Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kriisti @ 2019 01 07, 16:07)
faber castel yra ir kairiarankiams  bigsmile.gif  mano pirmoke rašo, ji dešiniarankė, bet sako smagus 4u.gif

o maniškei šitas labai nepatiko. Liejo iš pat pradžių, dabar galutinai suvarė, tai tik metus atlaikė. Dabar kaip tik ėjau naujo pirkti, Shneider nupirkau, žiūrėsiu kiek šitas laikys.
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2019 01 07, 16:02)
Laba  4u.gif ar esprit.com/GB priima lietuviškas mokėjimo korteles? Kokiu būdu perkate is šios parduotuves? Per tarpininkes? smile.gif

Aš perku ESPRIT.EU
Galima kortele, galima paypal.
Kaip tik medituoju pirkt.
Atsakyti

Na mano pirmomas 1.42m buvo, tai jam poterio L kaip tik, dabar 1.55 ir taip pat tinka :)

Atsakyti

Shneider neatlaike mums. Atsiunte kazkoki drauge is Austrijos, tai maniskiui labai patinka, reik paklaust koki pirko, nezinau kiek laikys :D

Mano irgi bus pirmoke, tai vis laukiu, kada Ecco kuprinems bus nuolaida. Vyresnele 2 metus su ja isvaiksciojo, tai labai patogi buvo. O pottery kuprines pirmokui nepirkciau. Nes turejome ir S, ir L dydi. S buvo per maza, sunkokai tilpo A4 formato papke, o L per didele. Abi nenaudotas pardaveme. Landsend nesioja dabar. Tai visu, minimimu siame forume, firmu kuprines esame isbande biggrin.gif

o maniškei šitas labai nepatiko. Liejo iš pat pradžių, dabar galutinai suvarė, tai tik metus atlaikė. Dabar kaip tik ėjau naujo pirkti, Shneider nupirkau, žiūrėsiu kiek šitas laikys.

Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2019 01 07, 15:31)
<p>Na mano pirmomas 1.42m buvo, tai jam poterio L kaip tik, dabar 1.55 ir taip pat tinka smile.gif</p>

Na taip, nuo 140cm ugio jau normaliai L dydis atrodo. Maniske pirmoje klaseje buvo 128cm ugio, tai baisiai didele atrode. Kuprine zemiau uzpakalio kabojo
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 01 07, 14:39)
Bet tos Ecco man tokios negražios. Maniškė nori margos, su paveikslėliais  unsure.gif

Klausimas kairiarankių vaikų mamoms. Rekomenduokit gerą rašalinį parkerį.

mano vaikams Lamy labai pasitesino. sūnui pirkau pirmoje klasėje 2 vnt, tai dabar ketvirtokas ir dar tuos pačius naudoja.
https://www.amazon.d...ywords=Lamy ABC
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 07, 16:22)
Aš perku ESPRIT.EU
Galima kortele, galima paypal.
Kaip tik medituoju pirkt.

I Lietuva jie nesiunčia, taip? Galvoju pirkti is UK, nes is ten pigiau gaunasi, nei EU puslapio. Bent jau mano preke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2019 01 07, 16:52)
I Lietuva jie nesiunčia, taip? Galvoju pirkti is UK, nes is ten pigiau gaunasi, nei EU puslapio. Bent jau mano preke smile.gif

Siuntė ir siunčia tiesiogiai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 07, 16:56)
Siuntė ir siunčia tiesiogiai.

Ačiū! Man vis apsilankant ju puslapyje rašydavo, kad negalima apsipirkti Lietuvoje, bet dabar pavyko susikurti paskyra, tai turbut pavyks ir apsipirkti smile.gif
Atsakyti

Merginos, kai uzsakinejat is www.easycosmetic.de, atskirai per banka jungiantes pavedimui? nenukelia tiesiai i banko puslapi?

Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 01 07, 14:39)
Klausimas kairiarankių vaikų mamoms. Rekomenduokit gerą rašalinį parkerį.

Antrus metus naudoja, yra ir kairiarankiams https://alma.lt/R04-...F...&order=DESC
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 01 07, 16:12)

Shneider sunus pirmoje klaseje suvarė 6 vnt. Rankos rasaluotos..... Plunksnos sketes vyras replem net tiesindavo unsure.gif darau išvada kiekvienam rašytojui reikia rast savo rašiklį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 07 sausio 2019 - 18:08