Kas stresuoja del eshopo , atsigauna po biski ju puslapis.
Visu pirma atsirado prie pasirinkimu galimybe pasirinkti verkiu g. tarp atsiemimo punktu.
Skaiciuoja kaina tokia pat kaip ir buvo PA - tai nepabrango
Taip brangiau siuntiniu sujungimas - bet dabar taiko 20 proc nuolaida , tai gaunasi tas ant to
PVZ mano buvo 3 siuntiniai - tai ra 4 kg - 7,49 eur uz svori tai uz sujungima paeme 1,8 bet apie 1,83 paskaiciavo 20 proc nuolaida.
Pasirinkau mokejima grynais atsiimant. Kazkas gasdino , kad ima jie vos ne 1,5 euro uz tokia paslauga, nezinau , saskaitoje nieko nepaskaiciuota. Ziuresime kaip bus kai atvaziuosiu. Nes manau toks mokestis neprotingas, ir jo buti negali. Bet aisku kai pati nuvaziuosiu , tada galima bus komentuoti.
Taip pat prie dabartiniu siuntiniu atsirado paveikleliai.
Dar kas man patiko yra galimybe anuliuoti saskaita, as taip isivazduoju , kai kas nors dar atvaziuoja netiketai greitai , tai anuliuoji ir suformuoji is naujo su tuo nauju siuntiniu.
Kol kas po savaites streso , as matau pliusus - kad galima bus uzsakyneti ir DE, PL , IT kazkada USA
minusas sujungimo mokescio pabrangimas , ir negalima apjungti siuntiniu
prirase, kas kokia komanda papilde, kokie ju tikslai, kokie darbai, kas kokia patirtim prisides ir kaip. net pabodo skaityt. man dzyn. bele nebutu jovalo ir paslaugu kaina neisaugtu