nieks nežino barboros kodo?
QUOTE(Loram @ 2018 12 29, 14:23)
nieks nežino barboros kodo?
BarboraKaledos2018
Bandykit, gal dar galios
QUOTE(ericute @ 2018 12 29, 12:10)
Merginos ,o kur Kaune be laisves al yra Flokati parde? Nerandu informacijos kazkaip
Nera. Tik laisvei ;)
QUOTE(Martyna @ 2018 12 29, 14:37)
ačiū, veikia!
QUOTE(ericute @ 2018 12 29, 14:10)
Merginos ,o kur Kaune be laisves al yra Flokati parde? Nerandu informacijos kazkaip
Mickevičiaus g yra, prie pat sodros, 3min kelio nuo laisves al
gal yra norinčių prisijungi prie amazon.de . Truksta iki nemokamo siuntimo 15 eur. Siusiu per ESWD ( Vilnius, galiu persiusti)
QUOTE(*civukas* @ 2018 12 29, 17:09)
gal yra norinčių prisijungi prie amazon.de . Truksta iki nemokamo siuntimo 15 eur. Siusiu per ESWD ( Vilnius, galiu persiusti)
ačiū prisijungusiom, užsakyta
QUOTE(JMD @ 2018 12 29, 10:24)
Manęs ne. Tau nepasisekė
Papildyta:
Man Kalėdų senis atnešė visą Kitchenaid kombainą tai nusipirkau ir puodus ir keptuves ir tas keramikines formas. Visuose jau gaminau. Labai patiko. Troškintuvas nerealus. Dar noriu griliaus keptuvės jie lengvi. Juos galima kišt į orkaitę. Galima ant bet kokios vyryklės virt.
Papildyta:
Man Kalėdų senis atnešė visą Kitchenaid kombainą tai nusipirkau ir puodus ir keptuves ir tas keramikines formas. Visuose jau gaminau. Labai patiko. Troškintuvas nerealus. Dar noriu griliaus keptuvės jie lengvi. Juos galima kišt į orkaitę. Galima ant bet kokios vyryklės virt.
Aš turiu grill keptuvę, bet dar neišbandžiau. Atrodo labai smagi.
QUOTE(elituke @ 2018 12 29, 20:37)
Sveikos mamytės gal kartais kas perka iš iherb? Labai reikia vienų papildų, bet niekad nesu iš čia pirkus.
Sveiki,
Yra atskira tema, paskaitykit Iherb
Kooperuotis neapsimoka, nes perkant virs 22 eur LT muitine papildomai priskaiciuoja PVM
Yra prekes, kurios pamazina siuntimo kaina
Svarbu subtotal eiluteje nevirsyti 22 eur., kitaip teks papildomai susimoketi mokescius