Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2019 01 16, 09:30)
O ta antrokui 152 cm ūgio nebus per maža. Jei tarkim trečioj klasėj apie 160 cm būtų  unsure.gif

OT,
bet kuo jūs tuos antrokus maitinat? Išilgais makaronais? unsure.gif

(teiraujasi 116cm pirmokės, kuri puse galvos didesnė už savo suolo draugą biggrin.gif, mama biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2019 01 16, 11:33)
OT,
bet kuo jūs tuos antrokus maitinat? Išilgais makaronais?  unsure.gif

(teiraujasi 116cm pirmokės, kuri puse galvos didesnė už savo suolo draugą biggrin.gif,  mama biggrin.gif)

mano zinokit antrokas ir tik koks 121cm smile.gif bet klasej vienas maziausu, kiti per pora galvu didesni..matyt daug hormonines vistienos jie valgo
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 01 16, 11:44)
mano zinokit antrokas ir tik koks 121cm smile.gif bet klasej vienas maziausu, kiti per pora galvu didesni..matyt daug hormonines vistienos jie  valgo

Mano vaikas vištos iš tolo nevalgo. O bobutės augintą tenka apdirbti iki "mėsos" skonio, kad burnon paimtų. Jei ją, kijevo kotletai pas mus iš "kiaulienos" daromi. ****.ba marazmas biggrin.gif jam tie paukščiai nepatink, tai nevalgo tipo. biggrin.gif Mūsų giminėje visi aukštaūgiai. Be to, niekas nežino juk, gal nebeaugs daugiau taip greitai ir tokiais sieksniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 sausio 2019 - 12:05

mano zinokit antrokas ir tik koks 121cm smile.gifbet klasej vienas maziausu, kiti per pora galvu didesni..matyt daug hormonines vistienos jie valgo

mano antrokė 140 cm., jokių hormoninių vištienų nevalgom, bet auga tas mano vaikas, nors yra klasėje ir aukštesnių, bet pagal ūgį vaikai klasėje sodinami, tai jai tenka gale sėdėti.

o į temą gal kas planuojate amazon.fr pirkt, prisijungčiau su 30 eurų pirkiniu.

Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2019 01 16, 13:05)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Užsispyrėlė" data-cid="72324354" data-time="1547631880">
<div>
<p>mano zinokit antrokas ir tik koks 121cm vartotojo įkelta nuotraukabet klasej vienas maziausu, kiti per pora galvu didesni..matyt daug hormonines vistienos jie valgo</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>mano antrokė 140 cm., jokių hormoninių vištienų nevalgom, bet auga tas mano vaikas, nors yra klasėje ir aukštesnių, bet pagal ūgį vaikai klasėje sodinami, tai jai tenka gale sėdėti.</p>
<p>o į temą gal kas planuojate amazon.fr pirkt, prisijungčiau su 30 eurų pirkiniu.</p>

dukra pirmoke ir jau 143 ugis, auksciausia klaseje, o berniuku spo pazascia galetu suskist biggrin.gif Bet mes si vyru ne 150 ugio ax.gif ir tikiuosi tecio nepasieks 197 ugio blink.gif Bet is tikro net negaliu dziaugtis, o jau neramu...nes tas toks umus augimas nieko gero ir su pedom problema ir stuburas jau S raide linksta, nedaug, bet jau rudeni taip atsitiko pastebjo daktare. Todel tik dziaukites, kad vaikai pamazu auga, o ne sieksniais....... 4u.gif
Atsakyti
Na dar yra skirtumas kelių metų vaikas mokyklą pradėjo lankyti. Juk yra skirtumas ar tas pirmokas 6 ar 7m. Mano sūnus 8.5m antrokas, toks vidutinis pagal ūgį ~135cm. Ir klasėje visi berniukai daugmaž panašaus ūgio.
Labiausia aš pavydžiu žemesnių vaikų tėvams, nes jiems pigiau kainuoja vaiką aprengti, nešioja kelis metus drabužius ir vis tinka biggrin.gif . O čia perki ir perki... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2019 01 16, 13:32)
Na dar yra skirtumas kelių metų vaikas mokyklą pradėjo lankyti. Juk yra skirtumas ar tas pirmokas 6 ar 7m. Mano sūnus 8.5m antrokas, toks vidutinis pagal ūgį ~135cm. Ir klasėje visi berniukai daugmaž panašaus ūgio.
Labiausia aš pavydžiu žemesnių vaikų tėvams, nes jiems pigiau kainuoja vaiką aprengti, nešioja kelis metus drabužius ir vis tinka  biggrin.gif . O čia perki ir perki...  biggrin.gif

kas liecia rubus tai taip 4u.gif Dukra dar menesiu jaunesne uz savo klasioja irjis visas maziukas smulkutis, manau visgi genetika daugiausia lemia 4u.gif Jei gimine zemaugiai, tai kaip tas vaikas bus aukstas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 01 16, 10:50)
antrokui tokios nepirkciau, juolab kad jau antri metai ipusejo
ji nera labai didele (nebent mazia nesiotis daiktu reikia)
antrokui su mintimis kad nesios iki 5kl imciau (ir turiu) tokia. pirkau per Uk, isejo ne pilnai 60eur. abu vaikai turi ir antrokas (mazas kudas ) ir ketvirtoke

https://www.eccoshoe...to-school/p8349

https://lt.ecco.com/...-Back-to-School

Kažin galima tikėtis nuolaidų artimiausią pusmetį? ax.gif Ta pilka tooookia gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2019 01 16, 12:33)
OT,
bet kuo jūs tuos antrokus maitinat? Išilgais makaronais?  unsure.gif

(teiraujasi 116cm pirmokės, kuri puse galvos didesnė už savo suolo draugą biggrin.gif,  mama biggrin.gif)

aš pati 164, mano dukra mažutė, yra už ją ir mažesnių klasėje. O va kelios klasiokės (antrokės) mano ūgio biggrin.gif bet ten ir tėvai atitinkami biggrin.gif
Atsakyti
Mano dabar pirmoke pradejusi lankyti 1 kl buvo 122 cm ir 21 kg, lapkricio men jau buvo 128 cm. Ir beveik 25 kg.Net issiziojau, puolaiau ieskoti intike, ar 7 m vaikams buna augimo suoliai kaip kudikiams biggrin.gif ir jei augs tokiu tempu, tai ragas bus, bus dvimetrine, o pries tai visa laika pagal augimo kreive buvo per maza ir per smulki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 01 16, 11:04)
kokia jusu patirtis su Bulkpowders? man jau antra karta is eiles vis kazko neideda. si karta truko 2 vnt Smooth peanut butter, ana karta truko tik vieno

Uzsakineju dauhlg ir daznai tai kuo puikiausia. Visada visko idejo. Tik buna kad kazkokia dali prekiu is vokietijos pasiuncia. Didele deze kurjeris atnesa, o maza kazkodel i pastomata ideda. Bet visada viskas buvo. Pirkus kokius 5 kartus. Po bele kiek tu sviestu
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2019 01 16, 12:32)
Labiausia aš pavydžiu žemesnių vaikų tėvams, nes jiems pigiau kainuoja vaiką aprengti, nešioja kelis metus drabužius ir vis tinka  biggrin.gif . O čia perki ir perki...  biggrin.gif

Tikrai pigiau. Mano vaikas išėjo į mokyklą 6 m ir 9 mėn. Jis dabar antroj, tai lygiai prieš mėnesį suėjo 8 metai.
Bėda man dabar yra ta, kad norint, jog batai tiktų po pusmečio, turiu pirkt 41. Vaikiški batai iki 40 dydžio. Suaugusių batų kaina???? blink.gif gali nusišaut.
Atsakyti