Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2018 12 22, 08:32)
Niiiice bigsmile.gif na kur cia ta skunda rasyt?? Mano sarase butu Ecco, Next, Littletrekkers...aisku dar pamirsau bile kiek unsure.gif

būtų super jei sąlygas suvienodintų, bet kažin negali, jie užkelti nenormaliai didelės siuntimo kainos, kad noras siųstis atšoktų? unsure.gif
Atsakyti

Merginos ka perkat is cocooncenter?

Bioderma micelininį, rankų kremus, vazeliną lūpoms, kūno kremus, Ducray, Avene, Vichy, Aderma, Uriage - kremus, prausiklius ir t.t. Elmex dantų pastą, Weleda produktus vaikams, Humer jūros vandenį nosims ir t.t.

Aš visada lyginu su mūsų vaistinėmis, kartais jei akcijos būna, neapsimoka, bet dažniausiai cocoone kainos geresnės būna ir be akcijų  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2018 12 22, 10:06)
būtų super jei sąlygas suvienodintų, bet kažin negali, jie užkelti nenormaliai didelės siuntimo kainos, kad noras siųstis atšoktų?  unsure.gif

Pasikoperuosim mirksiukas.gif
Tik ka pirkau vaikui kuno kremus nes pas mane atopikas. Man bankes uztenka 1,5 men. Pas mus jo beveik niekur nera, isskyrus Akropolio euro vaistinej. Kainuoja 25 eur banke blink.gif parsisiunciau is lenkijos, net sumokant uz siuntima tiesiai i lt gavos po 13 euru.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2018 12 22, 11:06)
būtų super jei sąlygas suvienodintų, bet kažin negali, jie užkelti nenormaliai didelės siuntimo kainos, kad noras siųstis atšoktų?  unsure.gif

Tai as pvz nereikalauju siust i LT, per nuoma siusciau, ner problemu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jei dar kam trūksta dovanų - turiu atliekamą Monopolį anglų kalaba su kortelėm iš amazono, Vilnius , 14 eur 4u.gif .
Atsakyti
Laba, gal kas norite, turiu atliekamą Fitbit charge 2 violetinį small. Pirktas per tarpininkę, 104 eurai.
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2018 12 22, 10:06)

svarbu, kad lt korta priimtu, o siustume per uk smile.gif
reik gal bandyt kokiems ecco parasyt ir pacituot reikalimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 12 22, 18:02)
Laba, gal kas norite, turiu atliekamą Fitbit charge 2 violetinį small. Pirktas per tarpininkę, 104 eurai.
Vilnius

kuris tiksliai?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 22, 20:32)
kuris tiksliai?

charge 2
Turiu saskaitėlę kiek gavosi;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 22 gruodžio 2018 - 19:48
QUOTE(gėlužė @ 2018 12 22, 20:46)
charge 2
Turiu saskaitėlę kiek gavosi;)

Galite įmesti linką? Noriu tiksliai modelį pažiūrėti. Jums nepatiko?
Atsakyti
Kam reikia gal monopolio 10euru gavosi. Dingo viena narė kur norėjo. Amžius tas nuo 5 metu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 22, 21:24)
Galite įmesti linką? Noriu tiksliai modelį pažiūrėti. Jums nepatiko?

Aš jo net neišpakavau. Pirkau dovanai, bet pergalvojau;)
https://www.amazon.c...3...A1OLE&psc=1
Atsakyti