Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kripu @ 2017 02 03, 10:27)
O tai Asics tokie apgaulingi, t.y. mazinti?
O gal esat Lt atrade kokia parduotuve, kur parduoda protingom kainom tuos batelius, ir nesisiunciat?

tai ne tik Asic ax.gif aš ir Nike turiu ne savo dydžio ne vieną porą biggrin.gif
aš sportpoint.lt pirkau, ten ir pėdos tyrimą galima pasidaryt, kuris parodys kokio tipo batai labiau tinkami.
Papildyta:
QUOTE(raselita @ 2017 02 03, 10:48)
vestuvinius batelius paprasčiau išsirinkti nei bėgimo  biggrin.gif dėl kainų nežinau, bet čia gerai pakonsultuotų dėl tinkamiausio modelio

nors man ir vestuvinius sunkiai sekėsi rinkti biggrin.gif bet su bėgimo tai tikrai taip, nes su netinkamais batais gali susivaryt sveikatą ax.gif ypač jei ruošiesi bėgiot daugiau nei kelis sykius stadione po langais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2017 02 03, 12:09)
Man trūksta 3 ir nei vienam nematau  unsure.gif  dėl vieno i  PA rasiau , kuris anksčiau nei 30 dieną pristatytas, bet niekas neatraso . O kitu dviejų vasario 1 pristatytu pagal trakinga niekur ne įrašyta.

vakar pristatytas, šiandien jau įvestas ESW
pirktas PA adrseu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitzy: 03 vasario 2017 - 12:37
QUOTE(Carlin @ 2017 02 03, 12:25)
tai ne tik Asic  ax.gif  aš ir Nike turiu ne savo dydžio ne vieną porą biggrin.gif
aš sportpoint.lt pirkau, ten ir pėdos tyrimą galima pasidaryt, kuris parodys kokio tipo batai labiau tinkami.
Papildyta:
nors man ir vestuvinius sunkiai sekėsi rinkti  biggrin.gif  bet su bėgimo tai tikrai taip, nes su netinkamais batais gali susivaryt sveikatą  ax.gif  ypač jei ruošiesi bėgiot daugiau nei kelis sykius stadione po langais  biggrin.gif

mano nike, vaiko nike ir vyro nike visi yra ne musu dydzio. kai minimum dydziu didesni nei devimu batu.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 03, 12:25)
tai ne tik Asic  ax.gif  aš ir Nike turiu ne savo dydžio ne vieną porą biggrin.gif
Papildyta:
nors man ir vestuvinius sunkiai sekėsi rinkti  biggrin.gif  bet su bėgimo tai tikrai taip, nes su netinkamais batais gali susivaryt sveikatą  ax.gif  ypač jei ruošiesi bėgiot daugiau nei kelis sykius stadione po langais  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Ačiū visoms pasisakiusioms! 4u.gif
Atsakyti
Laba diena gal kuri is merginu kaunieciu ruosiates uzsakineti kosmetikos produktu is cocooncenter, reikalinga biodermos produktu, prisideciau. laukiu zinuciu. Aciu.
Atsakyti
Kas stresuoja del eshopo , atsigauna po biski ju puslapis.
Visu pirma atsirado prie pasirinkimu galimybe pasirinkti verkiu g. tarp atsiemimo punktu.
Skaiciuoja kaina tokia pat kaip ir buvo PA - tai nepabrango
Taip brangiau siuntiniu sujungimas - bet dabar taiko 20 proc nuolaida , tai gaunasi tas ant to
PVZ mano buvo 3 siuntiniai - tai ra 4 kg - 7,49 eur uz svori tai uz sujungima paeme 1,8 bet apie 1,83 paskaiciavo 20 proc nuolaida.
Pasirinkau mokejima grynais atsiimant. Kazkas gasdino , kad ima jie vos ne 1,5 euro uz tokia paslauga, nezinau , saskaitoje nieko nepaskaiciuota. Ziuresime kaip bus kai atvaziuosiu. Nes manau toks mokestis neprotingas, ir jo buti negali. Bet aisku kai pati nuvaziuosiu , tada galima bus komentuoti.
Taip pat prie dabartiniu siuntiniu atsirado paveikleliai.
Dar kas man patiko yra galimybe anuliuoti saskaita, as taip isivazduoju , kai kas nors dar atvaziuoja netiketai greitai , tai anuliuoji ir suformuoji is naujo su tuo nauju siuntiniu.
Kol kas po savaites streso , as matau pliusus - kad galima bus uzsakyneti ir DE, PL , IT kazkada USA
minusas sujungimo mokescio pabrangimas , ir negalima apjungti siuntiniu
Atsakyti
QUOTE(vpliople @ 2017 02 03, 13:16)
Laba diena gal kuri is merginu kaunieciu ruosiates uzsakineti kosmetikos produktu is  cocooncenter, reikalinga biodermos produktu, prisideciau. laukiu zinuciu. Aciu.

as ir mielai prisijungciau Kaune, rasykite, aciu
Atsakyti
Vis dar renku iki nemokamo siuntimo iš www.cocooncenter.co.uk
Savaitgalį užsakinėčiau.
Vilnius
saldus.pirkiniai@gmail.com
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 03, 13:19)
Kas stresuoja del eshopo , atsigauna po biski ju puslapis.
Visu pirma atsirado prie pasirinkimu galimybe pasirinkti verkiu g. tarp atsiemimo punktu.
Skaiciuoja kaina tokia pat kaip ir buvo PA - tai nepabrango
Taip brangiau siuntiniu sujungimas - bet dabar taiko 20 proc nuolaida , tai gaunasi tas ant to
PVZ mano buvo 3 siuntiniai - tai ra 4 kg - 7,49 eur uz svori tai uz sujungima paeme 1,8 bet apie 1,83 paskaiciavo 20 proc nuolaida.
Pasirinkau mokejima grynais atsiimant. Kazkas gasdino , kad ima jie vos ne 1,5 euro uz tokia paslauga, nezinau , saskaitoje nieko nepaskaiciuota. Ziuresime kaip bus kai atvaziuosiu. Nes manau toks mokestis neprotingas, ir jo buti negali. Bet  aisku kai pati nuvaziuosiu , tada galima bus komentuoti. 
Taip pat prie dabartiniu siuntiniu atsirado paveikleliai.
Dar kas man patiko yra galimybe anuliuoti saskaita, as taip isivazduoju , kai kas nors dar atvaziuoja netiketai greitai , tai anuliuoji ir suformuoji is naujo su tuo nauju siuntiniu.
Kol kas po savaites streso , as matau pliusus - kad galima bus uzsakyneti ir DE, PL , IT kazkada USA
minusas sujungimo mokescio pabrangimas , ir negalima apjungti siuntiniu

as vakar is ju tokia paklode gavau blink.gif prirase, kas kokia komanda papilde, kokie ju tikslai, kokie darbai, kas kokia patirtim prisides ir kaip. net pabodo skaityt. man dzyn. bele nebutu jovalo ir paslaugu kaina neisaugtu biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, vakar apmoketa saskaita ir is PA vilniaus snd i Klp jau pristatyta (gaila tik kad be antradienio nedirba jie ir negalesiu pasiimti)
o stai ESWD sistemoje ir vakar apmokejau, bet ne is vietos dar nepajudejo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kurią domins
turiu vieną naują pakuotę EQUAZEN FAMILY 360 žuvų taukų, galiojimas iki 2017 09
Buvau užsipirkusi per daug, žiūriu, kad nebespėsiu sunaudoti, parduočiau už 35 eur
Va tokie:
http://www.boots.com...psules-10057257
Galiu siųsti, Vilnius, Justiniškės
I a.z.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 03, 14:58)
Nu va, vakar apmoketa saskaita ir is PA vilniaus snd i Klp jau pristatyta (gaila tik kad be antradienio nedirba jie ir negalesiu pasiimti)
o stai ESWD sistemoje ir vakar apmokejau, bet ne is vietos dar nepajudejo verysad.gif

Merginos, o jus ESWD siuntas is DE ir UK bandet apjungt, kol statusas pirminiame sandelyje? ar galima jungt tik kai pasieks LT ir tada viska ten formuot? bandau, bet leidzia arba De siunta imti (8 kg svorio), arba UK (2.2 kg). Gal kas patars 4u.gif nes eswd tyluma, rasiau jiems.
Atsakyti