Brangūs tie samsonite kaip velniai, o mums 3-jų reikia. Būna kažkokie medžiaginiai su pakietinta apačia.
Brangūs tie samsonite kaip velniai, o mums 3-jų reikia. Būna kažkokie medžiaginiai su pakietinta apačia.
Aš pernai pirkau medžiaginius American tourister s dydžio (55x40x20):
https://www.amazon.c...B01CZUVM36?th=1
Man visai patiko, porą skrydžių atlaikė be priekaištų. Tik kainą buvau pagavus geresnę, man atrodo, apie 45 eur mokėjau.
jo jo, priority. kitaip ten tik kuprinė gaunasi
Patarčiau rašyti jiems arba skambinti (tik ilgai užtrunka pokalbiai, tad gali būti brangoka).
Šiaip po užsakymo pateikimo jie rezervuoja pinigus. Aš neseniai dariau 2 užsakymus. Pirmą kartą prekę leido užsakyti, bet jos nebuvo, atsiuntė atsiprašymo laišką ir anuliavo užsakymą. Antrą kartą buvo viska ok, po 4d. gavau laišką shipment notification . Abu kartus pinigus rezervavo po kelių valandų.
Aš užsakinėjau tiesiai į Lt, tai siunčia neregistruotu paštu. Žiauriai ilgai teko laukti.
Man teko ir skambinti ir rašyti jiems, tai pasirodė labai geranoriški, greitai komunikuoja.
kiek ilgiausiai esat laukusios pinigu grazinimo patvirtinimo is yoox? anksciau per pora- trejeta dienu ateidavo patvirtinimas/pranesimas nuo siuntos gavimo ju sandelyje, dabar jau antra savaite i pabaiga ir dar jokiu ziniu.
Cia greiciau turbut gausiu atsakyma negu sm yoox temoje
kiek ilgiausiai esat laukusios pinigu grazinimo patvirtinimo is yoox? anksciau per pora- trejeta dienu ateidavo patvirtinimas/pranesimas nuo siuntos gavimo ju sandelyje, dabar jau antra savaite i pabaiga ir dar jokiu ziniu.
Cia greiciau turbut gausiu atsakyma negu sm yoox temoje
Teko kartą ilgai laukti,gal 2-3 sav... per nuorodos sekimą mačiau,kad jau gavę,bet vis delsiau jiems rašyti,kantriai laukiau ir sulaukiau
Viskas su jais tvarkoje,visada grąžina
Renku Sportsdirect.com užsakymą.Gal yra norinčių prisijungti? Kaunas,kitur galiu persiųsti
Viskas su jais tvarkoje,visada grąžina
Ok, lauksiu toliau. Ne karta jau esu grazinusi, bet visada greiciau veiksmas vyko, suma nemaza, tai sunerimau.
Aciu
Patarčiau rašyti jiems arba skambinti (tik ilgai užtrunka pokalbiai, tad gali būti brangoka).
Šiaip po užsakymo pateikimo jie rezervuoja pinigus. Aš neseniai dariau 2 užsakymus. Pirmą kartą prekę leido užsakyti, bet jos nebuvo, atsiuntė atsiprašymo laišką ir anuliavo užsakymą. Antrą kartą buvo viska ok, po 4d. gavau laišką“ shipment notification “. Abu kartus pinigus rezervavo po kelių valandų.
Aš užsakinėjau tiesiai į Lt, tai siunčia neregistruotu paštu. Žiauriai ilgai teko laukti.
Man teko ir skambinti ir rašyti jiems, tai pasirodė labai geranoriški, greitai komunikuoja.
Aciu! Taip ir pamaniau, kad nelabai gerai del tos rezervacijos. Bandysiu rasyt, gaila butu netekt prekiu su tokia nuolaida pagautu
Gal kas planuojate pirkti is Amazon.de? Prisijungciau