Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 04, 15:47)
Na ir koks bardakas ESDW?
Negalite prisiregistruoti? Siuntiniai neateina?
Įmonė persitvarkė puslapį, buvo pastrigimų su prisijungimu, dabar, kaip suprantu, jo nebėra. Siuntiniai kaip ėjo anksčiau, taip eina dabar. Sistemoje viskas tvarkingai suregistruota.
Didžiausia šaršalą šioje temoje sukėlė niekada ESDW paslaugomis nesinaudojusios PA klientės, todėl nematau jokio pagrindo vengti užsakymų iš Lenkijos.

Mano trys siuntiniai neaišku kur, tai tikrai manau yra del ko rašyti ir net neatsako blink.gif nuo 30 dienos jau laiko nemažai praejo , kaip ir turėjo susitvarkyti
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2017 02 04, 14:35)
Mano trys siuntiniai neaišku kur, tai tikrai manau yra del ko rašyti ir net neatsako blink.gif nuo 30 dienos jau laiko nemažai praejo , kaip ir turėjo susitvarkyti

Siuntiniai PA ar ESWD adresais siųsti? Jei siuntiniai ESWD, o ne PA, kada šie atvyko į DE, UK adresus? Jei siuntiniai PA, nieko tikrai nekometuosiu, nes mano pačios iš UK siuntiniai, siųsti per PA, yra PA paskyroje (sausio 30 d.).
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 04, 14:42)
Siuntiniai PA ar ESWD adresais siųsti? Jei siuntiniai ESWD, o ne PA, kada šie atvyko į DE, UK adresus? Jei siuntiniai PA, nieko tikrai nekometuosiu, nes mano pačios iš UK siuntiniai, siųsti per PA, yra PA paskyroje (sausio 30 d.).

va kas keisciausia, mano is pA visi iskeliavo 31d ir jau pasieke KLP, o stai EWDS sistemoje atsirado tik vasario 01d ir nors apmokejau statusas nesikeicia.
Labai tikiuos kad cia tik pradzia nesekminga
bet as jiems parasiau, kad jie ne mano siuntini priskyre man, taciau is ju ne zodzio. Gal delto jie ir nekeicia mano statuso, bt bet kokiu atveju turi bendrauti
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 04, 14:30)
na i mano uzklausas jie nei FB nei el pastu vis dar neatraso. Siunta pirminiame sandelyje nuo 30d, nors teigia kad 2-5dieniais isveza, taciau nei viena nei kita diena neisveze

O tai pirminis sandėlis yra DE ar UK ar LT? Jei pirmadienį gautos prekės tik DE ar UK, šį penktadienį prekės išvyko į LT, antradienį bus Lietuvoje. PA lygiai tas pats būdavo, per visą savaitę gautos prekės iškeliaudoavo tos savaitės penktadienį. Pranešimai apie tai, kad prekės išsiųstos ir gautos ateidavo dažniausiai tą pačią gavimo LT dieną (antradienį).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 04 vasario 2017 - 14:50
QUOTE(dives @ 2017 02 03, 23:18)
nebeliko įskaitymo mokesčio..tai dar napatingėjau įsijungt banko dabar ir patikrint,  nes kaip tik pavedimą užvakar gavau iš kito banko, tai nėra nuskaičiuota, tik mėnesinis 0,70 nuimtas

bet jei darysiu pavedima is seb i seb nepasirinkusi plano ar man nuskaiciuos iskaitymo mokesti ?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 04, 14:49)
O tai pirminis sandėlis yra DE ar UK ar LT? Jei pirmadienį gautos prekės tik DE ar UK, šį penktadienį prekės išvyko į LT, antradienį bus Lietuvoje. PA lygiai tas pats būdavo, per visą savaitę gautos prekės iškeliaudoavo tos savaitės penktadienį. Pranešimai apie tai, kad prekės išsiųstos ir gautos ateidavo dažniausiai tą pačią gavimo LT dieną (antradienį).

na nebent jie neatnaujino statuso prekes, nes dabar raso Pirminis sandelys, tai kaip suprantu Uk sandelys. Ju EDWS puslapyje raso kad siuntiniai keliauja antradieni ir penktadieni, todel ir keista
Labai tikiuos kad visgi tai tik atsitiktinumas o ne pastovus toks ju nebendravimas
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2017 02 04, 14:57)
bet jei darysiu pavedima is seb i seb nepasirinkusi plano ar man nuskaiciuos iskaitymo mokesti ?

banko psl tikrai bus visa info
https://www.seb.lt/k...sas-ir-ikainiai
Atsakyti
Gal kas papildoma koduka Mytoys rubams ir batams turite?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 02 04, 11:51)

As cia pirkau, labai fainoa sitos pedkelnes
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 04, 14:58)
na nebent jie neatnaujino statuso prekes, nes dabar raso Pirminis sandelys, tai kaip suprantu Uk sandelys. Ju EDWS puslapyje raso kad siuntiniai keliauja antradieni ir penktadieni, todel ir keista
Labai tikiuos kad visgi tai tik atsitiktinumas o ne pastovus toks ju nebendravimas

Visų liaupsinamas PA pastoviai su statusų atnaujinimu vėluodavo. Siuntos iškeliaudavo penktadienį iš UK, statusai apie išvykimą būdavo atnaujinami, kaip minėjau, dažniausiai pirmadienį - antradienį, kai jau būdavo gaunamos prekės LT.
Tikrai nesuprantu, kodėl reikia jiems rašinėti ir stresuoti, jei prekės UK buvo gautos tik šį pirmadienį ir greičiausiai penktadienį išvyko į LT.
Pati naudojuosi tiek PA, tiek ESWD paslaugomis. Ir jos yra identiškos. Na išskyrus neseniai paaiškėjusias aplinkybes, jog ESWD sukčiauja su svoriu. Pati nepastebėjau, bet jei pastebėsiu, netylėsiu.
Taip, įvyko dviejų įmonių apjungimas, klientų duomenų sujungimas, buvo trikdžių, bet kad žiūriu čia temoje stresas apima lygioj vietoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 04 vasario 2017 - 15:11
QUOTE(Lyn @ 2017 02 04, 15:02)
As cia pirkau, labai fainoa sitos pedkelnes

Nebuna kokiu nuolaidu kodu?
Atitinka dydzius? su 116 imti 116-122cm?
Atsakyti
Gal planuojate kas pirkti iš Newlook? Prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
Jei kas turit koki MyToys koduka ir nezadat nieko jamt, laukiu i AZ 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zibute33 @ 2017 02 03, 16:21)
Parinkciau Mytoys prekyciu Vilniuje, priimciau pora mamyciu siuntimui pasidalinti 4u.gif  Dar vis ieskau koduku..bet kainos neblogos kepuryciu, batu..tad susigundziau,reik jamt  biggrin.gif

Siuskit uzsakymus emeilu zibute33sm@gmail.com. Uzsakysiu kai tik prisijungs bent dvi mamytes 4u.gif

Siandien zadu uzsakyt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti