gal kas norit pasidalinti amazon.fr shipa i UK
Klaipeda
visai norėčiau,marinuoju krepšelyje batus, tik su tais pasiėmimais siuntų sudėtinga.....pati iš Kretingos, nors vyras Klaipėdoje dirba, bet nepatinka jam tas siuntas atsiimti....tai net nžn.
Beje, o gal kažkam jau buvo pasibaigęs Revolut galiojimas? Man baigiasi spalį, tai galvoju, kokia čia jų politika - automatiškai atsiųs į namus naują kortą kaip mūsų bankai daro kažin?
Yra visa info Revolut programėlėj (Help--card issues). Likus ne daugiau kaip 28 dienoms iki senosios kortelės galiojimo pabaigos, galima užsisakyti naują su nemokamu atsiuntimu.
Yra visa info Revolut programėlėj (Help--card issues). Likus ne daugiau kaip 28 dienoms iki senosios kortelės galiojimo pabaigos, galima užsisakyti naują su nemokamu atsiuntimu.
Mano 8 mete labai norejo jumping space kaifavo, labai patiko, kad nebuvo net kada valgyt. Papildyta:
70s.lt dar pažiurekit ten erdvė, ir virtualūs akiniai, veiduku dažymas, fotosesija na daug ten visko😆
Mano 8 mete labai norejo jumping space kaifavo, labai patiko, kad nebuvo net kada valgyt. Papildyta:
70s.lt dar pažiurekit ten erdvė, ir virtualūs akiniai, veiduku dažymas, fotosesija na daug ten visko😆