Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

o is kurio landsend pirkot?

Anglu (co.uk)

Atsakyti

Su kedem, tai specialiai išskaido. Skridom 14  zmoniu, tai visus specialiai išmėtė po visą lėktuvą, kad tik pirktum

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2019 01 11, 08:40)
Yra paklausos ir pasiūlos dėsnis. Lėktuvai pilni, tai kodėl pigiom avialinijom neparduoti bilietų brangiau. Su brangiosiom avialinijom vistiek bilietai brangesni.

Bet aš perku komfortą sau biggrin.gif nžn, man noris visad žmoniškai biggrin.gif ai, vieną kart gyvenam. Ari ari ir gailėt paskui sau 8€ lagaminui kažkaip jau daros durnai. Kartais pagalvoji dėl to euro sutaupymo tiek laiko ir energijos tuščiai iššvaistai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 11, 10:44)
Bet aš perku komfortą sau  biggrin.gif nžn, man noris visad žmoniškai  biggrin.gif ai, vieną kart gyvenam. Ari ari ir gailėt paskui sau 8€ lagaminui kažkaip jau daros durnai.  Kartais pagalvoji dėl to euro sutaupymo tiek laiko ir energijos tuščiai iššvaistai  unsure.gif

Tada reikia su Star Alience avialinijom skraidyti, bus komfortas
Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2019 01 11, 09:44)
<p>Su kedem, tai specialiai išskaido. Skridom 14  zmoniu, tai visus specialiai išmėtė po visą lėktuvą, kad tik pirktum</p><p></p>

Mes dabar skridom 6. Patys registravomės, tai normaliai. Susodino tiek ryan tiek wizz po 3 biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2019 01 11, 09:48)
Tada reikia su Star Alience avialinijom skraidyti, bus komfortas

O gal ir skraidau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, iki šio vakaro ieškau, kad kas prisijungtų siuntimui pasidalinti iš Zooplus de. Kaunas, rašyti a.ž.
Atsakyti
tai is Kauno niekam SportDirecto nieko nereik?
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2019 01 10, 10:01)
tai kad tas rankinis lb jau mažas pasidarė 40*20*25, nebent pirktis papildomai priority 4u.gif
Wizzaire 40*30*20, tad Samsonite kuprinė be problemų buvo, o dar turėjau crossbodį ~20-20-7 cm, tai irgi nekliuvo. Čia be priority.
Atsakyti
Pasakykit man blondinei, su pigių skrydžių bendrovėm neskraidžiusiai, ką duoda tas priority? Aišku, galėčiau pati pasinagrinėti, bet jūs čia viską labai aiškiai liaudiškai parašot. Man agentė tik sakė, kad jei reikia galėsim dasipirkti bagažą ne rankinį.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 01 11, 17:23)
Pasakykit man blondinei, su pigių skrydžių bendrovėm neskraidžiusiai, ką duoda tas priority? Aišku, galėčiau pati pasinagrinėti, bet jūs čia viską labai aiškiai liaudiškai parašot. Man agentė tik sakė, kad jei reikia galėsim dasipirkti bagažą ne rankinį.

tiek wizz, tiek ryanair, priority duoda pirmumo įlaipinimą ir papildomą nemokamą bagažą, kurį gali neštis i lėktuvą 4u.gif
Atsakyti

Sveikos užsakau šį vadar Sportdirect pasidalint siyntimą, Kaunas, laukti nenoriu, nes dingsta labai prekės.

Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2019 01 11, 18:33)
tiek wizz, tiek ryanair, priority duoda pirmumo įlaipinimą ir papildomą nemokamą bagažą, kurį gali neštis i lėktuvą  4u.gif

Ačiū.O kokie išmatavimai to papildomo nemokamo bagažo?
Atsakyti