QUOTE(Carlin @ 2017 02 03, 09:10)
kad tų modelių begalė
klausimas - kokių reikia? ar neutralių, ar stabilių (t. y. su prilaikymu). Iš asic'ų aš turiu šiuos:
http://www.sportpoin...ics-gt-1000-5-w
bet jie stabilūs, su prilaikymu, todėl gan kietoki. mano viena čiurna šiek tiek linksta bėgimo metu, todėl ilgesnėms distancijoms man šitie geriau. Anksčiau turėjau neutralius Nike (free run modelį), bet bėgant ilgesnias distancijas pradėdavo skaudėt kelį būtent dėl to, kad krypstant čiurnai apkrovą gaudavo ne ta kojos vietą, kuri normaliai turėtų ją gaut
QUOTE(raselita @ 2017 02 03, 09:19)
labai rekomenduočiau pradžioje čia vietoj pasimatuoti skirtingus modelius ir dydžius. ne visi bus patogūs konkrečiai pėdai, o ir su dydžiais yra reikalų. šiaip aviu 39, bėgimo asics 40.5 berods ir mažesnių nenorėčiau
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 02 03, 09:38)
klausymas dar kur bus naudojami ... ant takelio? lauke? stadijone? mi6ko takeliuose?
pati turiu kelias poras nike... vieni tinkami tik ant takelio nes yra amortizacija bet su tokiais kokiu mi6ku ilgai nepabėgčiau
gražūs, pigūs, kulnas pats tas , bet... išmiera nekokia.. mano koja "mergaitiška"
37-38
Aciu visoms uz atsakymus
galvojau, kad paprasciau begimo batelius nusipirkt, o cia- kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu
Siaip zinau tik tiek, kad nori arba Adidas, arba Asics, reikia ilgam ir daznam begiojimui lauke- misko takeliu ir pan..
O tai Asics tokie apgaulingi, t.y. mazinti?
O gal esat Lt atrade kokia parduotuve, kur parduoda protingom kainom tuos batelius, ir nesisiunciat?