Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas nors čia analizavę Kamado Bono pasiūlą, tiksliau taikomas akcijas. O gal turit ir naudojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 11 sausio 2019 - 19:40

Sveikos, seniai jau nepirkau nei per tarpininkes, nei per nuomos adresa, tai gal zinote kokia yra situacija su https://www.smythstoys.com/, ar galima paciam nusipirkti per nuomos adresa, ar geriau pirkti per tarpininke. Bet noriu pirkti gana nemaza zaisla ir jo svoris 1 kg, tai vien siuntimas bus apie 4 eu, tad norisi pigiau :)

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 01 11, 17:23)
Pasakykit man blondinei, su pigių skrydžių bendrovėm neskraidžiusiai, ką duoda tas priority? Aišku, galėčiau pati pasinagrinėti, bet jūs čia viską labai aiškiai liaudiškai parašot. Man agentė tik sakė, kad jei reikia galėsim dasipirkti bagažą ne rankinį.

tas priority teoriškai yra pirmenybinis įlaipinimas, anksčiau registruojantis nepriskirdavo vietų, tai žmonės pirkdavo, kad pirmesni nubėgtų užsiimt geresnes, paskui, kai pradėjo priskirt vietas jis nebelabai turėjo prasmės, nes tiesiog tu eini į lėktuvą minios prieky arba autobuse jei veža iki lėktuvo autobusu būnu kiek laisviau atitvertas virvele nei visi paprastieji.
Bet dabar nuo lapkričio 1 vėl sugalvojo naują nesąmonę, kad tik su priority gali neštis tą standartinį 10 kg rankinį bagažą į saloną. Jei neperki priority, tai gali neštis tik aplamai minimalią tašytę, kuri telpa po sėdyne.
Dar gali registruoti tą 10 kg bagažą, tuomet porą eur brangiau
Na ir aišku išliko tie dideli registruojami.
Todėl dabar daugiau jau būna priority, negu paprasti.
Beje perkant vėliau tiek priority, tiek bagažo registravimą būna brangiau.

Vis prisigalvoja kokių nesąmonių, kad tik apknist žmogų.
Svarbiausia ryanairas ką nors prigalvoja wizairas iš paskos

Dabar tai išvis pirkau bilietus sau su vyru priority, vaikams nepriority biggrin.gif
Varysim atskirose eilėse, mes prieky vaikai gale lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2019 01 11, 20:11)
<p>Sveikos, seniai jau nepirkau nei per tarpininkes, nei per nuomos adresa, tai gal zinote kokia yra situacija su <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.smythstoys.com/'>https://www.smythstoys.com/</a>, ar galima paciam nusipirkti per nuomos adresa, ar geriau pirkti per tarpininke. Bet noriu pirkti gana nemaza zaisla ir jo svoris 1 kg, tai vien siuntimas bus apie 4 eu, tad norisi pigiau smile.gif
</p>

jei vienas zaislas - tai dar gerai reik paskaičiuot ar ne pigiau per tarpininke...
Papildyta:
turiu užsakymą nupirkt šviečiančius batus. Gal kas išnagrinėjo "rinką"? biggrin.gif nes kolkas tai man tik kiniečiai pasiseka rast. Norėčiau kad šviestų ilgiau nei savaitę...
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 01 11, 19:34)
Gal kas nors čia analizavę Kamado Bono pasiūlą, tiksliau taikomas akcijas. O gal turit ir naudojat?

aš tas big green egg žiūrinėjau, bet tom tai akcijų nelabai
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 01 11, 19:34)

LT vienas importuotojas, tai kai buna "akcijos" visuose pardavimo taškuose vienodos. Prieš kalėdas mažiausias kainavo 269, su priedais; tai maniskis buvo jau uzsidegęs pirkt, bet nenusipirkom, tai db teks laukt kitu kalėdu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2019 01 11, 23:35)
aš tas big green egg žiūrinėjau, bet tom tai akcijų nelabai

Big Green kosmosą kainuoja unsure.gif o teoriškai tas pats.

QUOTE(Loram @ 2019 01 11, 23:46)
LT vienas importuotojas, tai kai buna "akcijos" visuose pardavimo taškuose vienodos. Prieš kalėdas mažiausias kainavo 269, su priedais; tai maniskis buvo jau uzsidegęs pirkt, bet nenusipirkom, tai db  teks laukt kitu kalėdu biggrin.gif

Tai va, tą supratau. Ir kadangi labai gerą kalėdinę akciją pramiegojom, galvoju kaip dažnai tokios akcijos būna. Nes prieš kalėdas tikrai gerai buvo, tiek pačiai kepsninei nuolaida, tiek priedų nemažai dovanų. Mes grande žiūrim arba club didesnę, tai galvoju ar laukti dar akcijų ar imti dabar su tais 4 priedais, nes iki šiol nesu išvis akcijų mačius ir tikėtina, kad prieš sezoną nebebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 01 11, 22:54)
Big Green kosmosą kainuoja  unsure.gif  o teoriškai tas pats.
Tai va, tą supratau. Ir kadangi labai gerą kalėdinę akciją pramiegojom, galvoju kaip dažnai tokios akcijos būna. Nes prieš kalėdas tikrai gerai buvo, tiek pačiai kepsninei nuolaida, tiek priedų nemažai dovanų. Mes grande žiūrim arba club didesnę, tai galvoju ar laukti dar akcijų ar imti dabar su tais 4 priedais, nes iki šiol nesu išvis akcijų mačius ir tikėtina, kad prieš sezoną nebebus  unsure.gif

Mano padrūžkė komprekiauja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 12, 00:13)
Mano padrūžkė komprekiauja  unsure.gif

Tai kaip ten su tom akcijom reikalai, bus dar ar tik prieš kitas kalėdas biggrin.gif nes dabar tie 4 priedai irgi nėr blogai. Aišku dar kelių priedų vistiek reiks papildomai unsure.gif
Atsakyti

Kai padariau užsakymą iš sportdirekt atsiuntė, kad vienos prekės nebus. Gal kas bandė panašioj situacijoj į kitą prekę pakeist, kad nereiktų atskirai formuot krepšiuką o pridėtų prie užsakyto?

Parašiau jiems bet su EN nelabai 😶 kažin ar supras.🤔

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodže: 12 sausio 2019 - 09:01
Gal kuri esate grazinusi Dorothyperkins.com drabuzelius? pirma karta reikia grazinti ir nesuprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 01 11, 23:17)
Tai kaip ten su tom akcijom reikalai, bus dar ar tik prieš kitas kalėdas biggrin.gif nes dabar tie 4 priedai irgi nėr blogai. Aišku dar kelių priedų vistiek reiks papildomai  unsure.gif

Ir mane domina 😁
Atsakyti