Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Fitzy @ 2019 01 06, 17:02)
Pirksiu www.sportsdirect.com, gal kas prisijungtų? pasidalintume siuntimą. Vilnius
https://www.sportsdi...derBy=price_asc
https://www.sportsdi...derBy=price_asc

sveiki, rašiau jums į AŽ, gal dar nepirkote, prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti

Sveikos! Gal žinote kokį nuolaidos kodą knyguklubas.lt ??? ;)

Atsakyti

zinau, kad dar ruduo uz kalnu, bet rekomenduokit gera KUPRINE pirmokui.

dekui

Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2019 01 07, 12:58)
<p>zinau, kad dar ruduo uz kalnu, bet rekomenduokit gera KUPRINE pirmokui.</p><p>dekui</p>

Ir visai tas ruduo ne už kalnų smile.gif ir man pirmokelei reiks...kiek skaitineju, giria ecco kuprines tik kiek žiūrinėjau kad ten kainytes truputi kandžiojasi...pagal rekomendacijas trečiokui pirkau landsend, bet pirmokui nepirkciau, norečiau tvirtesnes, gal kiek kietesnes...
Atsakyti

Mano jau treciokas, bet vis dar nesioja nuo pirmos klases is cia :)

www.potterybarnkids.com

Ir visai tas ruduo ne už kalnų smile.gifir man pirmokelei reiks...kiek skaitineju, giria ecco kuprines tik kiek žiūrinėjau kad ten kainytes truputi kandžiojasi...pagal rekomendacijas trečiokui pirkau landsend, bet pirmokui nepirkciau, norečiau tvirtesnes, gal kiek kietesnes...

Atsakyti
QUOTE(jasaičiukas @ 2019 01 07, 13:09)
Ir visai tas ruduo ne už kalnų smile.gif ir man pirmokelei reiks...kiek skaitineju, giria ecco kuprines tik kiek žiūrinėjau kad ten kainytes truputi kandžiojasi...pagal rekomendacijas trečiokui pirkau landsend, bet pirmokui nepirkciau, norečiau tvirtesnes, gal kiek kietesnes...

Mano irgi bus pirmoke, tai vis laukiu, kada Ecco kuprinems bus nuolaida. Vyresnele 2 metus su ja isvaiksciojo, tai labai patogi buvo. O pottery kuprines pirmokui nepirkciau. Nes turejome ir S, ir L dydi. S buvo per maza, sunkokai tilpo A4 formato papke, o L per didele. Abi nenaudotas pardaveme. Landsend nesioja dabar. Tai visu, minimimu siame forume, firmu kuprines esame isbande biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 07 sausio 2019 - 14:08

o kaip herlitz firmos kuprines?

Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2019 01 07, 14:20)
<p>o kaip herlitz firmos kuprines?</p>

Labai dideles ir sunkios tos dezutes formos. Nepirkciau niekada
Atsakyti
Gal kas Swarovski UK renkat? ax.gif arba norėtų jungtis (Vilniuje) Nerandu, kiek i LT pristatymas? unsure.gif
Atsakyti
Bet tos Ecco man tokios negražios. Maniškė nori margos, su paveikslėliais unsure.gif

Klausimas kairiarankių vaikų mamoms. Rekomenduokit gerą rašalinį parkerį.
Atsakyti
Laba 4u.gif ar esprit.com/GB priima lietuviškas mokėjimo korteles? Kokiu būdu perkate is šios parduotuves? Per tarpininkes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 01 07, 15:39)
Bet tos Ecco man tokios negražios. Maniškė nori margos, su paveikslėliais  unsure.gif

Klausimas kairiarankių vaikų mamoms. Rekomenduokit gerą rašalinį parkerį.

faber castel yra ir kairiarankiams bigsmile.gif mano pirmoke rašo, ji dešiniarankė, bet sako smagus 4u.gif
Atsakyti