Rinksiu is Crocs eu, nuo sale kainu taiko -40. Siuntimas i LT 9 eur. Esu is Silutes, galiu perduoti i Taurage ar Klaipeda, kitur galiu persiusti
QUOTE(laurita99as @ 2019 01 09, 21:48)
Rinksiu is Crocs eu, nuo sale kainu taiko -40. Siuntimas i LT 9 eur. Esu is Silutes, galiu perduoti i Taurage ar Klaipeda, kitur galiu persiusti
Tai kad nemokamas siuntimas perkant už 75 eur
QUOTE(laurita99as @ 2019 01 09, 20:48)
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 01 09, 21:22)
Tai kad nemokamas siuntimas perkant už 75 eur
Jau pamaciau bet pasirodo per velai, didesni dydziai norimo modelio dingo per akis NEBERENKU kol kas
Pamenu kažkas lyg buvo minėjęs, kad apsiperkant pirmą kartą LANDSEND yra lyg kodukas ar pakvietimo reikia. Gal galit pasidalint?
Sveikos, gal galite pasidalinti nuomone ar saugu ir patikima pirkti kosmetiką (veido kremus) iš amazono? Ar gali būti neoriginalai? Nes kaina skiriasi gerokai nuo LT. Pvz šis variantas pas mus virš 50... https://www.amazon.d...GS1L&ref=plSrch
Ir daugiau šios firmos produktų daug pigiau. Ačiū!
Prašau patarimo dėl Landsend. Užsisakiau pirma karta į LT gruodžio 19. Užsakymas yra, patvirtinimo žinutę gavau. Tačiau pinigai nerezervuoti ir sekimo nuorodos negavau. Dar laukti? Taip visada su jais?
Kur perkat ir kokius lagaminus rankiniam bagažui? Visad skraidydavom reguliariais skrydžiais, dabar su Ryanair skrisim, sakau gal pakaks rankinio
QUOTE(Maja Di @ 2019 01 10, 10:52)
Kur perkat ir kokius lagaminus rankiniam bagažui? Visad skraidydavom reguliariais skrydžiais, dabar su Ryanair skrisim, sakau gal pakaks rankinio
Aš turiu 55 cm Samsonite iš Amazon. Jei važiuojat, kur reikia tik maikių ir šortų, savaitei pakanka.
QUOTE(Maja Di @ 2019 01 10, 09:52)
tai kad tas rankinis lb jau mažas pasidarė 40*20*25, nebent pirktis papildomai priority