Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

As bandziau su almageliu, bet mano sunui labai nepatiko. Sake griauzia. Jam labiau patiko su arbatmedzio aliejumi

Ateičiai man įdomu  :) Jūs tik arbatmedžio eterinį naudojote? Žaluma, tam kad sekti spuogelių daugėjimą, nereikalinga?

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 16, 14:55)
Tikrai pigiau. Mano vaikas išėjo į mokyklą 6 m ir 9 mėn. Jis dabar antroj, tai lygiai prieš mėnesį suėjo 8 metai.
Bėda man dabar yra ta, kad norint, jog batai tiktų po pusmečio, turiu pirkt 41. Vaikiški batai iki 40 dydžio. Suaugusių batų kaina????  blink.gif gali nusišaut.

o tai dar beda, kad vyriski gi tai platus dar, o klecku kojos siauros......manojo kai nuo 36 persoko i 38 buvo sokas, ir kai apejau, kad batu nera vyriski nuo 40, tai ka uzsukau i moteru skyriu ir radau tamsiai melynus odiniu pilnai batus ir jie jam ne platus normalus batai ir niekas nepqsakys, kad moteriski, ne be jokiu pribumbasu nieko, ir kaip gerai nesiojas, jau menesi nesioja kai nauji, alia tymberland modelis uzsuk i deichman koki gal rasi ka, as netiketai ten radau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 16 sausio 2019 - 14:52
QUOTE(kriisti @ 2019 01 16, 14:52)
o tai dar beda, kad vyriski gi tai platus dar, o klecku kojos siauros......manojo kai nuo 36 persoko i 38 buvo sokas, ir kai apejau, kad batu nera vyriski nuo 40, tai ka uzsukau i moteru skyriu ir radau tamsiai melynus odiniu pilnai batus ir jie jam ne platus normalus batai ir niekas nepqsakys, kad moteriski, ne be jokiu pribumbasu nieko, ir kaip gerai nesiojas, jau menesi nesioja kai nauji, alia tymberland modelis uzsuk i deichman koki gal rasi ka, as netiketai ten radau bigsmile.gif

Jooo, pravalas
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2019 01 16, 13:47)
Uzsakineju dauhlg ir daznai tai kuo puikiausia. Visada visko idejo. Tik buna kad kazkokia dali prekiu is vokietijos pasiuncia. Didele deze kurjeris atnesa, o maza kazkodel i pastomata ideda.  Bet visada viskas buvo. Pirkus kokius 5 kartus. Po bele kiek tu sviestu

aga, ir man didele deze i vieta pristatoma, o maza i Statoila..buvo ne itin maloniai nustebus, juolab kad zinute el pastu tik gavau,o ne telefonu
pirkau 7vnt sviesto ir is ju 2 buvo smooth, tai ju abieju ir neidejo verysad.gif
Papildyta:
Ar niekas nenori Klaipedoje priimti manes prie Tukio siuntos ? smile.gif turiu pas tuki 2kg:)
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 01 16, 15:24)
aga, ir man didele deze i vieta pristatoma, o maza i Statoila..buvo ne itin maloniai nustebus, juolab kad zinute el pastu tik gavau,o ne telefonu
pirkau 7vnt sviesto ir is ju 2 buvo smooth, tai ju abieju ir neidejo verysad.gif
Papildyta:
Ar niekas nenori Klaipedoje priimti manes prie Tukio siuntos ? smile.gif turiu pas tuki 2kg:)

man irgi viską įdėjo; skirtingai supakuoti net buvo - crunchy kartoninėse dėžutėse, o smoothai kaip visad. O pasiimt reikėjo eit į topo centrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 01 16, 15:26)
man irgi viską įdėjo; skirtingai supakuoti net buvo - crunchy kartoninėse dėžutėse, o smoothai kaip visad. O pasiimt reikėjo eit į topo centrą biggrin.gif

Aha pradejo i kartonines dezutes pakuot.

O kaip Mytoys patalyne? Tiko ikea pagalvems?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2019 01 16, 15:32)

Šūdas. Žiauriai prastos.
Atsakyti
QUOTE(Elena_Elena @ 2019 01 16, 14:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="padraika22" data-cid="72323721" data-time="1547565406"><div><p>As bandziau su almageliu, bet mano sunui labai nepatiko. Sake griauzia. Jam labiau patiko su arbatmedzio aliejumi
</p></div></blockquote><p>Ateičiai man įdomu  smile.gif Jūs tik arbatmedžio eterinį naudojote? Žaluma, tam kad sekti spuogelių daugėjimą, nereikalinga?</p>

As tepiau grynu arbatmedzio eteriniu aliejumi, bet geru. Ne is maximos. O kam tuos spuogus sekti? Zelionke viska isteplioja
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2019 01 16, 15:32)

na, ikejos lygio ta patalyne. Ikejos pagalvei is 1, padariau 2 uzvalkalus biggrin.gif
o dėl antklodės - rašo, kad ikėjos antklode 150, o uzvalkalas 135. Mūsų žieminė antklodė iš ikėjos, tai taip iš bėdos galima naudot (tiksliau paveikliukus pamačius maniškė labai patenkinta), o vasarinė mūsų antklodė 140cm, tai jai viskas čiki
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 01 16, 16:31)
na, ikejos lygio ta patalyne. Ikejos pagalvei is 1, padariau 2 uzvalkalus biggrin.gif
o dėl antklodės - rašo, kad ikėjos antklode 150, o uzvalkalas 135. Mūsų žieminė antklodė iš ikėjos, tai taip iš bėdos galima naudot (tiksliau paveikliukus pamačius maniškė labai patenkinta), o vasarinė mūsų antklodė 140cm, tai jai viskas čiki

Jau ikėjos 10 kart geriau už mytoyso. Ten kažkoks nesusipratimas. Garbės žodis.
Atsakyti

Man vertbaudet patiko patalynė :4u: 

Atsakyti
Gal kas Kaune renka Benetton iki nemokamo siuntimo? Prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti