Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Lux @ 2019 01 10, 10:54)
Aš turiu 55 cm Samsonite iš Amazon. Jei važiuojat, kur reikia tik maikių ir šortų, savaitei pakanka.

Brangūs tie samsonite kaip velniai, o mums 3-jų reikia. Būna kažkokie medžiaginiai su pakietinta apačia.
Atsakyti

Aš pernai pirkau medžiaginius American tourister s dydžio (55x40x20):

https://www.amazon.c...B01CZUVM36?th=1

Man visai patiko, porą skrydžių atlaikė be priekaištų. Tik kainą buvau pagavus geresnę, man atrodo, apie 45 eur mokėjau.

Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2019 01 10, 11:01)
tai kad tas rankinis lb jau mažas pasidarė 40*20*25, nebent pirktis papildomai priority 4u.gif

jo jo, priority. kitaip ten tik kuprinė gaunasi
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2019 01 10, 09:43)
<p>Prašau patarimo dėl Landsend. Užsisakiau pirma karta į LT gruodžio 19. Užsakymas yra, patvirtinimo žinutę gavau. Tačiau pinigai nerezervuoti ir sekimo nuorodos negavau. Dar laukti? Taip visada su jais?</p>

Patarčiau rašyti jiems arba skambinti (tik ilgai užtrunka pokalbiai, tad gali būti brangoka).
Šiaip po užsakymo pateikimo jie rezervuoja pinigus. Aš neseniai dariau 2 užsakymus. Pirmą kartą prekę leido užsakyti, bet jos nebuvo, atsiuntė atsiprašymo laišką ir anuliavo užsakymą. Antrą kartą buvo viska ok, po 4d. gavau laišką“ shipment notification “. Abu kartus pinigus rezervavo po kelių valandų.
Aš užsakinėjau tiesiai į Lt, tai siunčia neregistruotu paštu. Žiauriai ilgai teko laukti.
Man teko ir skambinti ir rašyti jiems, tai pasirodė labai geranoriški, greitai komunikuoja.
Atsakyti
Merginos, noriu paklausti truputi ne i tema- gal turite parekomenduoti koki zaidimu kambari Vilniuje pradinukams? Ir gal esate svente Galvasukis erdvej-kambary? Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Merginos,
kiek ilgiausiai esat laukusios pinigu grazinimo patvirtinimo is yoox? anksciau per pora- trejeta dienu ateidavo patvirtinimas/pranesimas nuo siuntos gavimo ju sandelyje, dabar jau antra savaite i pabaiga ir dar jokiu ziniu.

Cia greiciau turbut gausiu atsakyma negu sm yoox temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2019 01 10, 13:50)
Merginos,
kiek ilgiausiai esat laukusios pinigu grazinimo patvirtinimo is yoox? anksciau per pora- trejeta dienu ateidavo patvirtinimas/pranesimas nuo siuntos gavimo ju sandelyje, dabar jau antra savaite i pabaiga ir dar jokiu ziniu.

Cia greiciau turbut gausiu atsakyma negu sm yoox temoje  4u.gif

Teko kartą ilgai laukti,gal 2-3 sav... per nuorodos sekimą mačiau,kad jau gavę,bet vis delsiau jiems rašyti,kantriai laukiau ir sulaukiau biggrin.gif
Viskas su jais tvarkoje,visada grąžina mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
Renku Sportsdirect.com užsakymą.Gal yra norinčių prisijungti? Kaunas,kitur galiu persiųsti 4u.gif
Atsakyti
gal kam ko reikia is crocs.eu? nesurenku iki nemokamo siuntimo. siauliai arba persiunciu terminalu
Atsakyti
QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2019 01 10, 13:11)
Teko kartą ilgai laukti,gal 2-3 sav... per nuorodos sekimą mačiau,kad jau gavę,bet vis delsiau jiems rašyti,kantriai laukiau ir sulaukiau  biggrin.gif
Viskas su jais tvarkoje,visada grąžina  mirksiukas.gif

Ok, lauksiu toliau. Ne karta jau esu grazinusi, bet visada greiciau veiksmas vyko, suma nemaza, tai sunerimau.
Aciu 4u.gif
Atsakyti

Patarčiau rašyti jiems arba skambinti (tik ilgai užtrunka pokalbiai, tad gali būti brangoka).
Šiaip po užsakymo pateikimo jie rezervuoja pinigus. Aš neseniai dariau 2 užsakymus. Pirmą kartą prekę leido užsakyti, bet jos nebuvo, atsiuntė atsiprašymo laišką ir anuliavo užsakymą. Antrą kartą buvo viska ok, po 4d. gavau laišką“ shipment notification “. Abu kartus pinigus rezervavo po kelių valandų.
Aš užsakinėjau tiesiai į Lt, tai siunčia neregistruotu paštu. Žiauriai ilgai teko laukti.
Man teko ir skambinti ir rašyti jiems, tai pasirodė labai geranoriški, greitai komunikuoja.

Aciu! Taip ir pamaniau, kad nelabai gerai del tos rezervacijos. Bandysiu rasyt, gaila butu netekt prekiu su tokia nuolaida pagautu :(

Atsakyti
Sveiki,

Gal kas planuojate pirkti is Amazon.de? Prisijungciau 4u.gif
Atsakyti