Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kirisama @ 2018 12 20, 22:50)
Aha, matiniai, turiu ir aš balzamą, bet negi nėra dažų iškart kurie nesausintų?  Nes nu man nesąmonė teptis kelis sluoksnius ir to po dar žiūrėt kad neteptų rūbų ir spalva laikytųsi.

MAC lūpdažiai tikrai nesausina. Turiu matinį russian red spalvą, tai laiko visą dieną ir visiškai nesausina. Dar Benecos matinį turiu, tai irgi nesausina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 21 gruodžio 2018 - 10:08

Na mano vynai jau Lietuvoje yahoo.gifyahoo.gifclap.gifclap.gif

Mano siunta irgi vakar rode jau LT. Siandien ryte -perduota kurjeriui iteikimui. Pasiskambinau i itella aptarnavimo centra, pasitikslint kur ves. Tai sake i namus (nors buvau pasirinkus pastomata). Sako -tik jusu tel nera nurodyta, tad pasakiau. O pati gavau kurjerio numeri, skambinausi -turi atvest po pietu. Realiai siandien paskutine diena gauti pries sventes. Tikiuosi, atves (keliai tai baisus)

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 21, 11:07)
MAC lūpdažiai tikrai nesausina. Turiu matinį russian red spalvą, tai laiko visą dieną ir visiškai nesausina. Dar Benecos matinį turiu, tai irgi nesausina.

Ačiū, einu ieškot spalvos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 12 21, 11:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lince1" data-cid="72300722" data-time="1545290600"><div><p>Na mano vynai jau Lietuvoje vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mano siunta irgi vakar rode jau LT. Siandien ryte -perduota kurjeriui iteikimui. Pasiskambinau i itella aptarnavimo centra, pasitikslint kur ves. Tai sake i namus (nors buvau pasirinkus pastomata). Sako -tik jusu tel nera nurodyta, tad pasakiau. O pati gavau kurjerio numeri, skambinausi -turi atvest po pietu. Realiai siandien paskutine diena gauti pries sventes. Tikiuosi, atves (keliai tai baisus)</p>

Ir man tas pats, tel. numerio nėra, veža į namus, nors buvau irgi paštomatą pasirinkus smile.gif
Atsakyti

Gal kas nors paskutiniu metu pirkote knygu is bookdepository? Idomu, ar jie dabar siuncia registruotu ar ne? Anksciau neregistruotu budavo... nesulaukiu 1 knygos nuo gruodzio 4d unsure.gif

Ir dabar siunčia neregistruotu. Per daug metų man buvo keli kartai, kai siuntinys užtrukdavo ilgiau negu 4 savaites, bet visuomet atkeliaudavo. Prieš tris savaites gavau siuntą - taip, vis dar siunčia neregistruotu. 

Atsakyti
Primenu, kad renku https://www.cocooncenter.co.uk/, mažai trūksta iki nemokamo siuntimo mirksiukas.gif

QUOTE(vaiduliauskis @ 2018 12 19, 12:18)
Labai norėčiau spėti nupirkti cocooncenter iki 31 dienos, jei kam ko reikia, galite jungtis, atsiėmimas d.d. Vilniuje, Žalgirio g., arba siunčiu terminalais.
wwaidutukas@yahoo.com

Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2018 12 21, 12:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kripu" data-cid="72301387" data-time="1545377505"><div><p>Gal kas nors paskutiniu metu pirkote knygu is bookdepository? Idomu, ar jie dabar siuncia registruotu ar ne? Anksciau neregistruotu budavo... nesulaukiu 1 knygos nuo gruodzio 4d vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Ir dabar siunčia neregistruotu. Per daug metų man buvo keli kartai, kai siuntinys užtrukdavo ilgiau negu 4 savaites, bet visuomet atkeliaudavo. Prieš tris savaites gavau siuntą - taip, vis dar siunčia neregistruotu. </p>

Labai ačiū! Man niekad taip ilgai nesiunte, o dar pakeitem gyv. vieta. Anksciau imesdavo i pasto deze, dabar nieko nebenesa verysad.gif belieka tik laukt...
Atsakyti
Help! Ieškau dukrytei auto kėdutes. LT kainos kosminės. Kur galima nusipirkti ir parsisiųsti iš užsienio? Ačiū!
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas nors perkate iš lenkiško psl doctornap.com arba žinot tai darančią tarpininkę?
Atsakyti
Gal pigu.lt koks kodas yra? Jų psl nieko neradau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 21, 10:07)

dar gali buti del lupu odos bukles, daznai visaziste man minedavo, kad norint naudoti matinius reikia rupintis lupu oda, kitu atveju sauseja ir lb negraziai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Juokutė @ 2018 12 21, 12:44)
Help! Ieškau dukrytei auto kėdutes. LT kainos kosminės. Kur galima nusipirkti ir parsisiųsti iš užsienio? Ačiū!

O kokio dydzio kategorijos? Kokia firma?

As pirkau is cia http://www.pramworld...-sl-gray-rabbit Butent sita, per BF ji kainavo 80gbp. Plius atsiuntimer per tuki 13.69 eur

Mazesne svorio grupe Maxi cosi Tobi is mytoya esu gera kaina pagavus.

Siulau pirma nusprest kokios norit tada per kainu paieskos sistemas ieskot kainos.
Atsakyti