Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Iš Stiklo @ 2018 12 30, 17:19)
Mergaitės, prašau patarimo. Noriu nupirkti dukrytei dviratį, jai 6 metai. Kažin apsimoka siųstis iš kažkur ar kaina panaši gaunasi kaip čia, LT? Ir jei apsimoka, tai kur jų ieškoti?
Ačiū  4u.gif

Mano vaiko dvyrka kainavo 100€ pigiau nei Lt. Bet tėvas parvežė pats su mašina. Tai už sijntimą mokėt nereikėjo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 30, 18:22)
Mano vaiko dvyrka kainavo 100€ pigiau nei Lt. Bet tėvas parvežė pats su mašina. Tai už sijntimą mokėt nereikėjo.

O kiek kažin prisidėtų siuntimas? Ir kiek colių reiktų 6-7 metų vaikui?
Atsakyti
mamukai, gal kas išaugot usa12/uk11,ž (tai eur 30 turbūt) basutes berniukui? kažkaip staigiai pirštai pradėjo kyšot doh.gif timberiai, columbia, merrel, gali ir kitos būti
Atsakyti
Kas pirkę iš amazon.de ar siunciat per nuomos adresa ar tiesiogiai?
Jei kas planuoja pirkti suktelkit☺
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2018 12 30, 18:21)
O kiek kažin prisidėtų siuntimas? Ir kiek colių reiktų 6-7 metų vaikui?

Dviratis ne pagal metus, o pagal ūgį. Pirmiausia einat į pardą ir persimatuojat n+1 dvyrką. Sėdynes, vairus atsitaikot. Tik tada ieškot intike. Jei vaikui bus nepayogu, jis nevažiuos kad ir auksinį nupirktumėt.
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2018 12 30, 19:11)
Kas pirkę iš amazon.de ar siunciat per nuomos adresa ar tiesiogiai?
Jei kas planuoja pirkti suktelkit☺

Siunčiam visaip. Paprastai batai iki lt kainuoja 9,90€. Tai siunčiu per nuomą.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 30, 20:19)
Dviratis ne pagal metus, o pagal ūgį. Pirmiausia einat į pardą ir persimatuojat n+1 dvyrką. Sėdynes, vairus atsitaikot. Tik tada ieškot intike. Jei vaikui bus nepayogu, jis nevažiuos kad ir auksinį nupirktumėt.
Papildyta:

Ačiū, na tada man neapsimoka slimy rinkinys 22 eur amazon.de, o usa 19.19 dol. Tada tas pats per tarpininke bus nes 600 g svoris unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 30, 20:19)
Papildyta:

Na mes fizinėje parduotuvėje pirkome, SD kai akcijos geros buvo. Galima ir Decathlone žiūrėt, pagal kainą visai neblogi pasirodė. Šiaip ar taip svarbiausia kas tiks/ patiks vaikui
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 30, 19:19)
Pirmiausia einat į pardą ir persimatuojat n+1 dvyrką.

mes šiais metais pirkom 4-metei, tai buvau labai smarkiai nustebinta - apvažiavom daug parduotuvių - bet pasirinkimas 1 parduotuvėj max 1 dviratis, o daug kur neturėjo nė vieno tinkamo dydžio (pirkom spalį). tik tiek kad reikėjo jau čia ir dabar, tai ėmėm toki koki gavom (dviratininkei svarbiausias patogumas, kad yra krepsiukas ir skambutis, ir dar kad riooooožinis).
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 12 30, 20:36)
mes šiais metais pirkom 4-metei, tai buvau labai smarkiai nustebinta - apvažiavom daug parduotuvių - bet pasirinkimas 1 parduotuvėj max 1 dviratis, o daug kur neturėjo nė vieno tinkamo dydžio (pirkom spalį). tik tiek kad reikėjo jau čia ir dabar, tai ėmėm toki koki gavom (dviratininkei svarbiausias patogumas, kad yra krepsiukas ir skambutis, ir dar kad riooooožinis).

Ne sezono metu pirkot. O kur ji dabar su juo važinės, kad reikėjo čia ir dabar?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 12 30, 19:36)

Tai pirkot mergaitei ir turbūt ne 2 ratų. O aš pirkau vaikui tokį, su kuriuo ilgas distancijas varom, keliaujam ir tt. Jam dzyn nakleikės, jam svarbu bėgiai patogiai jungiasi, rankena pasiekiama nugaros trilinka nesulenkus ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 30, 00:32)
Sveikos, merginos. Aš su tokia situacija. Pirkau per FB lėles (prieš pat kalėdas) iš merginos, kuri prekyba užsiima, nes daug jos skelbimų. Lėles tokios, kurių daugiau neradau niekur kitur, o maniškei labai patinka ta herojė (lady bug). Surizikavau.
Pirkau dukterėčios adresu (tiksliau kito miesto paštomatu), o įteikė po savaitės nuo gavimo. Lyg tai ką teisiškai keičia :/
Išpakavom ir likau be žado. Vienos lėlės ranka nesilaiko, galva vos laikosi, didžiausias tarpas, pėdos susilanksčiusios kaip popierinės, net batų neiną uždėti ir t.t. Na ta turgaus kokybė, kur būną už 1 Eur. Aš mokėjau 11 Eur.
Sakau grąžinti noriu. O ji į jokias kalbas nesileidžia ir absurdus kalba, kad išpakuotos, jau MES sugadinom. Na briedus visiškus. Jei 2 metų garantija nekokyb

O geras,skaiciau kaip tik fb posta pardavejos sia tema,tai is jos posto palaikiau pardaveja 100proc
Kas liecia saskaita,tai gali jai parasyt,kad dirbant su ind veikla kiekvienam bankiniam pavedimui ir ne tik privalo buti israsomos saskaitos!
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2018 12 30, 18:19)
Mergaitės, prašau patarimo. Noriu nupirkti dukrytei dviratį, jai 6 metai. Kažin apsimoka siųstis iš kažkur ar kaina panaši gaunasi kaip čia, LT? Ir jei apsimoka, tai kur jų ieškoti?
Ačiū  4u.gif

Dvirati reik matuotis...butinai. Kaip kazkas parase- apvaziuoji n+1 parda ir kiekvienoj randi max 1-2 tavo kriterijus atitinkancius dviracius, ir taip beje sezono metu unsure.gif mes 5-meciui pirkom lietuviska Minerva lyg buvo, o pernai 8-meciui pirkom Scott dvirati. Geras, lengvas, as pavydziu, mano tai truperiux toks palyginus biggrin.gif ir nepalyginus irgi biggrin.gif biggrin.gif jei nemazai vazinejates nepagailekit pinigu geram dviraciui.
Atsakyti