Ačiū labai už pasidalintą patirtį su sukčiais. Sutaupiau laiko ir nervų o gal ir pinigų
O jei duosi sąskaitos numerį ir vardą/pavardę, prasidės terorizavimas, kad pinigai išsiųsti per kokį nors western union, eik tikrinkit ir pan.
Pamenu ir aš šias istorijas. Ir dar buvo straipsnis, kuris man taip lryte ir neatsidare, tik antraste, kad atsiunčia pavedimo kopijas, o pinigų negauni.
Bet pvz su tais sukčiais. Pasakai, kad siųsi, kai įkris pinigai. Kokia dar gali būti rizika? Grynai dėl smegenų pudrinimo. Juk kas verčiasi kokia veikla, veiklele, jų sąskaitos net būna viešos ir nieko nenutinka. Čia esmė ne sąskaitoje, bet pačiame bendravime, kaip suprantu.
Per skelbiu ir aš kažkada pardavinėjau daiktą. Prisistatė pirmiausia užsieniečiau, ignoravau visiškai. Turint laiko, galima pažaisti su apgavikais, kaip šiame straipsnyje, juokiausi net beskaitydama
Bet pvz su tais sukčiais. Pasakai, kad siųsi, kai įkris pinigai. Kokia dar gali būti rizika? Grynai dėl smegenų pudrinimo. Juk kas verčiasi kokia veikla, veiklele, jų sąskaitos net būna viešos ir nieko nenutinka. Čia esmė ne sąskaitoje, bet pačiame bendravime, kaip suprantu.
Tai savaime aišku, kad turėdami sąskaitos numerį jie nieko nepadarys. Bet koks tikslas ją duoti, kai jie nepirks? Norisi susirašinėt, tai viskas ok. Kokia tikimybė kad kažkas iš Nigerijos siųsis iš Lietuvos kažkokį daiktą, kurį laisvai gali rasti ebay ar kokioj kitoj platformoj arčiau namų?
Tai žinoma.
Tik norėjau nuraminti, kas pasimauna, kad savaime nieko neatsitiks, jei toliau nepridirbs kažko.
Nu čia toks įdomesnis, bent Lietuvą paminėjo man tiesiai šviesiai prašė i Nigeriją siųsti ir tikrai net nenutuokė su kokiu pasaulio kraštu susirašinėja adresą net davė, kad galėčiau kurjerius užsakyt, pažiūrėjau per google street view - lušnynas kažkoks, keista, kad internetas traukia
Siunciausi is swatch uk tinklapio per ESWD, viskas sekmingai
http://www.audiniai....btine-oda?all=1
Labai ačiū!! turbut teks ir man taip padaryti, jei kokiam duty free nenupirksim..
O tie dirziukai nera labai ilgi? Man reikia smulkiai pirmokei, bijau, kad nebutu per didelis
O tie dirziukai nera labai ilgi? Man reikia smulkiai pirmokei, bijau, kad nebutu per didelis
Maniskei 4,5 - tai ant pirmo uzsisega, tikrai nera ilgas dirzelis
Mamos, rekomenduokit tikrai gera patalyne is Nostros? nesu pirkus...paskutine pirkta satinine patapo visisku skuduru po poros skalbimu o mokejau nebaisiai jau ir mazai. Dar atkreipiau demesi i skalbimo rekomendacijas- 40 laipsniu...nu kas skalbia patalyne ant 40? as minimum 60, kartais ir ant 90 uzvarau. Tai man reik, kad atlaikytu normalu skalbima,o ne pamakalavima ant 40
https://www.nostra.l...417;fmod_38:414
Mes anksčiau su mama pirkdavom iš nostros patalynę ir buvom labai patenkintos bet dabar kiek pirkau tai labai nusivyliau... paklodes susiburbulina, praranda spalvą. aišku su mama pirkdavom mako satino o aš dabar perku satino... gal dėl to skirtumas... nors skaičiau ir atsiliepimus kad dabar sugedo nostra