvm ir nemoku tos visos sumos. Na max iki 2 kg. Kas tarkim iki 6€ yra.
Paskutinį kartą pirkau vaikui dovanas. Gruodis buvo. Žaislai. Rodos 3,4 kg. Bet aš perku per pirkde. O atsiėmė vyras. Negaliu pasakyt kokio dydžio dėžė buvo. Nes laikė darbe paskui parvežė išpakuotus.

Pamelavau. Žaislai svėrė 2,6 iš mytoyso. 3,4 svėrė teleskopas biggrin.gif bet jis is amazonkės. Tarkim pirkau is toyso nedidelius daiktus tai buvo sudėti tvarkingai į tokia dėžutę maždaug 40×60 su širdelėm. Ir tikrai nebuvo taip kaip į lt atsijnčia į tokią dėžę kad į universalo bagažinę netilpo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 05 vasario 2017 - 19:40
QUOTE(D'esire @ 2017 02 05, 17:18)
Mergaites, kaip suvesti lenkijos parduotuveje pristatymo adresa? Nes man kur nurodyta gatve, tai netelpa unsure.gif

Cia as apie aptekagemini.pl unsure.gif

Nieks nezinot unsure.gif taip norejau snd uzsakyti ir nzn kaip ten su tuo adresu daryti unsure.gif

Beja JMD tu kazkada lyg rekomendavai hialurono kapsules is iherb, gal gali priminti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 05, 19:29)
Aš perku nedaug. Ir kad man nereiktų kažkieno klenčint kad nupirktų arba rinkt didelius užsakymus  tai siunčiu per de. Pliusas tas kad nelygina pvm ir nemoku tos visos sumos. Na max iki 2 kg. Kas tarkim iki 6€ yra.

supratau, jauciu ir man reikes pabandyti. Tik reikia kodo sulaukti , gal jau atsius pagaliau.
Papildyta:
https://www.musumazy...845-ucb-striuke ziurekite turiu tokia striuke berniukui UCB raso 130 ugiui, aisku mazinta , mano nuomone tinka 122 o gal jei ilgom rankom tai ir 116 - ismatavimus atsiusciau. Gal kas nusipirko tokia ir mato , kad jums per maza ? noriu sita Dydi kur 130 keisti i 2 dydziais mazesne . Ar turite kas ? nuoroda idejau siaip , kad butu aisku apie kokia eina kalba. Jos tokios plonos, kur kartu su maiseliu .
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 02 05, 19:30)
Nieks nezinot unsure.gif  taip norejau snd uzsakyti ir nzn kaip ten su tuo adresu daryti unsure.gif
Beja JMD tu kazkada lyg rekomendavai hialurono kapsules is iherb, gal gali priminti bigsmile.gif  4u.gif

Natures way. Bet paskutini kartą porkau rodos is vitacost su nuolaida tai gavos per tarpininkes pigiau nei is iherb paciai
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 05, 18:38)
Natures way. Bet paskutini kartą porkau rodos is vitacost su nuolaida tai gavos per tarpininkes pigiau nei is iherb paciai

Dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, jei nesunku priminkit , kokias kuprines ir iš kur siuntėtės, žinau, kažkokiso lengvos labai, nerandy niekaip. Būsimai ketvirtokei pradedu ieškoti smile.gif Būsiu labai dėkinga, jei kuri nors priminsite. 4u.gif
Atsakyti
Tokie kaip mytoys ar windeln užsakymai tai dar ir namo užneš biggrin.gif
Mytoys jau esu gavus 2kepkas su maike dezej kaip nuo teliko biggrin.gif
Tai tie pirkde ar eshop dar nestandartine pakuote paskaiciuos ×1.3
Žodžiu reikia viską apgalvot smile.gif nes su tais adresu nuomos adresais negali zinot kaip tau supakuos smile.gif
Atsakyti
Aš biški ne į temą - gal žinot kur bilietus į LT talentų filmavimus papirkt? Googlinu googlinu, ale jokios info, lyg bilietai .lt prekiauja, bet meta, kad blogas psl., nesuprantu. Ar ten jau išpirkti visam sezonui biggrin.gif?
Atsakyti