Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveiki, išduokite, kur galima ieškoti Barboros nuolaidos kodų? Ne kartą čia pasidalindavo moterys - keliskart nesulaukus užsakiau, tai gal geriau žinoti kur ieškoti smile.gif arba pasidalinkite kodu smile.gif
Atsakyti

Sveiki. Kaune renku https://www.mountainwarehouse.com- iki nemokamo UK siuntimo trūksta 23 svarų. 

Neberenku  :4u:​ 

Atsakyti
ar iš fragrancedirerect.co. uk siunčiatės kvepalus ?
Atsakyti
Gal kad turi Hatchimals tips and tricks lapą lietuvių kalba? Nerandu internete.
Tingiu kas kart aiškinti ką kokia spalva reiškia biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas norite? Pirktas amazon uk
Naujas, net neprapakuotas,Fitbit charge 2 small
104 eur.
Vilnius
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Pirksiu cocooncenter.co.uk su -9proc.koduku (pagaliau ištraukiau ir aš bigsmile.gif ), Vilnius, atsiėmimas Žalgirio g. darbo valandom arba siunčiu lpexpress terminalu.
Krepšiukus siųsti pasirinkus LT šalį wwaidutukas@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 26 gruodžio 2018 - 20:52
QUOTE(vaiduliauskis @ 2018 12 26, 20:49)
Pirksiu cocooncenter.co.uk su -9proc.koduku (pagaliau ištraukiau ir aš bigsmile.gif ), Vilnius, atsiėmimas Žalgirio g. darbo valandom arba siunčiu lpexpress terminalu.
Krepšiukus siųsti pasirinkus LT šalį wwaidutukas@yahoo.com

Sveiki, parasiau Jums del uzsakymo 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, rytoj uzsakinesiu is easycosmetics.de, gal kas nori jungtis? Siuntimas 9,99 kiek zinau. Geros kvepalu ir serumu veidui, kremu kainos. Atsiemimas Didzioji Riese, cia Vilniaus raj.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 12 22, 23:01)
jei čia aš dingau, tai aš negavau jokios informacijos  4u.gif

Tai jugi skambinau n kartu.. Rašiau sms. Nesuprantu. Gal numeris ne tas tada..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 26 gruodžio 2018 - 22:33
QUOTE(aijos @ 2018 12 26, 10:27)
Dabar daug kur, o gal ir visur, netikusius daiktus galima grazinti per 4 savaites.

Hm... bus daugiau nei 4 savaites, beveik 5, na bandysiu nuvezt grazint...
Atsakyti
Sveiki, ar yra koks nuolaidos kodas perkant vyną? https://www.portugalvineyards.com
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinote,kaip suzinoti, kas aptarnauja siuntiniu pristatyma is Prancuzijos Colissimo la poste. Laukiu siuntinio, matau kad jau Vilniuje, bet pas ka ieskoti, zinau,kad nera nurodytas TElnr, nenoreciau,kad atgal issiustu.
Pagal sekimo nr, nerandu paste. Tik supratu, kad paskirstymo punktas Kaune.
Atsakyti