Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(gėlužė @ 2018 12 22, 21:32)
Aš jo net neišpakavau. Pirkau dovanai, bet pergalvojau;)
https://www.amazon.c...3...A1OLE&psc=1

ech, aciu, gaila, ne ta spalva.
linkiu parduot 4u.gif
Atsakyti
Ar jums yra taip buvę, kad jūsų siuntą L.paštas įteiktų kažkam kitam ne jūsų adresu? Laukiu siuntinuko iš JAV, LP Express tracking rašo, kad siuntinį kurjeris įteikė, bet aš jo negavau. Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2018 12 22, 20:30)
Kam reikia gal monopolio 10euru gavosi. Dingo viena narė kur norėjo. Amžius tas nuo 5 metu.
jei čia aš dingau, tai aš negavau jokios informacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 22, 21:35)
ech, aciu, gaila, ne ta spalva.
linkiu parduot 4u.gif

Ačiū;)
Spalva ši
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2018 12 20, 20:09)
Sekmadienį užsakinėsiu iš cocooncenter.co.uk - Vilnius, Rokantiškės/N Vilnia, galiu persiųsti paštomatu (+2 EUR lpexpress).
Turiu 7 proc nuolaidą,  gal pavyks padidinti iki 9:)

Dar renku:) turim 8 proc nuolaidą
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2018 12 22, 21:29)

Laba, kokiu mailu siusti ?
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2018 12 22, 22:29)

Manau jungciausi su Bioderma milceriniu vandeniu ir juros vandeniu... gal dar ka paziuresiu. Kur siusti uzsakyma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nile: 22 gruodžio 2018 - 23:03

Sveiki,

parasiau jums zinute.

Sveikos, jei dar kam trūksta dovanų - turiu atliekamą Monopolį anglų kalaba su kortelėm iš amazono, Vilnius , 14 eur 4u.gif.

Atsakyti
Merginos koki prausikli is cococenter rekomenduotumete paaugliukems 13-14m.
Domina ir daugiau prieminiu ka galima butu uzsakyti tokio amziaus mergaitem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nile: 23 gruodžio 2018 - 00:17

Ar jums yra taip buvę, kad jūsų siuntą L.paštas įteiktų kažkam kitam ne jūsų adresu? Laukiu siuntinuko iš JAV, LP Express tracking rašo, kad siuntinį kurjeris įteikė, bet aš jo negavau. Ką daryti?

Man pries savaite taip buvo - siunteja is Vilniaus blogai tel. numeri ivede, ir zinute atejo kitam zmogui (kuris irgi siuntos lauke). Aciudie, kad saziningas pasitaike - susisieke su siunteja ir surado mane... Cia man aisku pasiseke, bet gal galima lpexpresse patikrinti, kada ir kokiu tel. buvo pranesta apie siunta?

Atsakyti

O čia asmeninė nuolaida? Žiūriu jokio kodo negavau, ir jų psl nematau. Visai Klp norėčiau parinkti  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2018 12 23, 11:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LiBo" data-cid="72302621" data-time="1545506979"><div><p>Dar renku:) turim 8 proc nuolaidą</p></div></blockquote><p>O čia asmeninė nuolaida? Žiūriu jokio kodo negavau, ir jų psl nematau. Visai Klp norėčiau parinkti  hmm.gif </p>

Taip, čia asmeninė iš advento kalendoriaus. Pabandykit - gal ką gerolaimėsit. Arba junkitės prie manęs - persiųsti galiu lp express paštomatu
Atsakyti