Gera kaina https://www.mytoys.d...en-8972269.html
QUOTE(ievakata @ 2019 01 15, 14:51)
Merginos, gal zinote ar imanoma kazkur nupirkti Singulair 5mg? Vaistas receptinis, receptus turiu, LT originalo nera, tik generikai. Zinau, kad Lenkijoje yra, bet kad niekas is pazystamu nevaziuoja, galvoju, gal online galima?
Sveiki. Turiu Singulair ir Moncasta, mum netiko. Po kelias tabletes isgerta. Parasykit AZ, jei nerasite
QUOTE(rootha @ 2019 01 15, 16:35)
negarantuoju, bet kažkas rašė, tept almageliu
As bandziau su almageliu, bet mano sunui labai nepatiko. Sake griauzia. Jam labiau patiko su arbatmedzio aliejumi
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2019 01 15, 15:59)
tikrai negera. IKI parduotuveje ji slavem po 4 eur rudeni
Reikejo cia pasigirti tokia nuolaida radus as uz 8 eur pernai pirkau.
galkas turit PET24 koduka?
Ir man reikėtų
QUOTE(rootha @ 2019 01 15, 18:35)
negarantuoju, bet kažkas rašė, tept almageliu
Ačiū!
Sveikos, ar esat susidūrusios su COCOONCENTER išbėgusios prekėm?
Gavau brangias kapsules, tik pilnai išpakavus matosi, kad visi mini buteliukai blogai uždaryti iš išbėgę
Gavau brangias kapsules, tik pilnai išpakavus matosi, kad visi mini buteliukai blogai uždaryti iš išbėgę
QUOTE(Kristiniux @ 2019 01 15, 16:53)
Maximoj jis be jokiu nuolaidu apie 8, as pirkau su 30 proc, tai nepilnus 5 mokejau...
Ar Cozymole priima musu kortas? Siuntimas tik UK?
QUOTE(padraika22 @ 2019 01 15, 17:16)
As bandziau su almageliu, bet mano sunui labai nepatiko. Sake griauzia. Jam labiau patiko su arbatmedzio aliejumi
Papildyta:
Papildyta:
Taigi pirkom čia vežimais tuos nanotekus
QUOTE(Lue @ 2019 01 15, 20:07)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="gėlužė" data-cid="72323695" data-time="1547563445"><div><p>Gal dar kas pasidalintumėt knygų klubo koduku?</p></div></blockquote><p>LOND-KLUBAS</p>
Ačiū Jau apsipirkau
Priimčiau vieną prie https://www.cocooncenter.co.uk/, pirksiu su 5proc koduku. Atsiėmimas Žalgirio arba Stasylų gatvėse, Vilnius, arba siunčiu terminalu. wwaidutukas@yahoo.com