Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ačiū, kad apšvietėte. 4u.gif Ot kokie pardavinėja, ko neturi, galėtų gi parašyti, kad out of stock, kitą išsirinkčiau.

QUOTE(Supronti @ 2018 12 20, 17:11)
Gali būti kad kažkokio vyno neturi, tai kol nesurinks viso užsakymo- neišsiųs. Man taip pavasarį buvo, rašiau, klausiau. tai paaiškinimas toks buvo. Pralaukiau virš 1 mėn.

Atsakyti
QUOTE(Was @ 2018 12 20, 17:39)
Ačiū, kad apšvietėte. 4u.gif  Ot kokie pardavinėja, ko neturi, galėtų gi parašyti, kad out of stock, kitą išsirinkčiau.

Būna taip, pirkau spordirect vaikui futbolui maikutę ir šortus, siuntimas nemažas ten, ir gavau laišką, kad šortų nebeturi, maikutę jau išsiuntę buvo, man be šortų ji nereikalinga. Pinigus į sąskaitą atgal įmetė. Supykus buvau, reikėjo ieškot kitur šortų. verysad.gif
Atsakyti

Kam teko kreiptis i vartotoju teises del uk negautos siuntos unsure.gifunsure.gifnuo ko ir kur pradeti ? Buciau labai dekinga uz pasidalinta info 4u.gif Niekaip nesigauna ispresti problemos su amazon unsure.gifsiunta tiek jie tiek as matom pristatyta lapkricio 23 diena, bet jos tukis negavo unsure.gifsiuntos verte labai didele , jie vis zada ispresti problema per 24-48 valandas ir taip jau 10 dienu , panasu kad nieko nebus verysad.gifverysad.gifverysad.gif
Parasiau jums az, bet rasau ir cia -gal atsilieps kas turejo panasiu atveju ir paatviraus kaip pavyko isspresti. Turiu panasia situacija -amazon tracking no rodo jog pristatyta preke, as jos negavau, tukis sako jog neturi ir pataria kreiptis i amazon. Anksciau esu turejus viena panasu atveji, kai mano preke buvo ideta ne tam gavejui LT. Tai ja atgavau, tukis surado ir ji buvo persiusta. Bet si karta Tukis tokios galimybes su manim neaptaria ir siulo rasyt pardavejui. Ko man klaust pas pardaveja jei tracking no rodo jog pristatyta?? Patarkit prasau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 20 gruodžio 2018 - 16:54
Sekmadienį užsakinėsiu iš cocooncenter.co.uk - Vilnius, Rokantiškės/N Vilnia, galiu persiųsti paštomatu (+2 EUR lpexpress).
Turiu 7 proc nuolaidą, gal pavyks padidinti iki 9:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiBo: 20 gruodžio 2018 - 18:13
QUOTE(Audry @ 2018 12 20, 16:54)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="bbiitute" data-cid="72296587" data-time="1544870740"> Kam teko kreiptis i vartotoju teises del uk negautos siuntos vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukanuo ko ir kur pradeti ? Buciau labai dekinga uz pasidalinta info vartotojo įkelta nuotrauka Niekaip nesigauna ispresti problemos su amazon vartotojo įkelta nuotraukasiunta tiek jie tiek as matom pristatyta lapkricio 23 diena, bet jos tukis negavo vartotojo įkelta nuotraukasiuntos verte labai didele , jie vis zada ispresti problema per 24-48 valandas ir taip jau 10 dienu , panasu kad nieko nebus vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Parasiau jums az, bet rasau ir cia -gal atsilieps kas turejo panasiu atveju ir paatviraus kaip pavyko isspresti. Turiu panasia situacija -amazon tracking no rodo jog pristatyta preke, as jos negavau, tukis sako jog neturi ir pataria kreiptis i amazon. Anksciau esu turejus viena panasu atveji, kai mano preke buvo ideta ne tam gavejui LT. Tai ja atgavau, tukis surado ir ji buvo persiusta. Bet si karta Tukis tokios galimybes su manim neaptaria ir siulo rasyt pardavejui. Ko man klaust pas pardaveja jei tracking no rodo jog pristatyta?? Patarkit prasau

Esu turėjus panašių atvejų su Amazon. Kartą jie siuntė tiesiogiai per mūsų paštą, bet siuntos negavau. Rašiau Amazon, bet laiškais nepavyko išspręsti, tai skambinau per klientų liniją: tai grąžino pinigus už prarastą siuntą. Galiausiai pasirodė, kad siunta guli pašte beveik mėnesį ir nieks nesiteikia pranešti. Tai išsiunčiau siuntą atgal. Dar viena brangią siuntą, siustą per tarpininkus, praeitais metais pradangino kurjeris, tai išsiuntė naują. Šiaip su Amazonu visad pavykdavo problemas išspręsti, tik reikia jiems skambinti.

Jei nepavyktų, yra https://www.ecc.lt/lt/. Kurie gina vartotojų teises visoje ES. Jie yra man kartą padėję labai keblioje situacijoje su kitu pardavėju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ree: 20 gruodžio 2018 - 19:51
Mielosios, gal daugiau ką nusimanot apie lūpų dažus? Gavau dovanų iš Avon, spalva super, bėda ta, kad lūpdažis siaubingai sausina lūpas unsure.gif ar yra kokia nors vienoda spalvų paletė, tinkanti kitų gamintojų lūpų dažams? Na ar kažkas panašaus, iš ko būtų galima susirasti tokią pat spalvą, bet kito gamintojo? Ačiū, kas pagelbės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2018 12 20, 20:39)
Mielosios, gal daugiau ką nusimanot apie lūpų dažus? Gavau dovanų iš Avon, spalva super, bėda ta, kad lūpdažis siaubingai sausina lūpas  unsure.gif  ar yra kokia nors vienoda spalvų paletė, tinkanti kitų gamintojų lūpų dažams? Na ar kažkas panašaus, iš ko būtų galima susirasti tokią pat spalvą, bet kito gamintojo? Ačiū, kas pagelbės  4u.gif

Sausina,nes speju matiniai, juos naudoju kartu su lupu balzamu
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 12 20, 22:03)
Sausina,nes speju matiniai, juos naudoju kartu su lupu balzamu

Aha, matiniai, turiu ir aš balzamą, bet negi nėra dažų iškart kurie nesausintų? Nes nu man nesąmonė teptis kelis sluoksnius ir to po dar žiūrėt kad neteptų rūbų ir spalva laikytųsi.
Atsakyti
Roka, rašiau į až, gal nenusisiunčia žinutės arba nesimato, gal galit parašyti man.
Atsakyti

Parekomenduokit gerą spektaklį rusų dramos teatre :B  ačiū!

Atsakyti
Gal kas nors paskutiniu metu pirkote knygu is bookdepository? Idomu, ar jie dabar siuncia registruotu ar ne? Anksciau neregistruotu budavo... nesulaukiu 1 knygos nuo gruodzio 4d unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 12 21, 08:35)
<p>Parekomenduokit gerą spektaklį rusų dramos teatre cool.gif  ačiū!</p>

Zoikos butas 4u.gif
Atsakyti