Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rootha @ 2019 01 10, 10:01)
tai kad tas rankinis lb jau mažas pasidarė 40*20*25, nebent pirktis papildomai priority 4u.gif

Nieka nieko netikrina. Skridau ir ryan ir wizz prieš 2 sav. Dzyn visiem.
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2019 01 10, 10:40)
jo jo, priority. kitaip ten tik kuprinė gaunasi

Priority 8€ kiba jau tiek spaudžiat
Atsakyti
Gal kas turit Mytoys koda rubam batam?? Aciu bigsmile.gif
Atsakyti

Aciu! Taip ir pamaniau, kad nelabai gerai del tos rezervacijos. Bandysiu rasyt, gaila butu netekt prekiu su tokia nuolaida pagautu :(

o is kurio landsend pirkot?

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 10, 21:09)
Papildyta:

Ką spaudžiu biggrin.gif Aš perku priority ir nesuku galvos ax.gif O dėl tikrinimo - prie mano akių ne vienos kelionės metu tikrino.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 10, 20:09)
Papildyta:

aš tai spaudžiu smile.gif
kokie tada pigūs skrydžiai, jei už kiekvieną atsiprašant pirstelėjimą turi mokėt papildomai, ir dar turi viską daugint iš 6, o jei dar skrendi su persėdimu rolleyes.gif
nervuoja mane ta nauja jų bagažo politika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 10 sausio 2019 - 22:51
Kas žino iš patirties, AF europinis pildo dydžius? Buvo likęs mano dydis, kol mąsčiau, nebeliko, dabar graužiu nagus, rankų irgi.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2019 01 10, 22:50)
aš tai spaudžiu smile.gif
kokie tada pigūs skrydžiai, jei už kiekvieną atsiprašant pirstelėjimą turi mokėt papildomai, ir dar turi viską daugint iš 6, o jei dar skrendi su persėdimu  rolleyes.gif
nervuoja mane ta nauja jų bagažo politika

Bet reik suprst, jog čia ne trolikas už eurą. Ir šiaip bagažas visur mokamas viena ar kita prasme. Jei jis kitur a lia nemokamas tai bilieto niekad už eurą negausi. Be to nesuprantu kas yra nauja politika. Skridau į Milaną per Kalėdas. Nei lietuvoje nebuvome tikrinami nei grįžtant iš Malpensos. Visi po milijoną tarbų prisiėmę, vos sutalpinom tuos lagaminus virš galvų. Galbūt tikrina tada kai jau akivaizdžiai matosi jog lagaminas kilometrinis. Dar kas labai keista buvo jog pasą patikrino tik įlaipinant.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 11, 06:28)
Bet reik suprst, jog čia ne trolikas už eurą. Ir šiaip bagažas visur mokamas viena ar kita prasme. Jei jis kitur a lia nemokamas tai bilieto niekad už eurą negausi. Be to nesuprantu kas yra nauja politika. Skridau į Milaną per Kalėdas. Nei lietuvoje nebuvome tikrinami nei grįžtant iš Malpensos. Visi po milijoną tarbų prisiėmę, vos sutalpinom tuos lagaminus virš galvų. Galbūt tikrina tada kai jau akivaizdžiai matosi jog lagaminas kilometrinis. Dar kas labai keista buvo jog pasą patikrino tik įlaipinant.

Viskas priklauso nuo darbuotojų. Skrendant pirmyn gali nepatikrinti, o atgal - pareikalauti susimokėti. Tokią situaciją matėm Larnakos oro uoste. Neseniai ir straipsnis buvo:
https://www.lrytas.l...ujiena-8750502/
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 11, 06:28)

tikrai pasiseke, nes mums kiek teko skrist, visada tikrino, atsinesa ta tasiu matuokle ir žiuro, du žmonės bėgo mokėt, tai keikės kaip už nzn ką, jei gerai supratau 25eur liepe mokėt, nes neįkišo į tą dėžę, o dar už mūsų n žmonių buvo, tad manau visus ten patikrino.
dar ka pastebėjau į mamas su mažais vaikais jie kažkaip mažiau reaguoja, nes viena moterytė ir vaiko krepšį ir lagaminiuką ir rankinuką turėjo, prie jos neprisikniso ir net nematavo.
pastebėjau, kad pigių skrydžių bendrovės tampa jau nebe pigiom. anksčiau tikrai galima buvo už 5 ar 9 eur kažkur nuskrist, dabar tokių kainų beveik nėra, jeigu būtų pigūs bilietai, dzin ir tuos bagažus susipirkt ar vietą išsipirkti, bet kai jau ir bilietai brangūs ir dar papildomai už viską reik mokėtis tai jau nebe pigios bendrovės, o lupikai. mes kai dviese skrendam jamam 1 priority ir telpam. 4u.gif
Atsakyti

Prie mūsų irgi buvo prisikabinę, mes priority visad perkame, nes vežames įrangą brangią ir nesurinkam dėti į bagažą. Mūsų minkštas lagaminas, įstačius į jų vadinamas naujas matavimo skyles jis išlenda. Ale reikia susimokėti, tai net rėkti reikėjo, kad jis susispaudžia ir neišlenda..

O dėl rašiklių kairiarankiams, tai užklausiau draugės, kokį mano sūnui pirko, tai šitokį. Maniškiui pats geriausias rašiklis ir plunksnos neišsižioja..https://www.amazon.d...s=Lamy+ABC&th=1

Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2019 01 11, 08:27)
tikrai pasiseke, nes mums kiek teko skrist, visada tikrino, atsinesa ta tasiu matuokle ir žiuro, du žmonės bėgo mokėt, tai keikės kaip už nzn ką, jei gerai supratau 25eur liepe mokėt, nes neįkišo į tą dėžę, o dar už mūsų n žmonių buvo, tad manau visus ten patikrino.
dar ka pastebėjau į mamas su mažais vaikais jie kažkaip mažiau reaguoja, nes viena moterytė ir vaiko krepšį ir lagaminiuką ir rankinuką turėjo, prie jos neprisikniso ir net nematavo.
pastebėjau, kad pigių skrydžių bendrovės tampa jau nebe pigiom. anksčiau tikrai galima buvo už 5 ar 9 eur kažkur nuskrist, dabar tokių kainų beveik nėra, jeigu būtų pigūs bilietai, dzin ir tuos bagažus susipirkt ar vietą išsipirkti, bet kai jau ir bilietai brangūs ir dar papildomai už viską reik mokėtis tai jau nebe pigios bendrovės, o lupikai. mes kai dviese skrendam jamam 1 priority ir telpam. 4u.gif

Visad perku priority.
Atsakyti
Yra paklausos ir pasiūlos dėsnis. Lėktuvai pilni, tai kodėl pigiom avialinijom neparduoti bilietų brangiau. Su brangiosiom avialinijom vistiek bilietai brangesni.
Atsakyti