QUOTE(Supronti @ 2018 12 20, 17:11)
Gali būti kad kažkokio vyno neturi, tai kol nesurinks viso užsakymo- neišsiųs. Man taip pavasarį buvo, rašiau, klausiau. tai paaiškinimas toks buvo. Pralaukiau virš 1 mėn.
Kam teko kreiptis i vartotoju teises del uk negautos siuntos nuo ko ir kur pradeti ? Buciau labai dekinga uz pasidalinta info Niekaip nesigauna ispresti problemos su amazon siunta tiek jie tiek as matom pristatyta lapkricio 23 diena, bet jos tukis negavo siuntos verte labai didele , jie vis zada ispresti problema per 24-48 valandas ir taip jau 10 dienu , panasu kad nieko nebusParasiau jums az, bet rasau ir cia -gal atsilieps kas turejo panasiu atveju ir paatviraus kaip pavyko isspresti. Turiu panasia situacija -amazon tracking no rodo jog pristatyta preke, as jos negavau, tukis sako jog neturi ir pataria kreiptis i amazon. Anksciau esu turejus viena panasu atveji, kai mano preke buvo ideta ne tam gavejui LT. Tai ja atgavau, tukis surado ir ji buvo persiusta. Bet si karta Tukis tokios galimybes su manim neaptaria ir siulo rasyt pardavejui. Ko man klaust pas pardaveja jei tracking no rodo jog pristatyta?? Patarkit prasau