Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(lola.lola @ 2019 01 07, 17:30)
Antrus metus naudoja, yra ir kairiarankiams https://alma.lt/R04-...F...&order=DESC

Mano kairiarankis irgi siuo raso antrus metus.Labai geras parkeris.
Atsakyti

Cocooncenter surinkta. Ačiū prisijungusioms!

Atsakyti

Ecco kuprinėms buvo nuolaida rudens pradžioje, gal spalį.. Draugė sūnui nupirko už 50eur, Kauno Akroolyje. 

Iš asmeninės patirties, sūnus pirmoje klasėje nešiojo ecco, tik biški krito nuo pečių. Bet patogi, daug vietos.

Antrai klasei Lansendo nešioja, tai jam tipo šita patogesnė. Kieta nugara, daug vietos, daug kišenių. Landendo M dydžio

Kitas sūnus nuo rudens bus pirmokas, tai tures ecco, Landsendo S dydžio ir Mad Pax :D 😂 

Atsakyti
Merginos patarkit, gal kas susidūrėt 4u.gif
Pirkom 10.25 MB kedus Nike iš Sportclub-tennis.lt.Šį savaitgalį žaisdamas pamatė, kad plyšta.Šiandien paskambinau į tą puslapį, nurodytas numeris LT, bet buveinė jų Lenkijoe.Pasakė užpildyti tokią formą ( reklamacijos forma pas juos ten vadinasi) ir jie tada spręs.Atsidarau dabar puslapį, kad užpildyti formą, galvoju bus įprastai email kur siųsti nuotraukas, aprašymą ir pan., o ten rašo, užpildykite reklamacijos formą ir siųskite prekę į Lenkiją, už savo pinigus.Jie ten gavę nuspręs, ar tai gamyklinis brokas ar kas blink.gif Ir būtina pridėti pirkimo sąskaitą faktūrą, kurios aš neberandu,ir jei nebus faktūros nebus skundas nagrinėjamas. unsure.gif Patarkit, tai ką man dabar daryti? Faktūros neturiu, matau tik jų puslapyje padarytą mano užsakymą, turiu banko išrašą apie apmokėjimą.Taip pat galvoju, o jeigu jie nuspręs , kad čia ne gamyklinis brokas,o mūsų kaltė, tai jie vėl man tuos kedus siųs atgal, aš vėl mokėsiu už siuntimą?
Atsakyti
Ar esate mačiusios lietuviškose SPORTSDIRECT'o parduotuvėse Pierre Cardin rūbų, apart apatinių ir kojinių?
Internetinėse šiuo metu geros kainos polo marškinėlių. Ilgų, trumpų rankovių, po kelis eurus arba svarus.
Gal ir mūsiškėse kažkas panašaus būtų. Aš bent jau nesu mačius, bet gal blogai ieškojau.
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2019 01 07, 17:11)
Ačiū! Man vis apsilankant ju puslapyje rašydavo, kad negalima apsipirkti Lietuvoje, bet dabar pavyko susikurti paskyra, tai turbut pavyks ir apsipirkti smile.gif

Labas vakaras. Kaip pašto kodą vedėte? Visaip bandau - tai per trumpas, tai neleistini simboliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 01 07, 18:05)
Shneider sunus pirmoje klaseje suvarė 6 vnt. Rankos rasaluotos..... Plunksnos sketes vyras replem net tiesindavo  unsure.gif darau išvada kiekvienam rašytojui reikia rast savo rašiklį 4u.gif

Analogiska situacija su maniskiu.. rankos rasaluotos, plunksnos sulankstytos...

Del kupriniu, pirkau pirmokui Herlitz, taip sunki, isvaizda tiko patiko, tai nesukau per daug galvos, bandziau sunui iprudit madpax kuprine, pasake, kad tikrai su tokia neis.Kitamet busimam treciokui ir antra sunui - busimam pirmokui- pirksiu pottery barn. Sioms kuprinems nuolaida esu macius geguzes men.
Atsakyti

Labas vakaras. Kaip pašto kodą vedėte? Visaip bandau - tai per trumpas, tai neleistini simboliai unsure.gif

Pabandykit pries pasto koda ivesti LT-, man lygtais pavyko :)

Gal Kaune butu norinciu kooperuotis ir pasidalinti siuntimo islaidas perkant is esprit.eu? Ispardavimo prekems taikomas papildomas 20 proc. nuolaidos kodas. Ryt vakare noriu pabandyti nupirkti :) Krepselius siuskit i gaaabriele@yahoo.com :)

Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 01 07, 14:39)
Bet tos Ecco man tokios negražios. Maniškė nori margos, su paveikslėliais  unsure.gif

Klausimas kairiarankių vaikų mamoms. Rekomenduokit gerą rašalinį parkerį.

QUOTE(kriisti @ 2019 01 07, 15:07)
faber castel yra ir kairiarankiams  bigsmile.gif  mano pirmoke rašo, ji dešiniarankė, bet sako smagus 4u.gif

Mano kairiarankė dukra 2 metus rašė su Schneider, dabar rašo su Faber Castel. Man atrodo Faber Castel geresnis.

Kurprinę 3-ius metus nešioja pirktą iš Potterybarn, ir vis dar kaip nauja. Nupirkau dabar Madpax, bet gal kitiems metams bus, nes jau pabodo jai ta pati ax.gif
Atsakyti

is kurios salies perkat landsend? tiesiai i lietuva ar uk adresa?

jei 128cm mazdaug ugis, tai is landsend ziuret kuprine medium dydzio?

Atsakyti
priminkite, kur termo rubus perkate?
Atsakyti

is kurios salies perkat landsend? tiesiai i lietuva ar uk adresa?

jei 128cm mazdaug ugis, tai is landsend ziuret kuprine medium dydzio?

Perku is Jav. 

Taip, su tokiu ūgiu M

Atsakyti