Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(oplia5 @ 2019 02 08, 14:08)
Merginos, kokį jums svaro kursą tarpininkės skaičiuoja?
Aš šiandien gavau sąskaita paskaičiuotą 0,83 kursu, prieš kelias dienas dar buvo 0,85...

taip as lygiai taip pat ta pastejau ir toki gavau 4u.gif
Atsakyti

kriisti, 08 Vas 2019 - 13:27, parašė: taip as lygiai taip pat ta pastejau ir toki gavau 4u.gif
O mano tarpininkė sumą svarais atsiunčia, darau pavedimą per revolut, pagal esamą kursą paverčia.
Atsakyti
QUOTE(Lue @ 2019 02 08, 15:57)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="72347474" data-time="1549625250">kriisti, 08 Vas 2019 - 13:27, parašė: taip as lygiai taip pat ta pastejau ir toki gavau vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> O mano tarpininkė sumą svarais atsiunčia, darau pavedimą per revolut, pagal esamą kursą paverčia.

Aš perku per tris tarpininkes iš uk. Viena siunčia svarais, kitos eurais.
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2019 02 07, 18:58)
Negaliu nepasidalinti savo negatyvia patirtimi.
Šiandien sulaukiau iš SEB banko skambučio, kad Visa Virtuon korteleje rezervuotos dvi sumos, paklausė, ar tikrai pirkau iš tos parduotuvės. pagalvojau, kad skambina sukčiai iš kalėjimo. bet kodų neklausė, kortelę užblokavo. kortelėje buvo nemaža suma viešbučių rezervacijai per booking. prisijungiu ir ką matau, kad per 3 kartus vasario 4 d nurašyta beveik 92 eur kažkam ir 40 eur rezervuota.
Parašiau pretenziją seb bankui, bet...jei tokie dalykai dedasi, kam tada tokia kortelė reikalinga? naudojau tik aliexpress pirkiniams, bet visuomet įsidėdavau tik po 10-20 eur.

Gal kažkam panašiai buvo? kokia tikimybė kad atgausiu tuos nurašytus 92 eur?

100 proc atgausite lesas
Atsakyti
Ar kas esat pirkusios VS savarankiskai tiesiai i lt?smile.gif
Atsakyti
Panos, negavau dvieju prekiu iš amazon uk. Pardavėjas amazonas. Ka reiktu daryti?

Tiesa, pristatymas buvo iki sausio 30 dienos. Atsistojis ant siekimo, rašo Was expected by 30 January
We're sorry your parcel is late. Please contact Amazon for the next steps.

Atsakyti
gal kas norit pasidalinti amazon.fr shipa i UK smile.gif
Klaipeda
Atsakyti

O gali amazon.fr nerezervuoti pinigų?Dariau užsakymą prieš porą dienų, atėjo patvirtinimas, bet pinigų nerezervavo. 

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2019 02 09, 15:13)
<p>O gali amazon.fr nerezervuoti pinigų?Dariau užsakymą prieš porą dienų, atėjo patvirtinimas, bet pinigų nerezervavo. </p>

Man niekada nerezervuoja amazonai pinigu kol neparuosia prekiu issiuntimui smile.gif pries pat issiunciant nuskaiciuos
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2019 02 09, 13:51)
Panos, negavau dvieju prekiu iš amazon uk. Pardavėjas amazonas. Ka reiktu daryti?
Tiesa, pristatymas buvo iki sausio 30 dienos. Atsistojis ant siekimo, rašo Was expected by 30 January
We're sorry your parcel is late. Please contact Amazon for the next steps.

Tai ir daryk ką tau sako amazonas - Please contact Amazon for the next steps.
Atsakyti
gal kas esat bandę pirkti iš šitos parduotuvės, ar praeina mūsų kortelės? Labiausiai Revolut aktualus. Batai gerom kainom.

https://www.charlesc...QD-OIGNOfMZB8zE

Beje, o gal kažkam jau buvo pasibaigęs Revolut galiojimas? Man baigiasi spalį, tai galvoju, kokia čia jų politika - automatiškai atsiųs į namus naują kortą kaip mūsų bankai daro kažin?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 09 vasario 2019 - 16:38

Man niekada nerezervuoja amazonai pinigu kol neparuosia prekiu issiuntimui smile.gifpries pat issiunciant nuskaiciuos

Ačiū, nuraminot, seniai nepirkau  :4u:​ 

Atsakyti