Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kuri užmatėt kur pigiau Hatchimals kiaušinį? Šakės, maniškė dar dabar rašo laiškus kalėdų seniui wacko.gif Nupirkčiau gimtadieniui
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 12 30, 20:24)
Dvirati reik matuotis...butinai. Kaip kazkas parase- apvaziuoji n+1 parda ir kiekvienoj randi max 1-2 tavo kriterijus atitinkancius dviracius, ir taip beje sezono metu unsure.gif  mes 5-meciui pirkom lietuviska Minerva lyg buvo, o pernai 8-meciui pirkom Scott dvirati. Geras, lengvas, as pavydziu, mano tai truperiux toks palyginus biggrin.gif ir nepalyginus irgi biggrin.gif  biggrin.gif  jei nemazai vazinejates nepagailekit pinigu geram dviraciui.

ProtingA tu motera biggrin.gif
Reikia skirti dar du dalykus. Dvyrka bičui, kur daužysis su chebra, kur keliaus su tėvais, kur dvyrka iki išlaikys teises bus transporto priemonė nr 1, ir dvyrka vaikui, kuris tik iš pampersų išsirito biggrin.gif tai nesulyginami dalykai.
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 gruodžio 2018 - 20:51
renku www.bulkpowders.co.uk Norėčiau surinkti nemokamam siuntimui.
Vilnius, Pašilaičiai. Jei proto ribose - galiu persiųst.
loramloram@gmail.com
Atsakyti
Ar būna eavalyne.lt nuolaidų kodų?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 12 31, 09:43)
Ar būna eavalyne.lt nuolaidų kodų?

Būna. Beveik nuolat koks nors bendras būna, va tik ką buvo Boxing ir dar būna pirkusiems dėžėje pridėtų, ko kelis EUR, bet neakcijiniams tik. Aš turėjau kažkur, bet berods jau nebegalioja
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2018 12 30, 18:21)
O kiek kažin prisidėtų siuntimas? Ir kiek colių reiktų 6-7 metų vaikui?

116cm 7-metei pirkom 20colių , su pavarom.
Nes nuo 5 iki 7 važinėjo 16colių be pavarų ir išaugo.

Pirkom scott. Šaunus dviratis.
Atsakyti

Nereikėjo, bet dabar ir man prireikė  :4u: 

Ar yra kur akcija šiuo metu lol kapsulėms? 

Atsakyti
Gal užmatėte galiojantį nuolaidų kodą vynams https://www.portugalvineyards.com/en/
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 12 31, 02:04)
renku www.bulkpowders.co.uk Norėčiau surinkti nemokamam siuntimui.
Vilnius, Pašilaičiai. Jei proto ribose - galiu persiųst.
loramloram@gmail.com

Parasiau meila, jungsiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Su artėjančiais newyear.gif
Ačiū visoms už patarimus , pasidalinimus gėriais , pamokymais ir pasidžiaugimais wub.gif

Aš atėjau pasidžiaugti mikrofonais biggrin.gif
https://www.walmart....-Gold/930677100

nu patiko visiems ir dideliems ir mažiems . Jau 4 vnt. užsiprašė ,gaila , kad nebėra .
Net diedukui prireikė bigsmile.gif biggrin.gif mėgsta padainuot jis.
Atsakyti
Zibuteg amazon.com pazek ir buvo mikrofonu, Geruliai tikrai metai laiko nepabosta😆
Atsakyti