Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(_Pandora_ @ 2019 01 29, 23:48)
As irgi iki sausio 31d. prisijungciau jeigu kas renka, galeciau duoti iki tos dienos galiojanti 10% nuolaidos koda

Atsiuskit koduką.
Parinksiu COCOONCENTER.
Vilnius!
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 01 29, 12:20)
gal kas gali pakomentuoti uniqlo vaikisku striukiu dydzius? jei dabar 110cm ugis, tai pavasarine striuke imt 110 ar 120?

Na jos man mažintos visai nepasirodė, as su 120 cm paėmiau 130 ir kaip tik, tik gal ilgesnė. Taip kad tikrai ne 110.
Atsakyti
Gal kas norėtu sujungti Tukio siuntas Vilniuje? Man reiktu po poros sav.
Arba galite jungtis su kokiu sunkiu daiktu iš amazon.co.uk ar kitos uk parduotuvės smile.gif
Atsakyti
Priimčiau dar vieną mergaitę pirkimui iš COCOONCENTER.
Yra 9proc.kodukas.
Vilnius.
Atsakyti

Sveikos. Mytoys. De gal kas rinks Kaune ? Arba aš rinkčiau pati.. Koduku jaučiu nesvajot . Šimtas metų man jie jų nesiunčia 😁😁

Atsakyti
gal kas prisijungtų prie cocooncenter.co.uk? Vilnius (darbo metu - centras, po darbo - perkūnkiemis)
turiu 8% nuolaidą
Atsakyti
Gal ką sudomintų Gelert žieminė striukė berniukui iš sportsdirect? Dydis 9-10 metų, sakyčiau ūgiui 140. Ką tik gauta, netiko. Sutaupytumėte brangiam siuntimui iš sportsdirect'o mirksiukas.gif jei domina, až
URL=https://www.part.lt/perziura/b74fb55e17f95014433a8c317a008c4e822.jpg]vartotojo įkelta nuotrauka[/URL]
Atsakyti

Sakykit, koks kombis skaitosi geriausias 1,5-2metų vaikui? Columbia, Reima, Lassie? geriau 2dalių ar ištisinį? 

gal kur užmatėt neblogom kainom? mačiau buvo įmesta Columbios iš Amazon už 56svarus. čia gera kaina?  :4u: Būčiau labai dėkinga už pagalbą :) 

Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2019 01 30, 21:09)
<p>Sakykit, koks kombis skaitosi geriausias 1,5-2metų vaikui? Columbia, Reima, Lassie? geriau 2dalių ar ištisinį? </p><p>gal kur užmatėt neblogom kainom? mačiau buvo įmesta Columbios iš Amazon už 56svarus. čia gera kaina?  4u.gif Būčiau labai dėkinga už pagalbą smile.gif </p>

Imčiau tik vientisą tokio amžiaus vaikui. Columbia man asmeniškai nelabai jau. Rinkčiausi lindex, reima, name it, didriksons, legotec h&m irgi neblogi.
Atsakyti

Imčiau tik vientisą tokio amžiaus vaikui. Columbia man asmeniškai nelabai jau. Rinkčiausi lindex, reima, name it, didriksons, legotec h&m irgi neblogi.

Kombio name it neturejus, bet striukiu, liemeniu, bliuskiu man kokyse siaip sau.

H&M vidutiniski (nemokeciau po 60 eur tikrai).

Columbia man patinka. Bet perku atskirai kelnes ir striukes, nes buga kombio man striuke per plona:)

Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2019 01 28, 16:51)
Turiu tokius tik kitos spalvos. Esu labai patenkinta.Pirmi batai kai kojos nešala. Nelieka jokių dėmių nuo druskos.Vyras taip pat tokius nešioja antrą žiemą,atsidžiaugt negali.Lengvi,kojos nešala ir prie -15.

Nerandu vyrisku batu, idekite nuoroda prašau. Ar lt juos galima rasti idomu.
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2019 01 30, 20:09)
<p>Sakykit, koks kombis skaitosi geriausias 1,5-2metų vaikui? Columbia, Reima, Lassie? geriau 2dalių ar ištisinį? </p><p>gal kur užmatėt neblogom kainom? mačiau buvo įmesta Columbios iš Amazon už 56svarus. čia gera kaina?  4u.gif Būčiau labai dėkinga už pagalbą smile.gif </p>

Mes nesiojom Gap, Lassie, Lindex- visais labai patenkinti, o Columbia leliukams rengdavau. Bet man pastaruoju metu jie suploneje atrodo, paziurejau drauges leliaus kombi, visai kudas, maniskiu vaiku pries 3-7m. kombio tikrai daugiau plunksnu turejo...
Siulyciau pirkti tik vientisa ir turet siltesne striuke, jei vaziuot i parduotuve, svecius, gydytoja etc..
Atsakyti