Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Eglute @ 2017 01 05, 20:34)
o parsiuntimas kiek mazdaug kainuoja?

is amazon de tiesiai i lt pirkom 4 poras batuku, gavosi 15e siuntimas. 4u.gif aciu prisijungusioms 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2017 01 05, 22:01)
is amazon de tiesiai i lt pirkom 4 poras batuku, gavosi 15e siuntimas. 4u.gif  aciu prisijungusioms 4u.gif  mirksiukas.gif

Aš irgi siūlau kompanijai jungtis. Uzsakyt noriu tiesiai į lt, kam tinka Panevėžys arba persiuntimas pastomatu
Atsakyti
Gal Vilniuj su Benettonu kas prijungtu? 4u.gif

-------

Imeskite, ka gero randat amazone bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2017 01 05, 18:37)
Siandien gavau 27 d. uzsakyma

Tik pasiskundžiau ir gavau žinutę, kad jau kely smile.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 01 05, 18:00)
galima. parasai, kad prasau perrasyti mano siunta to kazkieno vard ir basta. mano batai ateis tik kita savaite. prinjungciau, bet turbut nelauksi smile.gif

beje, eilini kart istikinau, kaip superiniskai PA dirba. Gavau amzono laiska, kad mano preke pristatyta, turbut uz 3 minuciu ikrito PA laiskas, kad sandelyje mano siunta.

Batai ateis i Uk kita savaite ar jau i LT?nes mano prekiu LT dar nera,uk gautos,tai kita antradieni atsiimsiu smile.gif
Atsakyti
https://www.amazon.d...e...;th=1&psc=1

Naturino žieminukai gera kaina 26,27 dydžiai
Atsakyti
Timberland basutės 13,5 dydžio:
https://www.amazon.c..._...;th=1&psc=1
Atsakyti
kam pavyko apmokėti ucb? mane vis nukreipia į apmokėjimo psl., kurio neužkrauna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svirpile: 06 sausio 2017 - 08:10
QUOTE(-Braskeele @ 2017 01 06, 00:05)
Batai ateis i Uk kita savaite ar jau i LT?nes mano prekiu LT dar nera,uk gautos,tai kita antradieni atsiimsiu smile.gif

aha, ateinanti antradieni i lietuva, nes batai jau UK sandely.
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2017 01 06, 09:10)
kam pavyko apmokėti ucb? mane vis nukreipia į apmokėjimo psl., kurio neužkrauna

Aš vakar pusę dienos taip vargau vis pabandydama, per visas naršykles, paskui naktį paskambinau sesei, sakau tu pabandyk iš savo kompo ir ji iš pirmo k sumokėjo, ta pati mozilla, per kurią ir aš bandžiau. Taip ir nesupratau kame reikalas, man pirmą k. taip per n metų pirkimo biggrin.gif. Gal sakau naujam kompe vyras kažkokias apsaugas uždėjo, kad nebepirkčiau biggrin.gif
Atsakyti
Gal Gargzduose-Klaipedoje yra norinciu prisijungti prie benettono. Arba mane kas priimtu ax.gif
Atsakyti
Panos, gal kuri amazon UK perkat ir galit mane su 14 svariuku pajungt?
Atsakyti