Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Auruma @ 2017 02 03, 10:51)
O šis kodas galioja visoms prekėmės? Ir iš sale skyriaus?

Taip man numinusuoja ir sale , kodas perkant pirmą kartą.
Už valandos planuoju pirkti, kas dar nori laukiu 4u.gif esame tryse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 02 03, 08:49)
Merginos begikes smile.gif , kreipiuos pagalbos- gavau uzsakyma nupirkti moteriskus begimo batelius (Asics arba Adidas). Gal esat kas nors ka nors is siu firmu pirke? Buciau dekinga, jei pasidalintumete rekomendacijom. kur dar be sportsdirect ir decathlon perkate? Aciu 4u.gif

kad tų modelių begalė biggrin.gif klausimas - kokių reikia? ar neutralių, ar stabilių (t. y. su prilaikymu). Iš asic'ų aš turiu šiuos: http://www.sportpoin...ics-gt-1000-5-w
bet jie stabilūs, su prilaikymu, todėl gan kietoki. mano viena čiurna šiek tiek linksta bėgimo metu, todėl ilgesnėms distancijoms man šitie geriau. Anksčiau turėjau neutralius Nike (free run modelį), bet bėgant ilgesnias distancijas pradėdavo skaudėt kelį būtent dėl to, kad krypstant čiurnai apkrovą gaudavo ne ta kojos vietą, kuri normaliai turėtų ją gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolale @ 2017 02 03, 08:39)
Joooo, nei PA nei ESWD susisiekti neimanoma. Iki kada privaloma siuntinius atsiimti is PA? Negi vienu kartu is Verkiu g. kita sav. negalima?

Ar nuolaida 20% ESWD bus IKI vasario 28, ar NUO 28?

dabar jau taiko, man pritaikė smile.gif tik gaila kad siuntinys visgi ne mano..parašiau jiems vakar bet nieko neatsakė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 02 03, 08:49)
Merginos begikes smile.gif , kreipiuos pagalbos- gavau uzsakyma nupirkti moteriskus begimo batelius (Asics arba Adidas). Gal esat kas nors ka nors is siu firmu pirke? Buciau dekinga, jei pasidalintumete rekomendacijom. kur dar be sportsdirect ir decathlon perkate? Aciu 4u.gif

labai rekomenduočiau pradžioje čia vietoj pasimatuoti skirtingus modelius ir dydžius. ne visi bus patogūs konkrečiai pėdai, o ir su dydžiais yra reikalų. šiaip aviu 39, bėgimo asics 40.5 berods ir mažesnių nenorėčiau
Atsakyti
Nieks neturi jokio MT koduko? rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
sveikos, ar lego wear vientisi kombinezonai didinti ar atitinka dydį?
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 02 03, 09:49)

klausymas dar kur bus naudojami ... ant takelio? lauke? stadijone? mi6ko takeliuose?
pati turiu kelias poras nike... vieni tinkami tik ant takelio nes yra amortizacija bet su tokiais kokiu mi6ku ilgai nepabėgčiau biggrin.gif

QUOTE(lina0612 @ 2017 02 03, 09:52)
Man rase, kad grazins, bet ju kalte buvo, nes atsiunte ne tuos batus, kuriuos uzsakiau

Siandien siunciu atgal, buvau imetus cia, galvojau, gal kas nores?
Norinciu neatsirado uz 20 eur clarksu odiniu bateliu, aisku kulnas 9 cm aukscio  mirksiukas.gif
O jei ju kaltes nera, jie negrazina

gražūs, pigūs, kulnas pats tas , bet... išmiera nekokia.. mano koja "mergaitiška" biggrin.gif 37-38 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2017 02 03, 10:30)
sveikos, ar lego wear vientisi kombinezonai didinti ar atitinka dydį?

Didinti. Maniske kazkur 95 cm ugio, o nesioja nuo praeitos ziemos turima 86 dydi. Butu ziemos pradzia, pirkciau didesni, bet dabar pratemsiu kaip nors smile.gif nes kai pvz lipa ant kokios ciuozyklos, po to kombinezono kelnes jau reikia uztempt ant batu
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2017 02 03, 09:19)
labai rekomenduočiau pradžioje čia vietoj pasimatuoti skirtingus modelius ir dydžius. ne visi bus patogūs konkrečiai pėdai, o ir su dydžiais yra reikalų. šiaip aviu 39, bėgimo asics 40.5 berods ir mažesnių nenorėčiau

O taip. Nešioju 36,5, bet visų sportinių batų dydžiai skirtingi biggrin.gif bėgimo turiu nuo 37 iki 38, teniso batai irgi 38 dydžio biggrin.gif nors gyvenime neesu turėjus 38 dydžio normalių batų. Paprastai ir 37 būna didelis.
Atsakyti
Vis skaitau tas visas PA/ESWD peripetijas ir nesuprantu.
Laukiau bent 5 siuntinių, jie sistemoje tie Amazon tiek Ebay rodo kad jau pristyti, bet nei PA nei ESWD sisemoje nesimato. Ar ir kitoms taip yra? unsure.gif

Dar taip ir nesupratau su pirkimo adresu ką daryti - visur pakeisti iš PA į ESWD ar galima pirkti ir senuoju PA adresu toliau?

Tiesa į pirkinių temą - gavau šepečius iš amazon Braun ionic. Tai dar taip nebuvo... Dvi dėžutės tvarkingos, o trečiojoje tik pakuotė ir instrukcija, šepečio nėra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MYG: 03 vasario 2017 - 10:36
kur amazon.fr paziuret, kiek siuntimas bus? niekur nematau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 03, 09:10)
kad tų modelių begalė biggrin.gif klausimas - kokių reikia? ar neutralių, ar stabilių (t. y. su prilaikymu). Iš asic'ų aš turiu šiuos: http://www.sportpoin...ics-gt-1000-5-w
bet jie stabilūs, su prilaikymu, todėl gan kietoki. mano viena čiurna šiek tiek linksta bėgimo metu, todėl ilgesnėms distancijoms man šitie geriau. Anksčiau turėjau neutralius Nike (free run modelį), bet bėgant ilgesnias distancijas pradėdavo skaudėt kelį būtent dėl to, kad krypstant čiurnai apkrovą gaudavo ne ta kojos vietą, kuri normaliai turėtų ją gaut biggrin.gif

QUOTE(raselita @ 2017 02 03, 09:19)

QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 02 03, 09:38)
klausymas dar kur bus naudojami ... ant takelio? lauke? stadijone? mi6ko takeliuose?
pati turiu kelias poras nike... vieni tinkami tik ant takelio nes yra amortizacija bet su tokiais kokiu mi6ku ilgai nepabėgčiau biggrin.gif
gražūs, pigūs, kulnas pats tas , bet... išmiera nekokia.. mano koja "mergaitiška" biggrin.gif 37-38  unsure.gif

Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif galvojau, kad paprasciau begimo batelius nusipirkt, o cia- kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu biggrin.gif
Siaip zinau tik tiek, kad nori arba Adidas, arba Asics, reikia ilgam ir daznam begiojimui lauke- misko takeliu ir pan..
O tai Asics tokie apgaulingi, t.y. mazinti?
O gal esat Lt atrade kokia parduotuve, kur parduoda protingom kainom tuos batelius, ir nesisiunciat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kripu: 03 vasario 2017 - 10:28